Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους στο πολύ ωραίο σας forum.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα την βοήθεια σας.Το πρόβλημα έχει ως εξής:την προηγούμενη Κυριακή έκανα μια επανεκκίνηση στο speedport entry 2i του οτε και τα στατιστικά από 16.495mbps Down,1023mbps up με snr margin 6.1db και Attenuation 13.5db πήγε στο 1.9mbps Down,snr margin 9db και Attenuation 29db!Πήρα τον οτε και μου είπε ότι θα έρθει συνεργείο να ελένξει την γραμμή.Έτσι αυτή την Δευτέρα ήρθε το συνεργείο και βρήκε πρόβλημα στην εσωτερική εγκατάσταση του σπιτιού.Τους είπα και μου σύνδεσαν ένα καλώδιο τηλεφωνικό εξωτερικού χώρου και το σύνδεσαν στον κατανεμητή,πήγα να δω την ταχύτητα στο router και δεν είδα κάποια αλλαγή και οι τεχνικοί είπαν ότι θα αλλάξουν το box γιατί είναι της κακιάς ώρας.Μετά από πολλά τηλεφωνήματα στον οτε θα έρθουν μέχρι 30/6 να αλλάξουν το box και να δούνε την βλάβη.Τι μπορεί να φταίει;Ορίστε τα στατιστικά του router

SNTP

Port Binding

Dynamic Routing

Multicast

WAN Ethernet (LAN1)DSL

Page Information

This page shows the status of DSL.

DSL Link Information

Link Status Up

Modulation Type ADSL_re-adsl

Actual Rate(Up/Down) 201/1999 kbps

Attainable Rate(Up/Down) 204/2276 kbps

Noise Margin(Up/Down) 9.3/9.4 dB

Line Attenuation(Up/Down) 40.7/29 dB

Output Power(Up/Down) 10.5/18 dBm

Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved

Interleave Depth(Up/Down) 1/16

Interleave Delay(Up/Down) 8/15 ms

INP(Up/Down) 1/1.5 symbols

Profile N/A

LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM

CRC Errors(Up/Down) 0/1

FEC Errors(Up/Down) 3/390

Συγγνώμη αν σας κούρασα.

Δημοσ.

Καλή σου μέρα φίλε 

σύμφωνα με το Line Attenuation είσαι 2,23 χιλιόμετρα από το αστικό κέντρο τώρα αφού πριν έπιασες 16 κάτι παίζει η στο καφαο να έγινε η στο κατανεμητή τη τηλεφωνία έχεις pots h voip

Δημοσ.

Τελικά ήρθε τεχνικός και έφτιαξε την βλάβη και η γραμμή φυσάει!:Link Status Up

Modulation Type ADSL_2plus

Actual Rate(Up/Down) 1022/16383 kbps

Attainable Rate(Up/Down) 1047/17896 kbps

Noise Margin(Up/Down) 10.9/8.4 dB

Line Attenuation(Up/Down) 8.2/14.5 dB

Output Power(Up/Down) 12.4/18.1 dBm

Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved

Interleave Depth(Up/Down) 4/256

Interleave Delay(Up/Down) 4/7 ms

INP(Up/Down) 0.5/0.5 symbols

Profile N/A

LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM

CRC Errors(Up/Down) 0/1

FEC Errors(Up/Down) 0/239

Δημοσ.

α οκ τέλος κάλο όλα καλά αφού επιλύθηκε

οτι χρειαστείς στείλε μου π.μνμ

Αν χρειαστεί κάτι ας ενημερώσει το θέμα γιατί είμαστε σε Forum και ολο κάποιος θα ξέρει κάτι παραπάνω να πει από ότι ένας σε προσωπικά μηνύματα.

Δημοσ.

Τελικά τους είπα να κατεβάσουν στο 13888 το snr margin από τα 8db στα 6db που είχα πριν την βλάβη και όχι μόνο δεν το κατέβασαν αλλά κόντεψαν να με βρίσουν!Συγχρονίζω στα 16.5mbps down,0,945mbps up.

Δημοσ.

Ναι ο ΟΤΕ δεν δίνει 6αρι SNR. Αυτό που παρατήρησα κι εγώ που έχω το ίδιο ρουτερ είναι ότι κατεβαίνει μόνο του σταδιακά, το έχω δει κι εγώ να έχει πάει στα 6. Ίσως είναι ανάλογα τη σταθερότητα της γραμμής και πόσες μέρες είναι συνδεδεμένο χωρίς αποσυνδέσεις.

Έχω δει δηλαδή να είναι 8-9 το SNR μόλις συγχρονισει, και μετά από 4 5 μέρες να μπω πάλι και να δω 6.5.

Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό, μια απλή παρατήρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...