Tigio13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλησπερα εχω ενα περιεργο θεμα με τον chrome. Οταν μπαινω youtube fullscreen με το που βγαινω πηγαινω με το ποντικι κατω και η μπαρα δεν εμφανιζεται ποτε. Πρεπει να πατησω το κουμπι των win απο το πληκτρολογιο για να εμφανιστει. Ξερει κανεις αν ειναι καποιο bug και πως μπορει να λυθει? Εκανα φορματ και περασα τα win 7 ultimate χθες.
micos000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Αυτό στο κάνει και στα παιχνίδια ή μόνο στο youtube; 1
Tigio13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δεν παιζω παιχνιδια. Σε οποιοδηποτε βιντεο στο νετ το οποιο μπαινει σε fullscreen η μπαρα δεν εμφανιζεται μετα.
Tigio13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Σε win 10 που εβαλα σε αλλο δισκο δεν το εχει αυτο το θεμα. Σε 2 διαφορετικες κοποες των win 7 ultimate και μετα απο φορματ το κανει. Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι...
Alex-V Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Εχεις αυτοματη αποκρυψη στην μπαρα? Διοτι και εγω το παθαινα αυτο στα 7 και δεν βρηκα λυση. Ισως ειναι θεμα των 7. Και συγκεκριμενα το δοκιμασα και εγω μολις τωρα. Πραγματι δεν εμφανιζεται. Για να εμφανιστει πρεπει να παω στην επιφανεια εργασιας.
Tigio13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ναι εχω αυτοματη αποκρυψη. Το θεμα ειναι πως μεχρι το τελευταιο φορματ που εκανα προχθες δεν το εκανε. Τεσπα ειναι πολυ σπαστικο παντως και για οποιον εχει συνηθίσει την αυτοματη απόκρυψη νομιζω με καταλαβαινει...
Alex-V Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το ξερω σου λεω και εγω το δοκιμασα τωρα και οντως το παθαινω. 7 home premium. Για κατι τετοια δεν την κανω ποτε ξανα αποκρυψη. Βασικα δεν δοκιμασα αλλον browser. Ισως ειναι θεμα του chrome. Κανε μια δοκιμη με αλλον browser.
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Στα 7άρια έβαλες drivers για την κάρτα γραφικών σου ή άφησες ότι βρήκε ο installer των 7 (μάλλον τίποτα); Δοκίμασες να αλλάξεις θέμα σε Κλασσικά Windows για να δεις μήπως το πρόβλημα στο κάνει το aero;
Tigio13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Λες να ειναι αυτο? Μονο lan εκανα install και μολις συνδεθηκε με νετ αφησα να κανει ολες τα update απο οτι βρηκε.θα κανω αλλο ενα φορματ να δω αν ειναι αυτο και επανερχομαι.
Tigio13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τελικα το 2ο ειναι που ειπες. Με win basic η κλασσικα win δουλευει μια χαρα η μπαρα σε ευχαριστω πολυ...
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Η κάρτα γραφικών ήταν εγκατεστημένη όμως; Μήπως την έχει σαν τυπικό προσαργμογέα vga;
Tigio13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εκανα φορματ και εγκατεστησα την καρτα απο το cd της και παλι ειχε θεμα με την μπαρα. Υστερα αλλαξα σε win 7 basic και εμφανιζοταν παντου.
micos000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μπορεί οι drivers από το cd να είναι παλιοί ή να μην είναι για τα 7άρια. Ανάλογα ποια κάρτα έχεις πήγαινε και κατέβασε τους τελευταίους οδηγούς από το site του κατασκευαστή του chip (όχι της κάρτας). http://support.amd.com/en-us/download (κατέβα στο manualy selcet ή automaticaly detect) http://www.geforce.com/drivers (πάλι manual ή automatic) Για intel δες πρώτα ποιο τσιπάκι έχεις και κατέβασε από intel.
Alex-V Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Mic και εγώ που έχω περάσει τον καθαρό driver από amd μου το έκανε. Δεν δοκιμασα βεβαια να απενεργοποίησω το aero
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα