Προς το περιεχόμενο

Powerbank 5000mAh + USB fan - 2,68€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την 18650 την πετάτε και βάζετε μια καλή. Λογικά καμιά ΚάτιFire θα έχουν βάλει των 500-600mAh που θα διαφημίζεται ως 5000mAh. Αλλά και μόνο το powerbank+καλώδιο+ανεμιστήρας+...οι βεντούζες, κάπως δικαιολογούν την τιμή.

Είχα παρει ενα παρόμοιο από ebay περίπου 3 ευρώ. Η 18650 μπαταρία έλεγε 2600mAh αλλά ήταν περίπου 500mAh οπότε ουσιαστικά μου ήταν άχρηστο.

Μάλλον και στο συγκεκριμένο το ίδιο θα συμβαίνει. Αν όμως είναι 2000mAh και πάνω τότε θα είναι super.

Ψάχνοντας για να αντικαταστήσω τη μπαταρία με μια σοβαρή, είδα ότι οι σοβαρές 18650 κοσίζουν γύρω στα 10Ε οπότε λέω 'άστο καλύτερα', με 10Ε παίρνεις xiaomi 5000mAh.

• Like 2
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα παρει ενα παρόμοιο από ebay περίπου 3 ευρώ. Η 18650 μπαταρία έλεγε 2600mAh αλλά ήταν περίπου 500mAh οπότε ουσιαστικά μου ήταν άχρηστο.

Μάλλον και στο συγκεκριμένο το ίδιο θα συμβαίνει. Αν όμως είναι 2000mAh και πάνω τότε θα είναι super.

Ψάχνοντας για να αντικαταστήσω τη μπαταρία με μια σοβαρή, είδα ότι οι σοβαρές 18650 κοσίζουν γύρω στα 10Ε οπότε λέω 'άστο καλύτερα', με 10Ε παίρνεις xiaomi 5000mAh.

ΟΛΟσωστος
  • Like 1
Δημοσ.

Και πέρα από αυτά τα ηλεκτρονικά του συγκεκριμένου Powerbank θα είναι της πλάκας. Με κίνδυνο από το να αρπάξει φωτιά μέχρι και να κάνει ζημιά στο κινητό. Καλύτερα να δώσεις 10 ευρώ να πάρεις κάτι επώνυμο και εγγυημένο

Δημοσ.

Υπερβολή τα 10€ που λες. Πχ μπαταρία στα 3400mah

Επίσης από ότι βλέπω η αντικατάσταση της μπαταρίας γίνεται πολύ εύκολα οπότε θα βάλω μία από αυτές που μου περισσεύουν

post-61606-0-51285900-1467105811_thumb.jpg

Δημοσ.

Επίσης από ότι βλέπω η αντικατάσταση της μπαταρίας γίνεται πολύ εύκολα οπότε θα βάλω μία από αυτές που μου περισσεύουν

Τη συγκεκριμένη από gearbest την έχεις; Αν ναι, τη έχεις μετρήσει; Είναι 3400mAh;

Να πω την αλήθεια ενώ γνωρίζω αρκετά από Ni-MH, τις 18650 δεν τις ήξερα.

Όταν λοιπόν έψαξα για αγορά 18650 συμβουλεύτηκα την παρακάτω σελίδα.

Είναι ένας τύπος που έχει μετρήσει σχεδόν τα πάντα από μπαταρίες και δεν γράφει μ@λ@κίες, είναι αξιόπιστος.

Από τις 18650 που έχει μετρήσει να έχουν χωρητικότητα > 2000mAh δεν βρήκα καμία να κοστίζει λιγότερο από 10Ε.

http://anrieff.net/batterytest/index_en.html

• Like 1
Δημοσ.

Aν καποιον δεν τον ενδιαφερει το ανεμιστηρακι και προτιμαει ενα αλλο χρωμα παιζει απο το ιδιο μαγαζι και φθηνοτερα το power bank στα 2.28 (αγορα μεσω του app).

http://www.tinydeal.com/5000mah-delta-external-power-bank-charger-pack-w-strong-sucker-p-146975.html

Και για καποιο λογο στο δικο μου λινκ το στελνουν και πιο γρηγορα :devil:

Δημοσ.

Τη συγκεκριμένη από gearbest την έχεις; Αν ναι, τη έχεις μετρήσει; Είναι 3400mAh;

Να πω την αλήθεια ενώ γνωρίζω αρκετά από Ni-MH, τις 18650 δεν τις ήξερα.

Όταν λοιπόν έψαξα για αγορά 18650 συμβουλεύτηκα την παρακάτω σελίδα.

Είναι ένας τύπος που έχει μετρήσει σχεδόν τα πάντα από μπαταρίες και δεν γράφει μ@λ@κίες, είναι αξιόπιστος.

Από τις 18650 που έχει μετρήσει να έχουν χωρητικότητα > 2000mAh δεν βρήκα καμία να κοστίζει λιγότερο από 10Ε.

http://anrieff.net/batterytest/index_en.html

Πάρε και ένα review

Όλες οι "καλές" (panasonic, sanyo. lg, samsung) κάτω από 10€ κάνουν. Δεν μιλάω βέβαια για τιμές Ελλάδας

δινεται λεφτα για την μ.....α και δεν παιρνατε τοσο καιρο το xiaomi 10.000 που σπερνει?

Χαχα σωστός. Πιο πολύ για stand για το κινητό το πήρα  :-D

Δημοσ.

Πάρε και ένα review

Όλες οι "καλές" (panasonic, sanyo. lg, samsung) κάτω από 10€ κάνουν. Δεν μιλάω βέβαια για τιμές Ελλάδας

Χαχα σωστός. Πιο πολύ για stand για το κινητό το πήρα  :-D

ΟΚ σωστός, 3.40Ε για μια αξιοπρεπή 18650 είναι καλά.

Όπως το βλέπω εγώ η μπαταρία που έχει μέσα θα πάει για πέταμα.

Οπότε για όποιον θέλει το ανεμηστηράκι είναι καλά.

Για όποιον δε θέλει το ανεμηστηράκι ας πάρει αυτό με 1.14Ε (http://www.ebay.com/itm/Good-Performance-Power-Bank-Mobile-USB-18650-Battery-Charger-With-Key-Chain-UL-/262313922120?var=&hash=item3d1320ce48:m:mXQXU8k3e-RcPYXogEVOkMw) και τη μπαταρία που προτείνει ο φίλος παραπάνω και με 4.50Ε θα έχει ένα αξιοπρεπές μικρό power bank.

Δημοσ.

Η μπαταρία αυτή μπορεί να χρησιμέψει και ως απλή επαναφορτιζόμενη ?

Χωρίς δηλαδή να τοποθετηθεί σε power bank ?

Δημοσ.

Η μπαταρία αυτή μπορεί να χρησιμέψει και ως απλή επαναφορτιζόμενη ?

Χωρίς δηλαδή να τοποθετηθεί σε power bank ?

Απλή τι εννοείς? 

Θέλει ειδικούς φορτιστές για μπαταρίες λιθίου (ένας οικονομικός)και φυσικά να μπει σε συσκευές που χρησιμοποιούν 18650 μπαταρίες. πχ φακούς led 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...