spirosR7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλησπερα εχω αυτη τη τηλεοραση στο σαλονι μου και ηθελα να βαλω νεες ρυθμισεις στην εικονα αλλα στη ρυθμιση σταθμη μαυρου ειναι παντα στο αυτοματο και ειναι γκρι δεν αλλαζει...πως διορθωνετε ξερει κανεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 απο προηγούμενες τηλεοράσεις που είχα ,θα ψάξεις να δεις αν υπάρχει τίτλος προφίλ πχ cinema ,θα επιλέξεις σε αυτο το πεδίο το προφιλ user ή custom και σε αυτο το προφίλ συνήθως είναι ενεργές όλες οι επιλογές των ρυθμίσεων.
spirosR7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Εχω δοκιμασει σε ολες τις εικονες κανονικη,εντονο, εξπερ κλπ. Παντα ειναι γκρι και στο αυτοματο...
spirosR7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ναι τελικα δεν εγινε κατι μονο σε input mode αλλαζει εβαλα το gamma σε υψηλο και τα μαυρα ειναι πιο εντονα τωρα
heavyrain Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 αυτη την επιλογη ομως καλυτερα να την εχεις κλειστη η low, γιατι καταστρεφει τις λεπτομεριες/σκιες. Πάει αναλογα βεβαια και τι περιεχομενο βλεπεις. Εγω και στις 3 lg που χα/εχω το εχω κλειστο(αν υπαρχει επιλογη off δε θυμαμαι) η low.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα