Προς το περιεχόμενο

Lenovo Vibe X3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε, αλλα μου εβγαλε να του κανω κατι αναβαθμιsεις κ μετα εβγαζε μιsα ελληνικα, μιsα αγγλικα κ πολλα κινεζικα... Οποτε κ εγω του εκανα επαναφορα εργοsταsιακων ρυθμιsεων κ εγινε πανικος, εχει μονο κινεζικα κ αγγλικα πλεον...

Δημοσ.

Βρες μια ρομ με ελληνικά και πέρασε του αναβάθμιση δεν θα κάνεις γιατί θα χάσεις τα ελληνικά, θα βρίσκεις και θα περνάς μόνο σου αν υπάρχει αναβάθμιση, ψάξε στο needrom.com για ρομ.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/605211-%CF%84%CE%B9-smartphone-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%89/?do=findComment&comment=54765007

http://www.insomnia.gr/topic/607451-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D/?do=findComment&comment=54813972

Θα ανοιξεις και αλλο θεμα μηπως για κινητο???

Ηδη στο προηγουμενο θεμα σου ειχαν απαντησει για το θεμα της επιλογης του κινητου σου και για το τι χρειαζεται για τα Ελληνικα.

Οπως ειπα και στο αλλο θεμα,τα καλα του να μην ακους τους αλλους και να αγοραζεις οτι ναναι δυστηχως.

Δημοσ.

Όποιος δεν έχει μυαλό, τώρα διάβασα τα άλλα θέματα, εδώ του προτείνατε τόσα κινητά απορώ με ορισμένους που κάνουν του κεφαλιού τους, και τώρα με το λενοβο αντε να βγάλεις άκρη από την στιγμή που έκανε την πατάτα δεν αξίζει να ασχοληθείς, τουλάχιστον ας μην ρωτούσε καθόλου τι κινητό να πάρει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εsεις οι γνώsτες που ηsαsταν νωρίτερα? Κ κανειs δεν ειπε εγω sου προτεινω αυτο πχ. Οι μονοι που μου προτειναν , προτειναν κινεζικα. Εsειs που ηsατsταν τοτε να πειτε την γνωμη sαs??? Η έsτω να πειτε οτι, Κ ανιδεε, αν θελεις να παρειs απο Κινα το νου sου sε αυτα! Κ αυτο το κατα τα αλλα πολυ ωραιο φορουμ μου το προτεινε φιλοs ...

Κ για τον αλλον τον κυριο που ειπε οτι εκανα... πατατα... τεsπα.... τοsα ξερει , τοsα λεει...

Δημοσ.

Εsεις οι γνώsτες που ηsαsταν νωρίτερα? Κ κανειs δεν ειπε εγω sου προτεινω αυτο πχ. Οι μονοι που μου προτειναν , προτειναν κινεζικα. Εsειs που ηsατsταν τοτε να πειτε την γνωμη sαs??? Η έsτω να πειτε οτι, Κ ανιδεε, αν θελεις να παρειs απο Κινα το νου sου sε αυτα! Κ αυτο το κατα τα αλλα πολυ ωραιο φορουμ μου το προτεινε φιλοs ...

Κ για τον αλλον τον κυριο που ειπε οτι εκανα... πατατα... τεsπα.... τοsα ξερει , τοsα λεει...

Αληθεια λες?Στα προηγουμενα θεματα σου προτειναν  τα παιδια LG G4, OnePlus 2, lg nexus 5x, moto x 2nd gen,Asus Zenfone 2, g flex 2 και εσυ πηγες και πηρες απ΄εξω χωρις να εχεις τις απαραιτητες γνωσεις να το σεταρεις..Συγγνωμη Lucky αλλα καλα να παθεις..φαντασου και να μην ρωταγες τι θα επαιρνες

Δημοσ.

Ναι ναι, οκ οτι πειτε... αλλα μαλλον δεν ειδες, οτι απο αυτα που λες, οsα μου προτειναν μονο το G4 και το OnePlus καλυπταν αυτα που ζητουsα, τα οποια τα ειχα γνωsτοποιηsει... κ ξερειs κατι, απλα δε μου αρεsε ο τροπος που μιληsαν οι 2 προηγουμενοι κυριοι γιατι εγω δεν ειπα sε κανεναν οτι μου προτεινει πατατες ουτε οτι μου λεει οτι του κατεβει. Κοιταξε λοιπον πριν μιληsεις ολοκληρουs τους διαλογους και μετα μίλα. Και αν δεις απο την αρχη πολλοι το G4 το βγαζουν μαπα...

Αν θελει αυτος που εχει την εξουsιοδοτηη ας κλειsερι το θεμα, μη sπαταλαω αλλο τον πολυτιμο χρονο sας. Και sας ευχαριsτω πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην δινεις σημασια αστους να λενε αντι να βοηθανε απλα ριχνουν βελη μερικοι ανθρωποι σε πληγες δεν μπορω να το καταλαβω αυτο αμα δεν θελετε να δωσετε την βοηθεια σας απλα μην πετατε τις κακιες σας δεν ξερετε ο αλλος πως θα το παρει

Επεξ/σία από Elysian
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...