Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά , έχω έναν i5 6600k , με 8gb 2133mhz , έναν ssd 240 και μια gtx 970 , παρόλα αυτά το pc τον τελευταίο μήνα τρώει άπειρα κολλήματα σε βαθμό να μην μπορώ να δώ καποιο βίντεο στο youtube ή να παίζω games με 10fps χωρίς λόγο . γενικά τον έχω καθαρό , τρέχω malwarebytes , δεν βρίσκει κάτι .

Δημοσ.

Τέτοια φαινόμενα συνήθως εμφανίζονται λόγω υπερθέρμανσης. Βάλε το openhardware monitor και δες πως πάνω οι θερμοκρασίες όταν αρχίζει να κολλάει.

Κάτι άλλο που μπορείς να δεις είναι να ανοίξεις τη διαχείριση εργασιών, να πας στις επιδόσεις και να το αφήσεις ελαχιστοποιημένο. Όταν αρχίζει να κολλάει δες τι γίνεται με τη cpu και τον δίσκο. Αν ο δίσκος είναι 100% χρήση αλλά τα δεδομένα είναι ελάχιστα τότε μπορεί να φταίει αυτός.

Δημοσ.

ειλικρινά δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό , ίσως έβαλε λαθος για 1η φορά τους drivers του CPU το live update της MSI , ή κάποιος ιός , γιατί δεν με αφήνει να μπω safe mode.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοκίμασε Έλεγχο Κατα την Εκκίνηση με το Avast (ή καποιο αλλο αξιοπιστο anti-virus) - θα σου παρει πολλες ωρες 4 + αλλα θα βοηθησει πολυ στο να δουμε τι φταιει

Δημοσ.

κατέβασα kaspersky , έτρεξα σκαν (όσο έτρεχε το scan , δεν μπορούσα να κάνω τίποτα στο pc frameαρε κάθε 10sec) και κάπου στην μέση μου πέταξε μπλέ οθόνη οτι τα windows έκλεισαν το σύστημα για να μην πάθει ζημιά ....

όταν πάω να μπω safe mode πάει να κανει load έναν driver ονόματι classpnp.sys και μετά πάει να λανσάρει σε safe mode αλλά δεν μπαίνει ποτέ.

κατέβασα kaspersky , έτρεξα σκαν (όσο έτρεχε το scan , δεν μπορούσα να κάνω τίποτα στο pc frameαρε κάθε 10sec) και κάπου στην μέση μου πέταξε μπλέ οθόνη οτι τα windows έκλεισαν το σύστημα για να μην πάθει ζημιά ....

όταν πάω να μπω safe mode πάει να κανει load έναν driver ονόματι classpnp.sys και μετά πάει να λανσάρει σε safe mode αλλά δεν μπαίνει ποτέ.

υγ πραγματικά το cpu τρέχει πολύ χωρίς λόγο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχει τύχει να μου σκάσει CPU. Πριν τρία χρόνια μια i3 της Intel. Όταν η CPU ανέβαινε πάνω από 40% usage το μηχάνημα κράσαρε κι έκανε reboot. Αυτό που περιγράφεις όμως είναι διαφορετικό.

Δημοσ.

για κάποιο λόγο το cpu τρέχει μόνο μέχρι 800mhz , και αυτό δεν μπορώ να το αλλάξω ούτε απο τα BIOS ούτε απο τα windows , είναι όλα οκ - default.

Δημοσ.

Αυτό το 800άρι που το βλέπεις; Το openhardware τι λέει; Ο 6600k έχει base freq στα 3.5Ghz και max freq στα 3.9Ghz, στοιχεία εδώ, οπότε ή υποχρονίζεται ή αναφέρεται λάθος ο χρονισμός ή τον βλέπει λάθος από το bios. Είδες για κανένα bios update;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...