Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω να αγορασω κινητο τον μικρο μου αδερφο και ειμαι μεταξυ των τριων(ειναι απο συγκεκριμενο καταστημα γιαυτο δεν κοιταω καποιο αλλο)

1)Motorolo Moto g 2ng gen 

2)Lenovo P1m

3)ZTE a452

ποιο λετε απο αυτα εδω? το θελει κυριως  για παιχνιδια και youtube

Δημοσ.

και γω αυτο σκεφτομαι ξεκαθαρα λογω της ραμ! αλλα ο επεξεργαστης του Moto δεν ειναι καλυτερος απο του lenovo?

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω να αγορασω κινητο τον μικρο μου αδερφο και ειμαι μεταξυ των τριων(ειναι απο συγκεκριμενο καταστημα γιαυτο δεν κοιταω καποιο αλλο)

1)Motorolo Moto g 2ng gen 

2)Lenovo P1m

3)ZTE a452

ποιο λετε απο αυτα εδω? το θελει κυριως  για παιχνιδια και youtube

Μπορεις να γινεις λιγο συγκεκριμενος γιατι εγω βλεπω το Moto G 2nd gen στα 150ευρω που προφανως και ειναι για γελια η τιμη 

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=moto+g

Δημοσ.

Μπορεις να γινεις λιγο συγκεκριμενος γιατι εγω βλεπω το Moto G 2nd gen στα 150ευρω που προφανως και ειναι για γελια η τιμη 

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=moto+g

φιλε μου δεν θα αγορασω απο σκρουτζ που υπο αλλες συνθηκες αυτο θα εκανα! θα το παρω απο καταστημα και ειμαι αποκλειστηκα μεταξυ των τριων !

τι προτεινεις ?  :-D

Δημοσ.

Μηπως αυτο το καταστημα εχει και τιποτα αλλο στα χρηματα που κοιτας ;;;

Mηπως παιζει και τπτ καλυτερο και δεν το γνωριζεις;;  Εχει σελιδα στο νετ να δουμε τι υλικο εχει και να μας πεις μεχρι ποσα δινεις;;

• Like 1
Δημοσ.

Το ενδεχομενο να μαζεψετε καποια χρηματα να παρετε κατι καλυτερο παιζει??Γιατι γενικα οι επιλογες του Κωτσοβολου ειναι αρκετα λιγες οπως βλεπεις.

Επισης η επιλογη του εν λογω καταστηματος ειναι γιατι θα σας κανουν καποια εκπτωση ή δοσεις? 

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ παραπανω και θα το παρω απο κει λογω δοσεων! Μεταξυ Moto και lenovo τι πιστευεις? Καλυτερα lenovo για τα 2 giga ram?ή καλυτερα moto επειδη φοραει snapdragon?

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ παραπανω και θα το παρω απο κει λογω δοσεων! Μεταξυ Moto και lenovo τι πιστευεις? Καλυτερα lenovo για τα 2 giga ram?ή καλυτερα moto επειδη φοραει snapdragon?

Δόσεις κάνουν και καταστήματα στο skroutz. Κάποια μάλιστα κάνουν και άτοκες. Αλλά ακόμη και έντοκες να είναι στο τέλος πάλι λιγότερα δίνεις σε σχέση με την μεγάλη αλυσίδα.

• Like 1
Δημοσ.

Δόσεις κάνουν και καταστήματα στο skroutz. Κάποια μάλιστα κάνουν και άτοκες. Αλλά ακόμη και έντοκες να είναι στο τέλος πάλι λιγότερα δίνεις σε σχέση με την μεγάλη αλυσίδα.

Το γνωριζω αυτο αλλα 'πρεπει' να το παρω απο κωτσο  :-(

Βασικα αυτο κοιταζα http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/163865-zte-s6-flex-silver

Για ριξτου μια ματια καλου κακου ή κανενα review καθως εχει τιμια specs στα χρηματα αυτα

φαινεται πολυ καλο με 10 ευρω πανω με snapdragon 615 λες να παω σε αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...