Reasonable Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Σήμερα παρατήρησα οτι μου έλειπαν αρκετά τραγούδια απο το κινητό...αργότερα σύνδεσα το κινητό με usb στον υπολογιστή και παρατήρησα οτι δεν υπάρχει κανένας φάκελος..Παρόλα αυτά το μόνο που μου λείπει είναι τα τραγούδια...
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μήπως κάποιος έβαλε το χεράκι του και δεν στο είπε;
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μηπως χρησιμοποιεις καποια εφαρμογη καθαρισμου ή βελτιωσης επιδοσεων etc,που σε τακτα διαστηματα σου πεταει μνμ "να σβησουμε την cache,τα junk, να ελευθερωσουμε χωρο στην μνημη";;;
Reasonable Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Χρησιμοποίησα παλιότερα εδώ και κάνα 1-2 μήνες δεν έχω
V for Vagelis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Είχα πάθει κάτι παρόμοιο με το Lumia 532 όπου σβήστηκαν όλες οι φωτό, τα βίντεο και τα τραγούδια, όχι όμως τα υπόλοιπα αρχεία όπως pdf και apps. Αυτό συνέβη μάλλον μετά από ένα γερό χτύπημα... τουλάχιστον αναδρομικά εκεί καταλήγω...
Reasonable Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Έχει πέσει αρκετές φορές αλλά ζημιά δεν φαίνεται τουλάχιστον εξωτερικά...το Moto G2 έχω παρεμπιπτόντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα