Vatzomenoska Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Θελω να αγοράσω κινητο.Μεσω του kimovil βρηκα διαφορα site για αγορες..Αλλα απο διαφορα posts στο forum ειδα οτι λεγατε να αποφευγετε aliexpress,bestgear και διαφορα αλλα site. Μπορειτε να μου πειτε γιατι? για ποια site ειναι αξιοπιστα(να το φερουν οντως) και ποια γρηγορα?(εντοσ 30 ημερων)
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Κοίτα αξιόπιστα είναι όσα έχουν paypal κατά προτίμηση Ώστε και στραβη να γίνει να μην χάσεις τα χρήματα σου και να μην εχεις ταλαιπωρία Εγώ χρόνια κάνω παραγγελίες από alixpress και banggood και ποτέ δεν έγινε μαλακια που παρ όλο το alixpress δεν έχει paypal. Τώρα από gearbest έχω κάνει 11 και στις 5 έγινε στραβη. Τώρα τι να πεις... Πάντως όπως σ είπα και πιο πάνω προτίμησε να εχει paypal
newsformobiles Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Το γιατί, πιστεύω το έχεις διαβάσει...προβλήματα, καθυστερήσεις, πωλήσεις χωρίς αντίκρισμα, αποστολή ψεύτικων κινητών. Αξιόπιστα μαγαζιά είναι το vickmall (είναι όμως και 10-15$ πιο ακριβό συνήθως, όχι πάντα), geekbuying, coolicοοl, yeso521, banggood, με τυχαία σειρά αξιοπιστίας. Εννοείται ΠΑΝΤΑ κάνεις αγορά με Paypal, γιατί ακόμα και τα σημερινά αξιόπιστα, μπορούν να γίνουν αναξιόπιστα αύριο.
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Καλό θα είναι να υπάρχει η επιλογή αγοράς μέσω PayPal όπως ειπώθηκε παραπάνω. Η στραβή συνήθως γινεται εντός της δικής μας χωρας και όχι από αυτούς υπόψιν. Έχουν ακουστεί πολλά για τα ΕΛΤΑ επίσης.. Σε μικροαγορες το banggood, gearbest ακόμα και eBay, με το που ζητήσεις refund συνηθως το παίρνεις χωρίς πολλά πολλά. Τώρα για κινητό δεν είναι τόσο εύκολο από τους ίδιους. Μέσω PayPal μόνο. Όλα αυτά τα καταστήματα θεωρούνται αξιόπιστα μέχρι να μας κάτσει η στραβή, αλλά είναι και πως θα θα γίνει και πως θα σε αντιμετωπίσει το support του κάθε ηλ.καταστηματος.
so93 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Άποψή μου είναι να παρακαλάς να μη γίνει η στραβή.. Για κάποιον που του γίνει η στραβή ακόμα και αξιόπιστο να θεωρείται ένα μαγαζί σαν τα προαναφερθέντα θα το βγάλει αναξιόπιστο. Και ποιός σας είπε εσάς ότι με την Paypal έχεις το κεφάλι σου ήσυχο? Φίλος μου πχ παρήγγειλε από geekbuying ένα κινητό και βρέθηκε στα κλεμένα της Singapore. Το κατάστημα απλά τον έγραψε δεν ασχολήθηκε καν μαζί του με αποτέλεσμα να ανοίξει dispute στην paypal. Η καλή μας η paypal τον καθυστέρησε 28 ολόκληρες μέρες παρακαλώ μέχρι να του επιστρέψει πίσω τα χρήματα. Σε μια περίπτωση που ήτανε μπαμ και ενώ σε άλλους το θέμα λύθηκε εντός ολίγων ημερών. Αποτέλεσμα? Να δεσμευτούν 140€ για 2 ολόκληρους μήνες. Τώρα αν εσείς αυτό το θεωρείτε αξιοπιστία τί να πω.. Εμένα με το gearbest πχ πάντα μου έκανε χαζαμάρες, δηλαδή είτε παραλάμβανα προϊόντα που δεν ήταν σφραγισμένα είτε κάποιες φορές ελαττωματικά. Πάντα μα πάντα όμως έβρισκα λύση προς το συμφέρον μου χωρίς να καταφύγω σε paypal. Το ξαναεπαναλαμβάνω.. Είναι να μη σου γίνει η στραβή. Πάρε από ένα από τα παραπάνω καταστήματα που σου αναφέρουν τα παιδιά με την χαμηλότερη τιμή. Στο gearbest σπάνια θα καταφύγεις σε paypal.
Ntelosxxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 εμενα μου έτυχε η στραβή απο vickmall και δεν το ξανασκέφτομαι ουτε για πλακα απεξω, απο οπουδήποτε. προτιμώ μεταχειρισμενο απο έμπιστο παιδι του φορουμ η να δώσω κατι παραπανω απο Ελλάδα και με την εγγυηση του παρα απεξω.
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Η καθυστέρηση σε ότι έχει να κάνει με εξωτερικό και γενικά προϊόντα που προέρχονται εκτός Ευρώπης, είναι σίγουρη. Ναι, με την PayPal ναι μεν μπορεί να φας καθυστέρηση και έναν μήνα, αλλά παντα είναι με το μέρος του αγοραστή, ειδικά όταν έχεις δίκιο.
Vatzomenoska Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πως επαληθευετε απο την paypal οτι οντως δεν σου ηρθε ποτε? περνεις ολα τα λεφτα σου πισω?
newsformobiles Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πως επαληθευετε απο την paypal οτι οντως δεν σου ηρθε ποτε? περνεις ολα τα λεφτα σου πισω? Με το tracking number. Στέλνεις φωτό από 17track.net και ΕΛΤΑ και είσαι καλυμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα