Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμη και με την έκπτωση των 150€, μιλάμε ότι στα 6αρια είναι γύρω στα 70€ με 120€ πιο ακριβοί από τα σκρουτζομάγαζα.

Δεν βλέπω καμία προσφορά προσωπικά. (Ίσως για όποιον προλάβει κανένα 5s)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

5ς δεν υπάρχει πουθενά

Επειδή θέλει φίλος μου και για να μην ψάχνω τζάμπα, ρώτησες και αν ναι σε ποια περιοχή ;

Δημοσ.

Εγώ χτες πήρα τηλ όλα τα μαγαζιά της Πάτρας, Ρίο, Ναύπακτο και δεν υπήρχε πουθενά 5S, μόνο ένα SE το οποίο και πήρα στα 354E.

Δημοσ.

Εγώ χτες πήρα τηλ όλα τα μαγαζιά της Πάτρας, Ρίο, Ναύπακτο και δεν υπήρχε πουθενά 5S, μόνο ένα SE το οποίο και πήρα στα 354E.

Μηπως αν τους ελεγες να παρουν τηλεφωνο ή να δουν στο συστημα αν υπηρχε σε αλλο καταστημα εβρισκες κατι.

Εκτος αν δεν επαιζε κατι τετοιο να γινει.

Δημοσ.

Για αλλη μια φορα τα ιδια και τα ιδια. Προσφορες μεγαλων αλυσιδων που ειναι για λιγα κομματια και οταν παει ο αλλος που δεν ασχολειται με αυτα τρωει μια ξενερα καθε φορα μεχρι που βαριεται να ασχοληθει.

Εγώ χτες πήρα τηλ όλα τα μαγαζιά της Πάτρας, Ρίο, Ναύπακτο 

Ετσι εχουμε καταντησει καθε φορα. Να κανουμε λες και ειμαστε τηλεφωνητριες και να περνουμε(ορισμενοι)μεχρι και ολη την Ελλαδα κυριολεκτικα επειδη το συστημα των καταστηματων ειναι μην πω καλυτερα.

Και το Htc M9 στα 300ευρω μια που αναφερθηκε και την επομενη μη διαθεσιμο πουθενα.

Μονο για αυτους που ειναι κολλημενοι στο topic των προσφορων και κανουν καθε μια ωρα καθε μερα refresh την σελιδα ειναι αυτες οι προσφορες.

Δημοσ.

Περασα απο οτε shop κ δν ειχε iphone 5s...

Βαζω στοιχημα οτι μολις τελειωσει η προσφορα θα ναι γεματες οι αποθηκες...

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει οδηγια απο την ιδια την Apple να σπρωξουν τα υπολοιπα iphone 5s για πωληση λογω του νεου Iphone SE.Σιγα μην καθεται να ασχολειται αλλο η Apple με το Iphone 5s που του χρονου ειναι αγνωστο πως θα συμπεριφερεται το κινητο με το νεο update.

Ουτε για το Iphone se μου ψιλο κανει εντυπωση η μειωση τιμης καθως εχει φαει παρα πολυ κραξιμο το εν λογω κινητο για γνωστα πραγματα οπως ιδιο σασι,ιδια μπαταρια και γενικα ολα αυτα τα ωραια που εχει φαει απο τους περισσοτερους ακυρο η εταιρια αυτη.

Και 200-220ευρω πολλα ειναι για το 5s οταν στα ιδια πανω κατω χρηματα αγοραζεις το Nexus 5x.

Αρα δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες για γεματες αποθηκες εκτως αν υπαρχει ηδη τεραστιο αποθεμα απο καπου/καποιο προμηθευτη.

Δημοσ.

Ρε συ Fulgore, μην τα ξαναλέμε.

Αυτός που έχει μάθει να δουλεύει σε iOS δεν γυρίζει σε Android για κανένα λόγο, ακόμα κι αν το hardware του κινητού φτάνει να κάνει και φίφες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγκρίνει κανείς οποιοδήποτε iPhone με οποιοδήποτε Android Phone. 

Δημοσ.

Αυτός που έχει μάθει να δουλεύει σε iOS δεν γυρίζει σε Android για κανένα λόγο, ακόμα κι αν το hardware του κινητού φτάνει να κάνει και φίφες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγκρίνει κανείς οποιοδήποτε iPhone με οποιοδήποτε Android Phone.

Εγώ σε nexus γύρισα μια χαρά.
Δημοσ.

Δεν καταλαβες. Εγω εγραψα το παραπανω επειδη γενικα καθε φορα που μειωνεται η τιμη του συγκεκριμενου κινητου καθε φορα τα ιδια εδω περι ''προσφορας''.Το SE ναι ηταν καλη προσφορα ειδικα για αυτες τις ιντσες.

Επισης μονο στην Ελλαδα παιζει να εχουμε τετοια στερεοτυπα για τα κινητα πραγματικα ομως.

Δημοσ.

Εγώ σε nexus γύρισα μια χαρά.

Εσύ είσαι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.

Δεν καταλαβες. Εγω εγραψα το παραπανω επειδη γενικα καθε φορα που μειωνεται η τιμη του συγκεκριμενου κινητου καθε φορα τα ιδια εδω περι ''προσφορας''.Το SE ναι ηταν καλη προσφορα ειδικα για αυτες τις ιντσες.

Επισης μονο στην Ελλαδα παιζει να εχουμε τετοια στερεοτυπα για τα κινητα πραγματικα ομως.

Καμία προσφορά, τα έχω γράψει και παραπάνω. Το SE πράγματι είναι προσφορά και αντί να πάρει κάποιος ένα 5s σαφώς αξίζει το SE, αλλά και πάλι 350€ δεν διαθέτουν πολλοί για κινητό, ενώ στα 200€ αντί να πάρει κάποιος ένα Galaxy της κακιάς ώρας παίρνει την καλύτερη ίσως συσκευή που έχει βγάλει ποτέ η Apple.

Τέλος δεν είναι στερεότυπο. Είναι θέμα συνήθειας και αξιοπιστίας. Αυτά τα off topic μόνο

Δημοσ.

Επανερχομαι στο θεμα σχετικα με τις προσφορες ..

Σαν TS δεν ηθελα να ειπωνονται αερολογιες απο μενα οποτε χθες οταν βρηκα χρονο πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα τους για να δω διαθεσιμοτητα.

Απο το τηλεφωνο λοιπον το 5s + 5se ΔΕΝ υπηρχε ΠΟΥΘΕΝΑ διαθεσιμο.

Πηγα και σημερα στο καταστημα λοιπον και οντως στην περιοχη μου υπηρχαν 5 Iphone 5s και εφυγαν ολα και 6 iphone 5se τα οποια και αυτα εννοεται πως δεν υπηρχαν.

6 και 6s υπηρχαν ακομα και σημερα καποια κομματια αλλα δεν ρωτησα επειδη δεν ενδιαφερομουν.

Ωστοσο το ασχημο της ολης ιστοριας ειναι οτι σε 3-4 καταστηματα απ ολη την Ελλαδα ( θυμαμαι ενα σιγουρα στην Παρο πχ )υπηρχαν 4-5 συσκευες τις οποιοες τις ''εκρυβαν'' για λογους τους οποιους δεν ξερω αλλα ο καθενας μπορει να κανει την εικασια του..

Μουφα η προσφορα δεν ηταν παντως , ξεστοκαρισμα ισως και ο καθενας επρεπε να ειναι τυχερος , να το δει αμεσα και να το εχει το καταστημα της περιοχης του.

Τωρα οσο για το αν το iphone 5s αξιζει η οχι κτλ εγω θα απαντησω : περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. 

Δημοσ.

Πολύ εύκολα γύρισα σε Android. Κανένα πρόβλημα...

Δημοσ.

Τα iphone 6 και 6s θα μεινουν οπως ειναι για τον πολυ απλο λογο οτι εχουν τιμες υψηλοτερες απο τα αλλα μικροτερα μαγαζια ακομα και με την εκπτωση.

Τα Iphone 5s και SE(ειδικα το δευτερο)ειναι λογικο να φυγανε αφου ηταν τις χαμηλοτερες τιμες της αγορας.

Και οσο για τα περι Iphone δεν ειναι περι ορεξεως γιατι και πιο παλια οταν ειχε πεσει η τιμη ακομα και στα 300ευρω παλι τα ιδια γραφονταν και για το συγκεκριμενο κινητο εχει αναφερθει αρκετες φορες αλλα τεσπα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...