Προς το περιεχόμενο

Opel corsa 99.Αποψεις για το αυτοκίνητο

costacurta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα θέλουμε ένα δεύτερο όχημα για την οικογένεια. Ενα φθηνό οικονομικό και ανθεκτικό. Όχι κάτι αισθητικό. Βρήκα από γνωστό το οπελ κορσα μοντέλο 99 με 90.000. Είναι πρώτο χέρι και το οδηγούσε ανέκαθεν ο πατέρας του. Το δίνει ένα χιλιάρικο. Είναι το δεκαεξαβαλβιδο. Από σέρβις με αλλαγή ιμάντα. Το είχε κάνεις? Μπορεί να μου πει την άποψή του? Αντέχει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι και σε καλή κατάσταση μηχανικα κ εξωτερικά(δε θέλει βαψιματα) αξίζει , τα λεφτά του δε θα τα βρεις όμως αν θες να το ξαναδωσεις στα μειων τέλη κυκλοφορίας 240€ κ υψηλή κατανάλωση για 1400

Ναι είναι σε καλή κατάσταση για τα χρόνια του και πολύ συμμαζεμενο. Δεν έχει χτυπήματα μόνο κάτι μικρογρατζουνιες παρκαρισματων και αυτές μικρές .Γιατί αναφέρεις υψηλή κατανάλωση το παιδί μου είπε είναι πολύ οικονομικό σε βενζίνη, είναι και μικρό σε μέγεθος και βάρος αυτά συνήθως δεν καίνε. Επίσης για το θέμα μεταπωλητικης στο καρ δεν βρίσκω πολλές καλύτερη επιλογες στα 1000 ευρώ. Ναι είναι παλιό αλλά 1000 ευρώ.

Υγ είναι έτοιμο με τέλη /κτεο πληρωμενα.

Σαν αυτοκίνητο είναι σκυλάκι μαύρο δεν βγάζει ζημιές ακόμα και στα χωράφια να το πας. Κάνε όμως μία ερώτηση στο Opel Club (forum) το Ελληνικό και θα σου απαντήσουν άτομα που το έχουν για τα πάντα (κατανάλωση, αξιοπιστία, ανταλλακτικά κτλ).

• Like 2

Καλησπέρα θέλουμε ένα δεύτερο όχημα για την οικογένεια. Ενα φθηνό οικονομικό και ανθεκτικό. Όχι κάτι αισθητικό. Βρήκα από γνωστό το οπελ κορσα μοντέλο 99 με 90.000. Είναι πρώτο χέρι και το οδηγούσε ανέκαθεν ο πατέρας του. Το δίνει ένα χιλιάρικο. Είναι το δεκαεξαβαλβιδο. Από σέρβις με αλλαγή ιμάντα. Το είχε κάνεις? Μπορεί να μου πει την άποψή του? Αντέχει?

Να μην το παρεις.. καιει.. 10λ+ μεσα στην πολη και κοιτα μεχρι 1300cc

starlet,micra,corolla

Μια χαρά ειναι το αμαξάκι και ξέρεις ότι δεν είναι και ξεσκισμένο-τρακαρισμένο κτλ.

Φτηνά αναλώσιμα και μια χαρά. Δλδ τα άλλα που σου πρότεινουν πόσο καίνε στη πόλη (starlet, micra, corolla);

Τα ίδια θα καίνε αφου μιλάμε για 17-20 χρόνια αυτοκίνητα.

Το μόνο κακό του είναι τα 1400 κυβικ, τα τέλη κυκλοφορίας δλδ σε σχέση με ενα 1300.

Με τη τιμή του πάντως μια χαρά.

Μια χαρά ειναι το αμαξάκι και ξέρεις ότι δεν είναι και ξεσκισμένο-τρακαρισμένο κτλ.

Φτηνά αναλώσιμα και μια χαρά. Δλδ τα άλλα που σου πρότεινουν πόσο καίνε στη πόλη (starlet, micra, corolla);

Τα ίδια θα καίνε αφου μιλάμε για 17-20 χρόνια αυτοκίνητα.

Το μόνο κακό του είναι τα 1400 κυβικ, τα τέλη κυκλοφορίας δλδ σε σχέση με ενα 1300.

Με τη τιμή του πάντως μια χαρά.

Διαφορα σιγουρα 1-1.5λ/100χλμ! Δηλαδη υπολογιζεις στα 100χλμ 1.5-2ευρω παραπανω.

Εχεις-είχες και τα 2 ή απλά υποθέτεις ή άκουσες; Δεν νομίζω ότι θα έχει τόσο διαφορά ένας κινητήρας 1300 με 1400. Τωρά αν μιλάμε για 1000 ναι εκεί θα έχει.

Εχεις-είχες και τα 2 ή απλά υποθέτεις ή άκουσες; Δεν νομίζω ότι θα έχει τόσο διαφορά ένας κινητήρας 1300 με 1400. Τωρά αν μιλάμε για 1000 ναι εκεί θα έχει.

Εχει γνωστος μου το corsa b 1.4 και γω εχω εμπειρια απο ιαπωνικα της ιδιας χρονολογιας..

Στην καταναλωση δεν παιζουν απολυτο ρολο τα κυβικα αλλα η φιλοσοφια του καθε αυτοκινητου..

Υπαρχει χιλιαρι που καιει 8+/100χλμ και χιλιαρι που πηγαινει σαν 1.2cc!

Αν ειχατε την δυνατοτητα να οδηγησετε για ενα μικρο χρονικο διαστημα πολλα αυτοκινητα θα βγαζατε απο το μυαλο σας

τα αλογα και τα κυβικα..!

Το corsaki Θα ηταν καλο αν εκαιγε λιγοτερη βενζινη γιατι ειναι στη μεση και τα 240ευρω!!!

αξιόπιστο αμαξάκι και αφού είναι απο γνωστό μία χαρά περίπτωση μου ακούγεται.. απλά για το τυπικό της διαδικασίας να ελεγχθεί και απο μηχανικό.. και κάτι άλλο που δεν ξέρω απο πρώτο χέρι είναι οτι τσιμπάν λίγο λαδάκι, όχι απο πρόβλημα αλλά εργοστασιακά, αλλά καλύτερα να το επιβεβαιώσει κάποιος που έχει εμπειρία  

Ειχε κολλητος μου Corsa Β(1.4 16V) και οντως εκαιγε αρκετα για 1400.Επισης βγαζουν θεματα με πολλαπλασιαστες-αισθητηρες τα Opel.Το συγκεκριμενο δεν αξιζει διοτι οπως λενε τα παιδια εχει πολλα τελη κυκλοφοριας.Για δευτερο αυτοκινητο κοιτα να βρεις κανενα μικρο γαλλικο,clio 1200 ή Saxo-106 1100.

Ο μικρότερος κινητήρας δεν είναι απαραίτητα και πιο οικονομικός. Τα matiz των 800cc στη δουλειά καίνει μόλις ένα λίτρο λιγότερο σε σχέση με τα Getz 1.4 ανά 100 χιλιόμετρα, γιατί για να ακολουθήσουν την κίνηση πατάς περισσότερο το γκάζι.

• Like 1

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Ρώτησα και στο φόρουμ της οπελ και μου είπαν είναι αξιόπιστο όχημα . Έχει θέμα μόνο με το ψυγείο του το οποίο έχει αλλαχτει προσφατα. Για το θέμα της κατανάλωσης πιθανόν να έχει μεγαλύτερη από υπόλοιπα ίδιας κατηγορίας αλλά και πάλι είναι μικρή συγκριτικά με τα μικρομεσαια που είχα ανέκαθεν. Αποφάσισα όμως να το περάσω υγραεριο. Να κάνω μια άλλη ερώτηση. Στο θέμα υγραεριο ξέρω πρέπει να πάω σε ένα εξουσιοδοτημενο συνεργείο με εξειδίκευση στο υγραεριο κτλ(όχι μαστρομιχαλη/όχι βουλγαρια σκοπιά η οτιδήποτε άλλο). Επίσης να βάλω μια καλή μάρκα κιτ. Το θέμα με το κιτ είναι ότι πχ η βιαλε η bng είναι πιο ποιοτικά /ανθεκτικά συστήματα και κοστίζουν περισσότερο η παίζει και κάτι σαν συμβατότητα?? Δήλ εμπειρικα τα οπελ κορσα λειτουργούν ομαλοτερα με βιαλε τα μερσεντες με άλλη μάρκα τα γιαπωνέζικα νίσσαν με μια τριτη και πάει λέγοντας???

Και αν ναι ποια μάρκα κιτ να προτιμήσω για κορσακι?? Έχει βάλει και είναι ευχαριστημένος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...