Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δες 13 δυσκολα, σιγουρα παντως οχι 6.5

Στοίχημα ότι τα 6,5 τα έπαιρνε στο speedtest.net που είναι αξιοπιστότατο, ΝΟΤ. Βάση των στατιστικών που ανέβασε, τα max της είναι 8844Kbps και είναι μέσα στον μέσο όρο περιοχής όπως έγραψα...

http://prnt.sc/bm485v

Τα calculators δεν ισχύουν για τα Ελληνικά δίκτυα. Τα calculators αφορούν ιδανικές συνθήκες (τέλειο δίκτυο, όχι συνακροάσεις, άψογη εσωτερική καλωδίωση, όχι παρεμβολές από ρεύμα, κλπ.)...

Διατηρώ 9 συνολικά συνδέσεις (πατρικό, κατάστημα, κ.α.). Πέντε στην Cyta, δύο στην Voda και δύο στον ΟΤΕ. Προσωπικά, σε επίπεδο υπηρεσιών, βάζω 1η την Cyta...

Λες να με κλέβουν και εμένα??

ADSL 24άρα...

post-127874-0-29493800-1467146732_thumb.jpg

VDSL 100/50 (ειδική παραγγελία)...

post-127874-0-72501600-1467147436_thumb.jpg

Αυτά τα λίγα...

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη βαζεις στοιχήματα στο ινσομνια .Σιγουρα το speedtest δεν ειναι το ποιο σωστο εργαλείο για τη μέτρηση της ταχύτητας μιας γραμμής.Aκρη βγαίνει μονο με στοιχειά που ομως δεν εχουμε .Τα "μαχιμουμ" δεν λενε κατι. Αν υπαρχει καλωδιακό προβλημα στο σπιτι η πραγματική ταχυτητα θα ειναι πολυ μικροτερη κατι που ετσι και αλλιώς τωρα που εινα κλειδωμενη η γραμμη δε μπορουμε να δουμε.Τοσες σελιδες κανουμε υποθέσεις.Τα διαφορα εργαλεια δινουν καποια κατα προσέγγιση αποτελεματα, όπως λέει και η foto κατω-κατω, που σαφώς έχουν βαση στην πραγματικότητα .Για αυτο δεν εβαλα το μεγιστο 13  που δινει το  εργαλειο, γνωρίζοντας, απο πόσους παραγοντες επηρεάζεται το αποτέλεσμα .Τεχνικός εχει ερθει να κανει ελέγχο στον κατανεμητή για να αποκλεισουμε σιγουρα εσωτερικο προβλημα.Το οτι εχει καινούργια πριζακια δεν αποκλείει σάπια καλωδίωση.Δηλωση για βλαβη εχει κανει ποτε ο TS. Παντα για να επιλύσουμε ενα προβλημα προσπαθούμε να απομονώσουμε τους διάφορους παράγοντες.

Βασικα με τις εικονες που παραθετεις ,εκτός απο το να πρκαλεσεις καταθλιψη στον TS,δεν καταλαβαίνω που ειναι το λαθος.Εγω με 17.5 πιανω 19 κατι με 6αρι snr αμα βγαλεις και το φαστπαθ .

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.

Αν ειχες 4 με cyta και πας forthnet........ παλι 4 θα εχεις εν εισαι πηγμενος στο crosstalking.

Δημοσ.

Αν ειχες 4 με cyta και πας forthnet........ παλι 4 θα εχεις εν εισαι πηγμενος στο crosstalking.

4Mbit έχει τώρα διότι το ζήτησε. Γύρω στα 8Mbit έπαιζε πριν την αλλαγή. Όπως έγραψα και πιο πριν, τόσος είναι ο μέσος όρος περιοχής λόγω πιταρισμένων καφάο και 4 καλωδιακών βλαβών...

Δημοσ.

Τελικά η cyta για να μη φύγω από το δίκτυο της, μου έκανε προσφορά με μόλις 16 ευρώ για απεριόριστα σταθερά και 300 προς κινητά! Ξαφνικά θυμήθηκαν και ενδιαφερθηκαν τι προβλήματα έχω, μου ζήτησαν συγνώμη που δε με ενημέρωσαν ότι η αλλαγή της 4άρας γραμμής γίνεται νωρίτερα κ που δε μ απαντούσα γενικά. Μίλησα και με τεχνικό και μου υποσχέθηκε πως θα μου δώσουν τη μέγιστη δυνατή γραμμή ακόμα κι αν είναι δεκάρα. Αν και με έχουν εκνευρίζει, δέχτηκα τη προσφορά τους και ελπίζω να κρατήσουν τον λόγο τους..

Και κάτι άλλο, πείτε μου βρε παιδιά γιατί θα σκάσω, τελικά αυτός ο TS, ποιος είναι;

Δημοσ.

Δε παίζεσαι ρε φίλε πραγματικά. Τσαμπατζιλίκι και άγιος ο Θεός. Και 56k να σου δίναν με κάνα τάλιρο, ναι θα έλεγες. Εσύ που άνοιξες thread με τίτλο "Η cyta μας κλέβει όλους!!" και έγραφες: "Μακάρι να πήγαινα χρόνια νωρίτερα σε άλλη εταιρία. Κάλιο αργά παρά ποτέ.
"

Έχω χάσει την ελπίδα μου στην ανθρωπότητα.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί πιστεύω τη γραμμή μου θα τη φτιάξουν τη μέγιστη που μπορεί να έχω. Δηλαδή περίπου δεκάρα, δηλαδή ακριβώς όπως θα μου έδιναν και από την άλλη εταιρία. Ναι, μετάνιωσα που τόσα χρόνια δεν έχω άλλη εταιρία που σου δίνει τη μέγιστη γραμμή από την αρχή. Αρκετές ήταν οι απόψεις εδώ μέσα που μου πρότειναν να μείνω. Λάθος έκανα βρε παιδιά; Εσείς τι θα κάνατε τελικά;

Άσε που λόγω της επίθεσης που δέχτηκα πίστεψα πως κάπου έχω και εγώ λάθος...

Δε παίζεσαι ρε φίλε πραγματικά. Τσαμπατζιλίκι και άγιος ο Θεός. Και 56k να σου δίναν με κάνα τάλιρο, ναι θα έλεγες. Εσύ που άνοιξες thread με τίτλο "Η cyta μας κλέβει όλους!!" και έγραφες: "Μακάρι να πήγαινα χρόνια νωρίτερα σε άλλη εταιρία. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

"

Έχω χάσει την ελπίδα μου στην ανθρωπότητα.

Εσύ μπορεί να θεωρείς τον προσωπικό σου εγωισμό ανώτερο των συμφερόντων σου. Δικαίωμά σου, είσαι ελεύθερος να φέρεσαι όπως θέλεις. Αυτό που δεν έχεις δικαίωμα όμως είναι να με προσβάλλεις. Ε όχι και τζαμπατζού!! Ε όχι να τα βάζεις με την ανθρωπότητα λόγω ατόμων σαν εμένα! Εγώ κύριε ξέρω μόνο πως τα βγάζω πέρα που είμαι άνεργη μισό χρόνο τώρα. Εγώ ξέρω πόσες θυσίες κάνω για να πληρώνω κάθε μήνα νερό και cyta (ευτυχώς το ρεύμα το πληρώνει το ΤΕΒΑ). Πάντα ήμουν συνεπής, και σωστή στις υποχρεώσεις μου. Μη με ξαναπροσβάλλεις!

Δημοσ.

Γιατί πιστεύω τη γραμμή μου θα τη φτιάξουν τη μέγιστη που μπορεί να έχω. Δηλαδή περίπου δεκάρα, δηλαδή ακριβώς όπως θα μου έδιναν και από την άλλη εταιρία. Ναι, μετάνιωσα που τόσα χρόνια δεν έχω άλλη εταιρία που σου δίνει τη μέγιστη γραμμή από την αρχή. Αρκετές ήταν οι απόψεις εδώ μέσα που μου πρότειναν να μείνω. Λάθος έκανα βρε παιδιά; Εσείς τι θα κάνατε τελικά;

Άσε που λόγω της επίθεσης που δέχτηκα πίστεψα πως κάπου έχω και εγώ λάθος...

Και συνεχίζεις να έχεις λάθος απόψεις.

Διάβασε όλα τα μηνύματα από την αρχή. Θα καταλάβεις τουλάχιστον κάποια πράγματα πως δουλεύει το ADSL και από κάποιο μέλος πως είναι σήμερα η κατάσταση στην περιοχή σου.

Κανείς πάροχος σε όλο τον πλανήτη (κυριολεκτικά) δεν μπορεί να εγγυηθεί ταχύτητα, εφόσον παίρνεις υπηρεσία από αστικό κέντρο μέσω χάλκινου καλωδίου. Μα κανείς όμως!

Απορώ πως ακόμη έχεις την σιγουριά ότι με κάποιον μαγικό τρόπο ο επόμενος πάροχος θα σου δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή που μπορεί να σηκώσει η γραμμή σου.

Μήπως θα σου αλλάξει τα καλώδια ή θα μεταφέρει το κέντρο ποιο κοντά στο σπίτι σου; Προσπάθεια μπορεί να κάνουν, σίγουρο αποτέλεσμα δεν υπόσχεται κανείς.

Δημοσ.

Μπορεί να υπερεκτιμω τη δυνατότητα της γραμμής μου. Αν ειναι έτσι, λάθος μου, μπερδευομαι γιατί 10άρα γραμμή είχα για 3-4 μέρες πριν κοντά 2 μήνες. Σας ευχαριστώ που προσπαθείτε να μ εξηγήσετε τι στ αλήθεια συμβαίνει με τη γραμμή μου. Ακούω τις πολύτιμες γνώσεις σας και προσπαθώ να καταλαβαίνω τι λέτε.

Τώρα η κατάσταση της γραμμής μου είναι έτσι:

http://prnt.sc/bnhv1v

Έτσι ήταν και πριν πάω στο τοπικό κατάστημα και μου την κάνουν 10άρα. Τώρα θα πρέπει να ξαναπάω στο τοπικό κατάστημα και προσεύχομαι να γίνει καλύτερη. Αν όχι, και σύμφωνα με αυτά που μου λέτε απλά αποδέχομαι πως εδώ που μένω η κατάσταση θα είναι έτσι. 

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πας σε κάποιο κατάστημα. Μπορείς κάλλιστα να πάρεις τηλέφωνο και να το ζητήσεις από τεχνικό.

Το ίδιο πράγμα θα κάνουν και από το κατάστημα. Υπάλληλοι-πωλητές είναι και θα στείλουν αντί εσένα το σχετικό αίτημα.

Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει ένα μαγικό κουμπί που θα σου δώσει 10Mbps. Είναι πόσο σηκώνει σήμερα η γραμμή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...