george200-13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδια, Αποφασισα να αλλαξω κινητο. Ειχα ρωτησει και εδώ στο φορουμ παλιοτερα για το κινητο με τις καλυτερες επιδόσεις αλλα στην πορεια αποφασισα να παρω ένα κινητο που να εχει την καλυτερη δυνατη καμερα. Στην αρχη σκεφτηκα για το s7 edge αλλα από review ειδα ότι η καμερα του G5 υπερτερει από αυτή του s7 edge. Εχω ακουσει και για την καμερα του Huawei P9 που είναι πιστοποιημενη από την Leica. Εσεις ποιο κινητο εχετε να μου προτείνετε; Τα χρηματα δεν είναι πρόβλημα, μπορω να φτασω μεχρι το s7 edge. Για τα χαρακτηριστικα δεν θα κανω αναφορα αφου σε αυτην την τιμη πιστευω όλα τα κινητα θα εχουν α top χαρακτηριστικα. Η απουσια ή όχι της microsd δεν με απασχολει.. Ευχαριστω, εκ των προτέρων
panos- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 To P9 έχει αρκετά καλή κάμερα και θα το πρότεινα. Το G5 δεν θα το πρότεινα γιατί εχει καλή καμερα αλλά η Lg έχει κάτι θεματακια με την αξιοπιστία των συσκευών της. 1
StigmaX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Η κάμερα του p9 είναι χειρότερη του s7 και g5, όπως τα υπόλοιπα του χαρακτηριστικά. Ανάμεσα τώρα στα s7 και g5, το s7 αποτελεί καλύτερη αγορά. 1
kraken92 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ότι ας πούμε λέει ο ts για s7 και του προτεινεις P9.. οκ! S7 και από μένα φιλε, πας καρφωτός από θέμα κάμερας και σαν σύνολο. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μέχρι στιγμής, το g5 μ'αυτα που έχει κάνει η lg μακριά και αγαπημένοι μέχρι να σοβαρευτεί.
ziaba Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδια, Αποφασισα να αλλαξω κινητο. Ειχα ρωτησει και εδώ στο φορουμ παλιοτερα για το κινητο με τις καλυτερες επιδόσεις αλλα στην πορεια αποφασισα να παρω ένα κινητο που να εχει την καλυτερη δυνατη καμερα. Στην αρχη σκεφτηκα για το s7 edge αλλα από review ειδα ότι η καμερα του G5 υπερτερει από αυτή του s7 edge. Εχω ακουσει και για την καμερα του Huawei P9 που είναι πιστοποιημενη από την Leica. Εσεις ποιο κινητο εχετε να μου προτείνετε; Τα χρηματα δεν είναι πρόβλημα, μπορω να φτασω μεχρι το s7 edge. Για τα χαρακτηριστικα δεν θα κανω αναφορα αφου σε αυτην την τιμη πιστευω όλα τα κινητα θα εχουν α top χαρακτηριστικα. Η απουσια ή όχι της microsd δεν με απασχολει.. Ευχαριστω, εκ των προτέρων αφού τα χρήματά δεν είναι θέμα και δεν έχεις πρόβλημά να ακουμπήσεις 600 ευρώ στην samsung χτυπά το s7 edge 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Χτυπάς s7 edge δαγκωτο. Μακράν η καλύτερη κάμερα
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) S7 edge δεν υπαρχει καν ερωτημα σε αυτο. Ακομα και αν οντως οι καμερες ειναι διπλα με το G5 το G5 ειναι κατωτερη σε πολλα αλλα πραγματα(εξου και η χαμηλοτερη τιμη)κυριως στην αυτονομια μπαταριας. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2016 από Fulgore 1
george200-13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Σαν συνολο και από ότι ειδα, να το s7 edge υπερτερει από το g5. Αυτό το ηξερα πριν να ανοιξω το θεμα. Ωστόσο δεν ηξερα εάν θα επρεπε να παω στο g5 και αρα στην καλυτερη καμερα αλλά να χάσω σε σύνολο ή να παω στο s7 edge που η καμερα του ναι μεν είναι άψογη αλλα πολλοι reviewers αναφερουν ότι το g5 είναι καλυτερο στην καμερα. Οποτε παω δαγκωτο s7 edge αφου από ότι καταλαβα η lg εχει κανει πατατα όσο αναφορά το σύνολο. Ευχαριστω για τις απαντησεις όλων.
AlienTechGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 S7 Edge και από μένα. Τα έκανε θάλασσα φέτος η LG με το G5, μιας και έχει αρκετά προβλήματα ενώ το S7 Edge είναι σίγουρα μια πιο αξιόπιστη και "δοκιμασμένη" συσκευή.
enigma84 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Την καλύτερη κάμερα την έχει το g5. Απλώς η lg έχει αρκετές φορές θέματα με την αξιοπιστία. Για 50€ (αν θυμάμαι καλά) θα πήγαινα στο s7 το απλό. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Νομίζω πως την καλύτερη κάμερα φέτος την έχει το mi5
StigmaX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Νομίζω πως την καλύτερη κάμερα φέτος την έχει το mi5 Δώσε μας και μια πηγή για τον ισχυρισμο αυτόν γιατί φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Κοινή γνώση : Κινέζος =/= καλή κάμερα
enigma84 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Νομίζω πως την καλύτερη κάμερα φέτος την έχει το mi5 Ούτε καν. Εδώ προώθησαν πολύ το ois που έβαλαν και ακόμα και αυτό δεν αποδίδει όπως συσκευές του ανταγωνισμού.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μη με φάτε παιδιά, το review του gsmarena διάβαζα. http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-review-1411p7.php Το τσιμπάει λίγο το s7.
george200-13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Παιδια για το Huawei mate 8 τι λετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα