Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

φιλαρακο το τροφοδοτικο θα ητανε.

τα συμπτωματα που ειχες δεν ηταν απο υπερθεμανση ;)

καλο που διορθωσες την ψυχτρα,αλλα δεν ειχε να κανει με το ανογοκλειμα που παρουσιαζε.

παρακολουθησε το και αν διορθωθηκε το προβλημα παρε καινουργιο psu (δεν αναφερεις αν το 500αρι ειναι δικο σου η δανεικο)

το τροφοδοτικό το είχα, είναι από παλιό pc μου, πριν κανα 2 χρόνια. 

Θα το παρακολουθήσω λοιπόν αλλα λέω να παω να πάρω ένα τροφοδοτικό είτε βγαλει είτε όχι θεμα.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φιλε

Δημοσ.

Επρεπε να το κλεισεις καλα και να βαλεις παλι το δικο σου τροφοδοτικο ωστε να δεις αν εφταιγε αυτο γιατι στην ουσια τωρα παλι εισαι με την απορια!Γιατι τωρα αν δεν στο ξανα κανει (που λογικα δεν θα το ξανα κανει) στην ουσια δεν ξερεις αν εφταιγε αυτο με την ψυκτρα η΄το τροφοδοτικο σου και αναγκαστικα θα ξανα βαλεις πανω το δικο σου..Φιλε μου ειναι νομος πως οταν εχουμε καποιο προβλημα παμε βημα βημα και εξεταζουμε ενα ενα τα εξαρτηματα για να βρουμε τι ακριβως φταιει..Ποτε 2 αλλαγες ταυτοχρονως και μετα να ξεκιναμε τις ικασιες!!!Κι ενα τελευταιο,παρολο που λες οτι δεν παταγε η μιση ψυκτρα στην cpu περιεργο μου φαινεται να ειχες τοσο χαμηλη θερμοκρασια 35-36  βαθμους...

Επισκέπτης
Δημοσ.

1) αν με το τροφοδοτικό που έχω τώρα πάνω δεν εμφανιστεί πρόβλημα (να κλείσει το pc μόνο του δλδ) τότε σημαίνει οτι έφταιγε ή η ψύκτρα που δεν πατούσε καλά ή το τροφοδοτικό. Και στις δύο περιπτώσεις είμαι καλυμμένος, γιατί δεν θα έχω προβλημα με το pc. Όσο αφορά το τροφοδοτικό που είχα πάνω, έχω ακόμη ένα pc στο οποίο μπορώ να το εγκαταστήσω και να τεστάρω αν είναι κομπλε.

2)αυτό που λες ότι θα έπρεπε να τεσταρω με το παλιό το τροφοδοτικό την ψύκτρα, δεν γινόταν να το κανω. Γιατί πρώτα έβγαλα την μητρική και είδα την ψύκτρα και μετά άλλαξα το τροφοδοτικό. Οπότε θα έπρεπε να ξανα βάλω την ψύκτρα όπως ήταν, δηλαδή στραβιά, και να δοκιμάσω με το καινούργιο τροφοδοτικό. Έβγαλα πρώτα την μητρική, γιατί είχα σκοπό να καθαρίσω το pc από σκόνες.

3)αν το έκανα αυτό, τότε λόγω της μη καλής τοποθέτησης της ψύκτρας θα μπορούσε να δημιουργηθεί πρόβλημα στον επεξεγαστή. Να συμπληρώσω ότι για να βγάλω συμπέρασμα οτι θα έφταιγε το τροφοδοτικό, θα πρέπει να δούλευα τον υπολογιστή με το νέο τροφοδοτικό μερικές μέρες. (Σίγουρα δύο μερούλες).

4)Οι μέγιστες θερμοκρασίες του επεξεργαστή, είναι αρκετά πανω από την μέγιστη που θέτει η intel για τον 4330. Αναφέρει μέγιστη 66.8 ενώ εγώ είχα 71 μέγιστη. Να συμπληρώσω οτι δεν το γνώριζα πριν γραψω το άρθρο και οπότε δεν υποψιάστηκα την ψύξη του επεξεργαστή ως αιτία του προβλήματος.

5)Δεν θα μπορούσες να έχεις περισσότερο δίκιο σε αυτά που λες. Είναι πολύ σωστά. Βέβαια την έχω πατήσει κάπως παρόμοια, με το παλιό μου pc πριν κανα δύο χρόνια, που είχα αλλάξει πυκνωτές στην μητρική, ενώ έφταιγε το τροφοδοτικό τελικά. Αλλά, όπως λένε, ζήσε γέρο να παθαίνεις, ζήσε γέρο να μαθαίνεις :-D

Δημοσ.

Αυτο που λες στο 2) δεν πολυ στεκει...Δεν χρειαζοταν να χαλασεις παλι την ψυκτρα!Απλα αφου την εφτιαξες οκ μετα θα εβαζες παλι το δικο σου τροφοδοτικο κι αν σου εκανε κανα περιεργο τοτε θα ηταν αυτο ο υπαιτιος και αν δεν σου ξανα εκανε θα ηξερες οτι εφταιγε η ψυκτρα! Επισης αυτο που λες στο 1) δεν ειναι απολυτο γιατι αν ο αλλος υπολογιστης ειναι λιγοτερο ενεργοβορος τοτε θα ζοριζεται λιγοτερο το τροφοδοτικο και αν το προβλημα το εβγαζε λογο πολλων watt τοτε πιθανο εσυ να νομιζεις οτι ειναι οκ ενω αυτο να εχει προβλημα!

Τελος οσων αφορα στο 4) μην αγχωνεσαι απαξ και πιανει μονο 3-4 βαθμους σε full load και καλοκαιρι κιολας,δεν εχει αναγκη..Φιλικα, καλα αποτελεσματα!!! ^_^

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό στην υπογραφή σου τι είναι? Ηθελα να το ρωτησω απο πριν καθαρα απο περιέργεια :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...