Alexis Mpidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα στο forum. Εχω το κουτί Cougar Archon και έχει ενα φανακι πίσω. Η μητρική μου asus h110m - k παίρνει μόνο 2 φανακια. Το ενα για τον επεξεργαστή. Σημερα ήρθαν 2 corsair sp120 φανακια και δεν εχω που να τα συνδεσω. Τι πρεπει να αγορασω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αυτό που χρειαζεσαι είναι ενας fan controller όπως αυτος http://www.e-shop.gr/akasa-ak-fc-06bkv2-3-channel-fan-controller-35--p-PER.805985 , τον βαζω ενδεικτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis Mpidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Χρειάζομαι μεχρι 5 ανεμιστήρες. Τωρα εχω 3 και θελω να παρω αλλους 2 αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Υπάρχουν ανταπτορες που τα συνδεεις στο τροφοδοτικο κατευθείαν. Μη το παρακάνεις. Πολύς ο θόρυβος. Κατανάλωση. Ο αέρας να έχει ομοιομορφη ροή. Φαντάσου ποτάμι με νερό. Απο εμπρός προς τα πίσω ο αέρας. Π.χ. εγώ έχω ενα μεγάλο που ρουφάει μπροστά. Ενα μεγάλο πίσω φυσάει. Τις τρύπες στα πλαϊνα τις έχω καλύψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis Mpidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 εγω εχω δυο θέσεις στο πλάι του κουτιού. Προτείνεις δλδ να μην βαλω στο πλαι η στο πανω μερος? Δυο μπροστά και εναν πισω να βγαζει τον αερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abec_777 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Το πλαι είναι παντα μπερδεμα.Εχεις κ.γραφικων στυλ μπλοουερ 'η όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis Mpidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Εχω κάρτα γραφικών ναι. Σχετικα μικρη. 7790 της gigabyte. Οποτε ειμαι καλυμμένος με 2 μπροστά corsair και 1 πισω που εχει ηδη. Ανταπτορα με 3 εξοδους θελω δλδ. Τι να γραψω στο ίντερνετ για να το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abec_777 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Αφου δεν ειναι blower style θα βαλεις ενα στο πλαι στηθεση που ειναι μπροστα στην καρτα να βγαζει αερα προς τα εξω.Σε εμενα με την 7970 ειχα δει καλη διαφορα σε θερμακρασιες και του κουτιου αλλα και της καρτας.Γιατι χωρις ανεμιστηρα ξαναεπερνε μερος του ζεσταμενου αερα... Θες split cable. Δεν στο e-shop. Νομιζω εχει της akasa αν θυμαμαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Γιατί θες τόσα fans? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Γιατί θες τόσα fans? Αφού ο κατεσκευαστής θεώρησε σωστό να δημιουργήσει τόσες θέσεις ανεμιστήρων βάσει του RND του ... αυτός γιατί να μην τον εμπιστευτεί σε αυτό το θέμα αφού αγόρασε και το κουτί του!!!! Από προσωπική πείρα θα σου προτείνω το εξής config 2 μπροστά, 1 πίσω, 1 πάνω...Για το πλαινό μην ασχοληθείς καθόλου με αυτή τη κάρτα γραφικών και ειδικά στη περίπτωση που έχεις εργαστασιακό cpu cooler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis Mpidis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αφού ο κατεσκευαστής θεώρησε σωστό να δημιουργήσει τόσες θέσεις ανεμιστήρων βάσει του RND του ... αυτός γιατί να μην τον εμπιστευτεί σε αυτό το θέμα αφού αγόρασε και το κουτί του!!!! Από προσωπική πείρα θα σου προτείνω το εξής config 2 μπροστά, 1 πίσω, 1 πάνω...Για το πλαινό μην ασχοληθείς καθόλου με αυτή τη κάρτα γραφικών και ειδικά στη περίπτωση που έχεις εργαστασιακό cpu cooler Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυσκολεύομαι λίγο στην αγορά κάποιου ανταπτορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Επιλέγεις όποιο θες http://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?keyphrase=3+pin+fan+cable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis Mpidis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Θα δουλεύουν τι ίδιο Καλά με το αν τα έβαζα απευθείας στην υποδοχή της μητρικής; ;θέλω να βάλω δύο της corsair μπροστά και το ένα το εργοστασιακο πίσω. Δεν παίρνει πάνω. Μόνο πλάγια επιπλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αφού ο κατεσκευαστής θεώρησε σωστό να δημιουργήσει τόσες θέσεις ανεμιστήρων βάσει του RND του ... αυτός γιατί να μην τον εμπιστευτεί σε αυτό το θέμα αφού αγόρασε και το κουτί του!!!! Από προσωπική πείρα θα σου προτείνω το εξής config 2 μπροστά, 1 πίσω, 1 πάνω...Για το πλαινό μην ασχοληθείς καθόλου με αυτή τη κάρτα γραφικών και ειδικά στη περίπτωση που έχεις εργαστασιακό cpu cooler Εκτός λογικής αλλά και τις ερώτησης που έκανα. Ο κατασκευαστής σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις μέχρι 5 αν αυτό που θες να κάνεις χρειάζεσαι κιαι τα 5. Όχι αφού έχεις 5 θέσεις να βάλεις και 5 fans. Ερώτηση έκανα. Δεν του είπα να μην βάλει 5 fans. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα