avacan23 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Ενημερωτικά φιλη πηρε σήμερα το απόγευμα (ωρα 5 περιπου) το iPhone 5SE apo Germanos GOLDEN HALL. και μου ειπε ότι υπηρχε σιγουρα ένα ροζ SE ακομα. για 5s δεν ρώτησε αλλά μπορεί και να υπάρχει. Oσοι πιστοι ... Για μενα αν συμβιβάζεσαι με τη μικρή οθόνη και οι απαιτησεις από έξύπνο κινητο είναι σερφαρισμα και κοινωνικά δίκτυα μια χαρά κινητο είναι το μικρο μήλο είτε στα 200 είτε στα 350 ευρώ.
gidi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Παιδιά έχω ψάξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε πολλά καταστήματα Γερμανού. Ψάχνω iPhone SE 64GB (όχι ροζ) ή iPhone 5S οποιοδήποτε μοντέλο. Δεν έχω βρει κάτι. Αν κάποιος/κάποια εχει κάποιο κομμάτι που δεν το χρειάζεται ας μου στείλει ένα pm. Δέχομαι και ένα μικρό "καπέλο" ως ανταμοιβή του κόπου του/της.
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το θεμα ειναι οτι μιλαμε για προσφορες για κλαμματα. Αν ειναι να γυρισω ολη την Αθηνα,Θεσ/νικη ή επαρχια/νησια μπας και πετυχω ενα ρημαδο τηλεφωνο της προσφορας επειδη η επικοινωνια των καταστηματων ειναι αστα να πανε τοτε τι να πω. Γιατι αυτο γινεται σε τετοιες περιπτωσεις. Ξεκινας πρωι,πιανεις οτι καταστημα Γερμανου/Ote βρεις μπροστα σου και τρως ολη την μερα μπας και κανεις δουλεια. Ειδικα αυτα τα 5s πια τι να πω ρε γμτ. Ολοι περιμεναν καλοκαιρι 2016 για να παρουν το 5s?Ακομα και απο προσφορες αλλων καταστηματων απο εγκαινια παλι τα μηλοτηλεφωνα ειχαν γινει καπνος και μαλιστα πριν κατι εβδομαδες ηταν και σε αλλη προσφορα στα 250ευρω αν θυμαμαι καλα απο Γερμανο παλι σε λιγη ωρα ολα εξαφανισμενα. 2
Zus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μην ψάχνετε. Πήρα τον κολλητό μου που δουλεύει σε κατάστημα ΟΤΕ. Δεν υπάρχει τίποτα και πουθενά, απλά τα πράγματα. Μου είπε ότι σε δύο μέρες άδειασε και η αποθήκη.
androu Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Ναι απο οτι φαινεται δεν ειναι διαθέσιμα τα 5s...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα