stekont Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 καλησπερα είχα φτιαξει ενα αρχειο word με μαθηματικα ,χρονια πριν, και τωρα ξαναεπεσε στα χερια μου και ηθελα να το βελτιωσω. το προβλημα μου ειναι πως παω να επεξεργαστω με το math equation κανονικα αυτα που εχω γραψει και δε με αφηνει,μου βγαζει το μηνυμα ''the server application source file or item cannot be found. make sure the application is properly'' τι μπορω να κανω ? ευχαριστω!
accipio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μήπως τα μαθηματικά τα είχες γράψει με το Mathtype; Αν ναι, θα πρέπει να το εγκαταστήσεις για να μπορέσεις να τα επεξεργαστείς.
stekont Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Όχι με math equation απλά ή από άλλο υπολογιστή ή είχα κάνει φορμάτ...
stekont Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Κανείς;; Εχω και το math type αλλά δεν ανοίγει για επεξεργασία πάλι..
accipio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει. Δεν επισυνάπτεις εδώ μία σελίδα με μαθηματικούς τύπους να τη δούμε, μήπως βρούμε κάποια λύση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα