Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα επιμεινω ότι η ταχύτητα της γραμμής σου στην τελευταία φωτογραφία που έστειλες εδώ, είναι εντάξει σύμφωνα με τα άλλα στατιστικά που επίσης βλέπω στην φωτογραφία.

Μπορεί να ανέβει λίγο ακόμα η ταχύτητα( αντε να πάει 9-10 max) εφόσον σου κατεβάσουν το SNR από 8.5 σε 6(που δεν ξέρω αν δίνει 6SNR η cyta έτσι κι αλλιώς).

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έχεις κάποιο, μεγάλο τουλάχιστον, πρόβλημα.

Αν σε πάνε στα 10 και είσαι σταθερή χωρίς αποσυνδέσεις θα είσαι τυχερή. Αν όχι, η ταχύτητα σου είναι φυσιολογική αυτή τη στιγμή, μην σε απασχολεί άλλο το αν μπορεί να πάει ψηλότερα. Η διαφορά θα είναι απεοροελαχιστη.

• Like 1
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά έχω μάθει πολλά από εσάς, ευχαριστώ και πάλι. Μια τελευταία απορία.. Γιατί οι εταιρείες αυξάνουν το snr όταν η γραμμη είναι σταθερή; Έτσι χαλάνε γειτονικές γραμμές μήπως; Παίζει κάτι άλλο;

Δημοσ.

Καλημερα,καταρχας 10μβς η 8μβπσ ειναι μια χαρα γραμμη για τον μεσο χρηστη.Δεν χρειαζεται να ζηταμε την τελεια γραμμη οταν δεν πληρωνουμε για να εχουμε το τελειο μοντεμ, τον τελειο χαλκο στις γραμμες του σπιτιου κτλ κτλ.Δευτερον πρεπει εμεις οι ψαγμενοι στα φορουμ να υποστηριζουμε τις μικρες εταιρειες γιατι στο παρελθον ο οτε μας ειχε με 33,6kbps κΑι χρονοχρεωση ,στη συνεχεια το φιασκο του isdn και οταν η vivodi τολμησε να μας φερει το dsl, με τις τακτικες τιμολογιακης πολιτικης του ιδιοκτητου οτε δικτου,την κλεισαν εν μια νυχτι.Μακαρι να μπορουσε και η vivodi να εχει τον ακριβοτερο εξοπλισμο και πληηηηηθος κοσμου μεμτην εγγυηση του ελληνικου δημοσιου γαρ ,και θα μας ειχε T1 και οπτικη εξω απο το σπιτι.Ακομα και στην Σερβια εχουν οπτικη ινα εξω απο το ,σπιτι μου λενε.Υποστιριξατε τον ποιο μικρο και θα πατε μπροστα.Οι τελειοι ουτως η αλιως ζουνε αμερικη,οχι ελλαδιτσα.Γιαυτο,να ζηταμε αναλογες υπηρεσιες με αυτες που ατομικα μπορουμε να προσφερουμε.Αφηστε για τους Γερμανους τις ανωτερες υπηρεσιες του οτε,και εμεις ας υποστηριξουμε την cyta και αλες μικρες.Την φαγαμε μια φορα την vivodi!

Δημοσ.

Καλημερα,καταρχας 10μβς η 8μβπσ ειναι μια χαρα γραμμη για τον μεσο χρηστη.Δεν χρειαζεται να ζηταμε την τελεια γραμμη οταν δεν πληρωνουμε για να εχουμε το τελειο μοντεμ, τον τελειο χαλκο στις γραμμες του σπιτιου κτλ κτλ.Δευτερον πρεπει εμεις οι ψαγμενοι στα φορουμ να υποστηριζουμε τις μικρες εταιρειες γιατι στο παρελθον ο οτε μας ειχε με 33,6kbps κΑι χρονοχρεωση ,στη συνεχεια το φιασκο του isdn και οταν η vivodi τολμησε να μας φερει το dsl, με τις τακτικες τιμολογιακης πολιτικης του ιδιοκτητου οτε δικτου,την κλεισαν εν μια νυχτι.Μακαρι να μπορουσε και η vivodi να εχει τον ακριβοτερο εξοπλισμο και πληηηηηθος κοσμου μεμτην εγγυηση του ελληνικου δημοσιου γαρ ,και θα μας ειχε T1 και οπτικη εξω απο το σπιτι.Ακομα και στην Σερβια εχουν οπτικη ινα εξω απο το ,σπιτι μου λενε.Υποστιριξατε τον ποιο μικρο και θα πατε μπροστα.Οι τελειοι ουτως η αλιως ζουνε αμερικη,οχι ελλαδιτσα.Γιαυτο,να ζηταμε αναλογες υπηρεσιες με αυτες που ατομικα μπορουμε να προσφερουμε.Αφηστε για τους Γερμανους τις ανωτερες υπηρεσιες του οτε,και εμεις ας υποστηριξουμε την cyta και αλες μικρες.Την φαγαμε μια φορα την vivodi!

Εγώ σαν καταναλωτής για ποιον λόγο να στηρίξω τον μικρότερο αν και οι υπηρεσίες/υποστήριξη που προσφέρει είναι ανάλογη του μεγέθους του? Για να βγω κερδισμένος μακροπρόθεσμα? Σε 10 χρόνια? 20? Ή για να έχουν καλές υπηρεσίες τα παιδιά μου?

Θα πάω με αυτόν που κρίνω ότι προσφέρει την καλύτερη στήριξη και υπηρεσία.

Στον ΟΤΕ μία φορά είχα πρόβλημα και πραγματικά η τεχνική υποστήριξη ήταν άριστη. Σάββατο δήλωσα βλάβη και Κυριακή πρωί ήρθε τεχνικός και με έφτιαξε.

Για ποιο λόγο να πάω σε μικρότερη εταιρία?

Δημοσ.

Είναι ΑΓΕΝΕΙΣ, λένε ΨΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις του ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ και η γραμμή που προσφέρουν είναι ΑΠΑΙΣΙΑ!!! 

Λυπάμαι πολύ που άργησα να το καταλάβω.

Καλημέρα όλοι έτσι ειναι στην ελλάδα δεν είναι μονο η cyta (φαίνεται πως εισαι νέοπας μιας και ήθελες για ενα μηνά να αλλάξεις το πρόγραμμα και δεν κατάλαβες πως έκανες νεο συμβόλαιο απο την στιγμή που πήρες τηλέφωνο) 

θα μάθεις... θα δεις την γλύκα.... 

Δημοσ.

Για να καταλάβω δηλαδι....εσύ που θέλεις τέλειο ίντερνετ,είσαι τέλειος στις δικές σου υποχρεώσεις? Ποσά πληρωνεις εφορία? Με τέτοια μυαλά να διασειρεις δημοσια μια εταιρεια,ειτε δεν συνησφαιρεις στον κρατικό κορμπανα η κοροιδευεις.Μονο ο άριστος ας απαιτεί τέλειο ίντερνετ.Εμείς οι υπόλοιποι ας υποστηρίζουμε μικρές εταιρείες.

Δημοσ.

Για να καταλάβω δηλαδι....εσύ που θέλεις τέλειο ίντερνετ,είσαι τέλειος στις δικές σου υποχρεώσεις? Ποσά πληρωνεις εφορία? Με τέτοια μυαλά να διασειρεις δημοσια μια εταιρεια,ειτε δεν συνησφαιρεις στον κρατικό κορμπανα η κοροιδευεις.Μονο ο άριστος ας απαιτεί τέλειο ίντερνετ.Εμείς οι υπόλοιποι ας υποστηρίζουμε μικρές εταιρείες.

Απλά προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό. Αυτό που λες είναι ότι:

Ένας πάροχος θα σου προσφέρει το "τέλειο" ίντερνετ αλλά επειδή εσύ θεωρείς ότι δεν είσαι τέλειος και δεν το αξίζεις, θα πας σε κάποιον άλλον, μικρότερο πάροχο?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μετέφερα γεγονότα όπως μου έχουν συμβεί. Είναι στη κρίση του καθενός να βγάλει τα συμπεράσματα του. Επίσης παραδέχτηκα τις διορθωτικές κινήσεις που έπραξε η cyta και με κράτησε πελάτισσα. Σε αυτό συνέβαλαν και οι καλοθελητές, όλοι εσείς, που με βοηθήσατε να καταλάβω κάποια πράγματα και γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ. Ήμουν αντικειμενική. Πιστεύω στην ελευθερία και ισότητα της έκφρασης ανεξαρτήτως "τάξης" (οικονομικής, νομικής κτλ). 

Δημοσ.

εγω είχα cyta 2 χρόνια αλλα με ανάγκασαν να γύγω το τελευταιο μήνα όλο προβληματα αλλάζαμε ρουτερ με το τεχνικό έφτιαξε για 1 μέρα μετα πάλι disconnect ερχόταν η ίδια διαδικασία μέχρι που έληξε και έφυγα τι να έκανα δεν μπορω να πληρώνω κατι που δεν έχω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι εγώ...!!! :(

Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τη γραμμή επειδή έλειπα από το σπίτι. Ερώτηση...

1 Ιουλίου η γραμμή μου ήταν έτσι: http://prnt.sc/bnhv1v

Σήμερα 17 Ιουλίου η γραμμή μου είναι έτσι: http://prntscr.com/btsok8

Στο μεσοδιάστημα δεν έχω ιδέα τι γινόταν. 

Αυτό που κάνουν, αν καταλαβαίνω σωστά, είναι να αυξάνουν το SNR και η γραμμή μου χειροτερεύει. Γιατί??? :(

Επεξ/σία από anthobeio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...