Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,

Αποφασισα να αλλαξω κινητο. Ειχα ρωτησει και εδώ στο φορουμ παλιοτερα για το κινητο με τις καλυτερες επιδόσεις αλλα στην πορεια αποφασισα να παρω ένα κινητο που να εχει την καλυτερη δυνατη καμερα.

Στην αρχη σκεφτηκα για το s7 edge αλλα από review ειδα ότι η καμερα του G5 υπερτερει από αυτή του s7 edge. Εχω ακουσει και για την καμερα του Huawei P9 που είναι πιστοποιημενη από την Leica. Εσεις ποιο κινητο εχετε να μου προτείνετε; Τα χρηματα δεν είναι πρόβλημα, μπορω να φτασω μεχρι το s7 edge. Για τα χαρακτηριστικα δεν θα κανω αναφορα αφου σε αυτην την τιμη πιστευω όλα τα κινητα θα εχουν α top χαρακτηριστικα. Η απουσια ή όχι της microsd δεν με απασχολει..

Ευχαριστω, εκ των προτέρων

Δημοσ.

To P9 έχει αρκετά καλή κάμερα και θα το πρότεινα. Το G5 δεν θα το πρότεινα γιατί εχει καλή καμερα αλλά η Lg έχει κάτι θεματακια με την αξιοπιστία των συσκευών της.

• Like 1
Δημοσ.

Η κάμερα του p9 είναι χειρότερη του s7 και g5, όπως τα υπόλοιπα του χαρακτηριστικά. Ανάμεσα τώρα στα s7 και g5, το s7 αποτελεί καλύτερη αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι ας πούμε λέει ο ts για s7 και του προτεινεις P9.. οκ! S7 και από μένα φιλε, πας καρφωτός από θέμα κάμερας και σαν σύνολο. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μέχρι στιγμής, το g5 μ'αυτα που έχει κάνει η lg μακριά και αγαπημένοι μέχρι να σοβαρευτεί.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,

Αποφασισα να αλλαξω κινητο. Ειχα ρωτησει και εδώ στο φορουμ παλιοτερα για το κινητο με τις καλυτερες επιδόσεις αλλα στην πορεια αποφασισα να παρω ένα κινητο που να εχει την καλυτερη δυνατη καμερα.

Στην αρχη σκεφτηκα για το s7 edge αλλα από review ειδα ότι η καμερα του G5 υπερτερει από αυτή του s7 edge. Εχω ακουσει και για την καμερα του Huawei P9 που είναι πιστοποιημενη από την Leica. Εσεις ποιο κινητο εχετε να μου προτείνετε; Τα χρηματα δεν είναι πρόβλημα, μπορω να φτασω μεχρι το s7 edge. Για τα χαρακτηριστικα δεν θα κανω αναφορα αφου σε αυτην την τιμη πιστευω όλα τα κινητα θα εχουν α top χαρακτηριστικα. Η απουσια ή όχι της microsd δεν με απασχολει..

Ευχαριστω, εκ των προτέρων

αφού τα χρήματά δεν είναι θέμα και δεν έχεις πρόβλημά να ακουμπήσεις 600 ευρώ στην samsung χτυπά το s7 edge 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

S7 edge δεν υπαρχει καν ερωτημα σε αυτο. Ακομα και αν οντως οι καμερες ειναι διπλα με το G5 το G5 ειναι κατωτερη σε πολλα αλλα πραγματα(εξου και η χαμηλοτερη τιμη)κυριως στην αυτονομια μπαταριας.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Σαν συνολο και από ότι ειδα, να το s7 edge υπερτερει από το g5. Αυτό το ηξερα πριν να ανοιξω το θεμα. Ωστόσο δεν ηξερα εάν θα επρεπε να παω στο g5 και αρα στην καλυτερη καμερα αλλά να χάσω σε σύνολο ή να παω στο s7 edge που η καμερα του ναι μεν είναι άψογη αλλα πολλοι reviewers αναφερουν ότι το g5 είναι καλυτερο στην καμερα. Οποτε παω δαγκωτο s7 edge αφου από ότι καταλαβα η lg εχει κανει πατατα όσο αναφορά το σύνολο.

Ευχαριστω για τις απαντησεις όλων.

Δημοσ.

S7 Edge και από μένα. Τα έκανε θάλασσα φέτος η LG με το G5, μιας και έχει αρκετά προβλήματα ενώ το S7 Edge είναι σίγουρα μια πιο αξιόπιστη και "δοκιμασμένη" συσκευή.

Δημοσ.

Την καλύτερη κάμερα την έχει το g5. Απλώς η lg έχει αρκετές φορές θέματα με την αξιοπιστία.

Για 50€ (αν θυμάμαι καλά) θα πήγαινα στο s7 το απλό.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως την καλύτερη κάμερα φέτος την έχει το mi5

Δώσε μας και μια πηγή για τον ισχυρισμο αυτόν γιατί φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Κοινή γνώση : Κινέζος =/= καλή κάμερα

Δημοσ.

Νομίζω πως την καλύτερη κάμερα φέτος την έχει το mi5

Ούτε καν. Εδώ προώθησαν πολύ το ois που έβαλαν και ακόμα και αυτό δεν αποδίδει όπως συσκευές του ανταγωνισμού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...