need help:p Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλησπερα εχω ενα προβλημα με ενα pc που εχω οταν το ανοιγω μπαινει σε f12 bios settings το κανω save and exit και μετα μου βγαζει μια μαυρη οθονη με μια παυλα ασπρυ πανω πανω να ανοιγω σβηνει ξερει κανεις τη φταιει λετε να ναι σκληρος δισκος ? αλλα δοκιμασα και με κανονικο που δουλευει παλι τα ιδια.....
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Γίνε πιο συγκεκριμένος. Σε 3 γραμμές δεν περιγράφεται ένα πρόβλημα.
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αν το αφήσεις, μήπως κάνει boot μετά απο 2-3 λεπτά? Moυ έχει συμβεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 εχουν δικιο οι παραπανω.. τσεκαρε μπαταρια μητρικης κανε update bios και μετα βλεπεις τα υπολοιπα.... περειφερειαακα και εξαρτηματα
need help:p Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντισης αλλα τη να κανω με την μπαταρια πως να κανω update Bios το κανα restart πολλες φορες δεν αλλαζει τιποτα οποτε η αυτο με την μπαταρια που μου ειπατε η update bios το θεμα ειναι εξιγιστε λιγο πως και τι :ρ οταν το ανοιγω τωρα μου λεει press f1 for setup και με παει baios εκει τη κανω και επεισης τη να κανω με την μπαταρια ?
Sakiz105 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 cmos μπαταρια κατα 90%.το αλλο 10% να εχεις καποια λαθος ρυθμιση.
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μα λέει επίσης ότι "ανοίγω σβήνει". Τι καταλαβαίνετε από αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα