sotosmelvin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα μικρο loop για τον i5 3570k επιλεγοντας τα κομματια ο ιδιος μοναχα για το γαμωτο της υδροψυξης. Θελω οσο το δυνατον χαμηλοτερη τιμη αλλα οχι μια all in one λυση. Τι μαγαζια προτεινετε, εγχωρια και εξωτερικου ωστε να μπορω να βρω και ποικιλια αλλα και κανονικες τιμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλημέρα, εγώ τη δικιά μου την είχα αγοράσει κατευθείαν από την EK και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι ότι είχα αγοράσει με paypal πριν τα CC και τώρα δε ξέρω αν γίνεται. Η μεγαλύτερη ποικιλία σε αυτό το κομμάτι είναι στο e-world, εγώ έχω ψωνίσει αρκετές φορές και είμαι ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Εworld και από εμένα. Στα συν ή εξυπηρέτηση του Γιάννη σε ότι χρειαστείς. Τιμές καλές και Ελληνικό μαγαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosmelvin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Απο την EK τα μεταφορικα και το τελωνειο πως ηταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Την μεγαλύτερη ποικιλία αυτή την στιγμή την έχει το eshop οι τιμές του είναι σε καλά επίπεδα Συνήθως ότι μπορώ και εγώ τι περνώ από eworld.com.gr παρόλα αυτά όταν κάποιος θέλει ψιλό πράγμα δεν συμφέρει λόγο μεταφορικών Απο την EK τα μεταφορικα και το τελωνειο πως ηταν;Αν δεν κάνω λάθος ή ek δεν έχεις τελωνείο μιας και είναι εντός Ευρώπης 4 φορές ψωνισα πότε δεν είχα θέμα μεταφορικά δεν θυμάμαι τι έπαιζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Απο την EK τα μεταφορικα και το τελωνειο πως ηταν; Δεν έχεις τελωνείο 100%. Στη Σλοβενία είναι δεν έχεις θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 με revolut αγορασα τα περισσοτερα πραγματα μου απο το aliexpress σε τιμες απιστευτεςκαι απο ποικιλια , χιλιαδες πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 με revolut αγορασα τα περισσοτερα πραγματα μου απο το aliexpress σε τιμες απιστευτες και απο ποικιλια , χιλιαδες πραγματα. Δώσε link τι αγόρασες γιατί παίζουν πολύ μουφα πράγματα +ότι κάποια ρακορ που πήραμε για φίλο ήταν σιδερενια και πρακτικά άχρηστα γιατί δημιουργούν προβλήματα όταν μπερδεύεις διαφορά μεταλα στο ίδιο κύκλωμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μπες μου λιγο τι ακριβως ειναι αυτα που πηρες σε απιστευτες τιμες γιατι δεν βρηκα κατι που να αξιζει ουτε αναμονη ουτε ειναι καμια τρελη ευκαιρια Ολα τα Βarrow που εχει ειναι κοπιες απο bitspower αρκετα καλες αλλα πλεον το κ αταλαβαν και εχουν ανεβασει αρκετα τιμες Ολα τα αλλα ειναι πραγματα κατω του μετριου Προσοχη η "D5" που πουλανε ειναι μια κοπια που ειναι παρα πολυ ψοφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 καλα δεν λεω οτι ειναι τρομερη η ποιοτιτα αλλα μεχρι στιγμης μια χαρα δουλευουν ολα μαζι .αντλια πηρα αυτηνπολυ δυνατη και ρυθμιζομενη.http://www.aliexpress.com/item/12V-SC1000-DC-Pump-Water-Tank-1000L-H-5M-18W-Submersible-Super-long-life-30000-hours/2037607956.html?spm=2114.13010608.0.104.R4yFYtfittings εβαλα απλαhttp://www.aliexpress.com/item/Low-Price-High-Quality-Barb-Fitting-Water-Cooling-Radiator-For-3-8-ID-G1-4-Chromed/32596046782.html?spm=2114.13010608.0.96.R4yFYtψυγεια εχω 3ενα ek waterblocks 120αρι παχος 60και 2 απο κινα ενα 360mm και ενα 120mm παχος 25mmοι τιμες ειναι αρκετα χαμηλες γιατι ειναι nonameτα εχω επανω σε εναν 4670Κ και μια hd7850και δουλευουν στο +1 me +2 απο το δωματιο συνηθως σε idleprime95 max 58-65ο 4670 εχει overclock 101χ47 ο ενας πυρηνας και οι υπολοιποι μειον ενας καθε φορα.η γραφικων τερμα οσο παει απο το catalyst. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα