Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum , επειτα απο μια επισκεψη σε ΟΤΕ SHOP της περιοχης μου πληροφορηθηκα

για μια προσφορα που τρεχει μεχρι τελος του μηνα αν δεν κανω λαθος.

Συμφωνα λοιπον με τον υπαλληλο στα Apple προιοντα και συγκεκριμενα στα iphone ειναι -150 ευρω στις συσκευες.

Δηλαδη το 5s Παιζει στα 200 ευρω ενω το 5se στα 350 .

Πολυ καλη η προσφορα πιστευω για καποιον που θελει να αγορασει κινητο αυτης της εταιριας αυτη την περιοδο..

Επισης υπαρχουν και προσφορες σε Ipad Καθως και σε samsung Προιοντα εως -130ευρω..

Ευχαριστω :)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος γιατι μπροστα μου ενας πηρε ενα Iphone 5s & ενα 5se στα 550 και κατι ψιλα και διπλα ενας ακομη επαιρνε samsung συσκευες.

Ισως να ειναι απο τις κλασσικες ''προσφορες'' και να ειχαν 5 κομματια ολα και ολα? μπορει..

Παντως εγω Αιγιο που μενω, επαιξε κανονικα η προσφορα..

• Like 1
Δημοσ.

Για κινητα Samsung ισχυει γιατι και ο Κωτσοβολος και το Media markt ριξανε 150ευρω τις τιμες πχ σε S7 και S7 edge.

Δημοσ.

Οπότε καλύτερα θα είναι οποίος ενδιαφέρεται να πάρει ένα τηλέφωνο στο oteshop τη πόλης του και να ρωτήσει αν ισχύει αυτό που λέει ο ts.

Δημοσ.

Στο site του ΟΤΕ ΔΕΝ βρηκα κατι η αληθεια ειναι που να το αναφερει , ωστοσο τωρα που το εψαξα ο Γερμανος που αν δεν κανω λαθος ειναι μαζι με τον ΟΤΕ εχει ανεβασει στο site τους τις προσφορες : https://www.germanos.gr/?gclid=COTbrqXpys0CFVG6GwodbrIJsA

Αν και σε πολλα φαινεται να εγινε sold out , δεν εχετε να χασετε τιποτα με το να κανετε μια βολτα απο το μαγαζι της πολης σας.

Προφανως και μπορει να υπαρχει καποιο κομματι που να σας ενδιαφερει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και σε πολλα φαινεται να εγινε sold out , δεν εχετε να χασετε τιποτα με το να κανετε μια βολτα απο το μαγαζι της πολης σας.

Προφανως και μπορει να υπαρχει καποιο κομματι που να σας ενδιαφερει.

Σωστά αυτό θα είναι το καλύτερο.

Δημοσ.

Ρωτησα σε φυσικο καταστημα. Ισχυει η προσφορα αλλα δεν ειχαν αποθεμα σε 5s και se αλλα μονο σε 6αρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...