saxorallo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ε, αν τον δεις όλα κομπλέ. Το θέμα είναι αν δεν κάνεις τίποτα ενώ τον έχεις δει μπορείς να τον μπλέξεις παραπάνω απ'το να τον υποχρεώσεις να κάνει μια δήλωση χωρίς να τον ειδοποιήσεις κτλπ γίνεται?
zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 δε βλεπω το λογο να φυγει καποιος μετα απο ενα τετοιο συμβαν. ετσι κι αλλιως κατι θα επαθε και το δικο του οχημα. το προβλημα ομως ειναι οτι πλεον εχουμε παρα πολλα ανασφαλιστα...οπου εκει εχει τρεξιμο !!! Αυτό που προσθέτουμε στην ασφάλεια «ζημιά από ανασφάλιστο όχημα» δεν μας καλύπτει;
mclein Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αυτό που προσθέτουμε στην ασφάλεια «ζημιά από ανασφάλιστο όχημα» δεν μας καλύπτει; ευχομαι να μη σου τυχει 1
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Η μόνη μου ματαιοδοξία για να έρθει μετά από τόσο καιρό είναι να είναι αυτοκίνητο της περιοχής και να φοβήθηκε μην τον είδε κανένα μάτι. Γιατί ήταν και απόγευμα,να πεις ότι ήταν βράδυ πάει στα κομμάτια. Αν τον έβρισκε όμως η τροχαία ή εγώ μετά από μήνυση πράγμα αδύνατον αλλά λέω, πάλι μόνο την ζημιά? Κανά άλλο πρόστιμο δεν θα γινόταν? Υπαρχουν και τετοιοι. Τωρα αν κανεις μια πολυ μικρη γρατζουνιτσα και να την κοπανισεις, αντε οκ πες που και παλι κακο. Αλλα να κανεις σοβαρη ζημια και να φυγεις..δεν λεει. Το σαββατο ειμαι μπαλκονι και πινω φραπε. Περναει τζιπ στη στροφη και χτυπαει ενα οπελ κορσα που το βλεπω παρκαρισμενο σε διαφορα σημεια στη γειτονια, οποτε ηξερα οτι ειναι γειτονας αυτος που το εχει. Αυτος με το τζιπ βγηκε και εγραψε κατι σε ενα χαρτι και το αφησε, ισως το εκανε γιατι εβλεπα.. δεν ξερω. Εγω παντως πηρα πινακιδες/μοντελο κλπ, και οταν ειδα την κοπελα που εχει το αμαξι την ιδια μερα της εδωσα τα στοιχεια του.
Haldol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αν τον έβρισκε όμως η τροχαία ή εγώ μετά από μήνυση πράγμα αδύνατον αλλά λέω, πάλι μόνο την ζημιά? Κανά άλλο πρόστιμο δεν θα γινόταν? Τίποτα παραπάνω και για κανένα λόγο. Ούτε πρόστιμο, ούτε αποζημιώσεις για ηθική βλάβη, τ-ί-π-ο-τ-α. Στο έχουμε πει πολλές φορές, και στο άλλο θέμα που άνοιξες. Μήνυση κατ' αγνώστου μη κάνεις, θα χάσεις τσάμπα τα 100€.
saxorallo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Οκ παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ. Λογικά ότι ήταν να γίνει θα γίνονταν μέσα σε 40 μέρες. Οπότε ίσως να σκεφτώ το ενδεχόμενο να το πληρώσω από μόνος μου το φαναρτζίδικο. Ευτυχώς είναι επισκευάσιμο! Υπαρχουν και τετοιοι. Τωρα αν κανεις μια πολυ μικρη γρατζουνιτσα και να την κοπανισεις, αντε οκ πες που και παλι κακο. Αλλα να κανεις σοβαρη ζημια και να φυγεις..δεν λεει. Το σαββατο ειμαι μπαλκονι και πινω φραπε. Περναει τζιπ στη στροφη και χτυπαει ενα οπελ κορσα που το βλεπω παρκαρισμενο σε διαφορα σημεια στη γειτονια, οποτε ηξερα οτι ειναι γειτονας αυτος που το εχει. Αυτος με το τζιπ βγηκε και εγραψε κατι σε ενα χαρτι και το αφησε, ισως το εκανε γιατι εβλεπα.. δεν ξερω. Εγω παντως πηρα πινακιδες/μοντελο κλπ, και οταν ειδα την κοπελα που εχει το αμαξι την ιδια μερα της εδωσα τα στοιχεια του. Ναι οκ! Και να μην τα έγραφε σε χαρτί ο άλλος και να κρατούσες πινακίδες έπρεπε να γίνει καταγραφή τροχαίας επι τόπου γιατί μετά και να το αρνηθεί ο άλλος δεν μπορείς να κάνεις κάτι ουσιαστικό για να αποζημιωθείς. Μετά εάν είχε γίνει αυτό έλεγες στο αστυνομικό τμήμα την πινακίδα του θα τον έπαιρνες ή αυτόν ή την ασφαλιστική του τηλέφωνο και θα λεγες το και το τάδε σημείο και ώρα. Θα τον ενημέρωναν και αν ήθελε να κάνει δήλωση θα σταμάταγε εκεί το θέμα απ'όσο μου χουν πει πολλοί και αν θα πληρωνόταν όλη την ζημιά. Αυτόν δεν τον έπαιρνε να αρνηθεί αφού ήσουν μάρτυρας αλλιώς δικαστήρια για να κερδίσεις την ζημιά και πολύ δύσκολα κάτι παραπάνω! Έτσι όπως τα χουν κάνει στις μέρες μας τα εκτεθειμένα στον δρόμο παρκαρισμένα είναι να τα κλαίνε οι ρέγγες! Επίσης εάν δεν υπάρχει νομική κάλυψη στην ασφάλιση απ'όσο μου χουν πει και η ζημιά είναι εξίσου μικρή δηλαδή κάτω των 100 ευρώ είναι μία η άλλη να το φτιάξεις μόνος σου. Στην δικιά μου περίπτωση λογικά αν εμφανιστεί ή τον βρω και το αρνηθεί με παίρνει να κάνω μια μήνυση γιατί η ζημιά είναι λίγο μεγαλύτερη. Τώρα αν το αρνηθεί αφού δεν έχω νομική κάλυψη περισσότερα θα πληρώσω εγώ από αυτόν για να μου φτιάξει την ζημιά εκτός αν το αποδείξω στο δικαστήριο που εκεί τα πληρώνει ο άλλος σχεδόν όλα. Αν είμαι κάπου λάθος διορθώστε με. Για να πας στα δικαστήρια όμως πρέπει να έχει γίνει μήνυση και να υπάρχει αντίφαση όπως όλοι γνωρίζουμε. Επομένως, αν είμαστε σίγουροι για το ποιος το έχει κάνει τον πιάνουμε και του κάνουμε ερώτηση. Εσείς το κάνατε? Εάν αρνηθεί τότε σκεφτόμαστε πιο σοβαρά τρεξίματα! Με καίει το θέμα και έχω ενημερωθεί πλήρως και από πάρα πολλούς που την πατήσαν σαν εμένα. Για το σενάριο να είμαστε και εμείς μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο και για τον α,β,γ ο άλλος σηκωθεί και φύγει είμαι περίεργος να μάθω τι παίζει!
saxorallo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Και αν αρχίζουν να περνάνε τόσες μέρες φαντάζομαι είναι δύσκολο να διαπιστώσεις ποιος είναι. Είτε γιατί έχει πάει σε φανοποιείο,είτε γιατί ξεκινάει και ξεχνιέται το θέμα. Ακόμη και να ξέρεις ποιος είναι και να μην έχεις νομική κάλυψη,φαντάζομαι ότι αν η ζημιά είναι μικρή και δεν προτίθεται να κάνει δήλωση ο υπαίτιος θέλει πολύ τρέξιμο και με τόσες αναβολές στα δικαστήρια λογικά αν αποκατασταθεί η ζημιά αυτό θα γίνει μετά από χρόνια. Ξαναλέω αν είμαι κάπου λάθος διορθώστε με! Επίσης έχουν φθινύνει αρκετά τα πράγματα. Κανά 50αρι από όσο λέει καινούριο και κανα 60αρι το βάψιμο κομματιού. http://www.car.gr/parts/view/8060410/
saxorallo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αν υπάρχουν μάρτυρες στο συμβάν ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται για το χτύπημα σε φυγή? Εκεί παίρνεις καμιά ηθική αποζημίωση ή τίποτα τέτοιο επιπλέον από τη ζημιά,εάν το παραδεχτεί ο άλλος?
mclein Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 το πολυ να πεσουν τιποτα σφαλιαρες. σοβαρα τωρα, ψαχνεις να βγαλεις λεφτα με τετοιο τροπο ; τραγικος....
saxorallo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Και μετά από πόσο καιρό μπορεί ο άλλος να σου ζητήσει την αποζημίωση είτε υπάρχει καταγραφή συμβάντος είτε όχι και μάρτυρες? Γιατί το αυτοκίνητο το επισκεύασα αλλά δεν έχω ανάγκη χρημάτων αυτή τη στιγμή!
saxorallo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Μακάρι να το'χα κάνει εγώ και να'φευγα. Εκεί τουλάχιστον θα πλήρωνα μόνο τις δικές μου βλακείες αν δεν με έβρισκαν! Και πίσω φτερό στο ίδιο χρώμα με το αμάξωμα πόσο πάει περίπου? Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2016 από saxorallo
aGka8l Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ρε φίλε τράβα σε ένα φανοβαφειο κ άρχισε κ ρωτά το αφεντικό για τιμές ρωτάς αόριστα κ για αυτό θα παίρνεις αόριστες απαντησεις
saxorallo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Παιδιά απ'όσο μου είπαν βαφή φτερών προφυλακτήρα κτλπ είναι περίπου 60 ευρώ η πιάτσα. Και ένα 150άρι το φτερό καινούριο ή λίγο παραπάνω ανάλογα το αμάξι, γύρω στο 200αρι. Απλά μένει και η αφαίρεση-τοποθέτηση αν και δεν ξέρω πόσο πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα