Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους μια ουσιαστική και ευχάριστη εξέλιξη. Φυσικά για τους υπολοίπους λαούς. Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε τα κονδύλια για τέτοιες... πολυτέλειες!!!

Ναι, αυτό λείπει από τα Ελ σχολεία, όχι ότι λειτουργούν σαν παιδικοί σταθμοί για να παρκάρεις τα παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

στην πραξη πιστευω οτι η κιμωλια και ο πινακας ειναι καλυτεροι. ειδικα ο λευκος με μαρκαδορο πολύ πιο ευχρηστος απο οθονη κτλ. 

Δημοσ.

Τι 5000$ μας λέει και για σχολεία; Σε ελληνικό σχολείο αυτό δεν θα παίξει ούτε σε 50 χρόνια! Πες ότι έχεις ένα μικο γυμνάσιο ή λύκειο με 6 αίθουσες, αυτό σημαίνει 30.000$ μόνο για τις οθόνες. Αν υπολογίσουμε και το κόστος του service ξεφύγαμε.

ρε αγορίνα ο πλανήτης έχει κοντά 10 δις και η ελλάδα είναι 10 εκ ,δηλαδή το 0,01% του κόσμου,λες να το φτιάξανε για μας?

σε πανεπιστήμια όπως το MIT κλπ θα το πάρουν και σε κολέγια 

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ακριβο και χωρις να χρειαζεται τοσο πολυ. Αν σπασει πολυ μεγαλο κοστος επισκευης. Χαμηλης προτεραιοτητας για τα ελληνικα σχολεια, πολλα τα πραγματα που ειναι πιο σημαντικα.

Δημοσ.

να δω πως θα βαζει ο μαθηματικος τον διαβητη-αρχαιολογια με την προκα πανω για να γραφει κυκλο ακτινας ρ.

Δημοσ.

Η τωρινή γενιά νηπίων μεγαλώνει με το tablet δίπλα από τη φρουτόκρεμα. Προσπαθούσα να μάθω τα δικά μου εξάχρονα ανάγνωση όπως την έμαθα εγώ (το και πι, όλο μαζί τόπι) και με κοιτάγαν σαν εξωγήινο. Βρήκαν μετά από λίγο καιρό κάτι εκπαιδευτικά βίντεο στο youtube και μάθαν μoνοι τους. Η εκπαιδευτική διαδικασία θα αλλάξει εξ ανάγκης και θα μπουν και οθόνες και tablet και από όλα. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, αλλά λογικά η τεχνολογία αυτή θα μειώσει την παπαγαλία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...