Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σας πω την ιστορία μου με μια εταιρία που για χρόνια εμπιστευόμουν και χρησιμοποιούσα. 

Αυτή η εταιρία μας λέει ψέματα ότι η περιοχή μας δεν υποστηρίζει καλές ταχύτητες και μας ορίζει αυτή όποια ταχύτητα θέλει. Ακόμα και όταν ζητάμε από τοπικό κατάστημα της περιοχής μας να διορθώσουν την γραμμή, χωρίς λόγο πάλι την ξαναχαλούν μέσα σε λίγες μέρες!!! Αν επικοινωνήσεις μέσω mail απλά σε έγραφαν στα υποδήματά τους. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 24άρα γραμμή και μου προσφέρουν 4άρα με το έτσι θέλω. Έχω εξοργιστεί απίστευτα!!!
Επιτέλους έφτασε η στιγμή που τελειώνει το συμβόλαιό μου, οπότε έκανα αίτηση για άλλη εταιρία. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αποφάσισα λοιπόν να ενημερώσω τη cyta να μου αλλάξει τις παροχές για τον μήνα που θα πληρώσω εκτός συμβολαίου μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση στην επόμενη εταιρία. (να μην πληρώνω άδικα 24άρα γραμμή). Η καλύτερη τιμή τους ήταν σύνολο 21 ευρώ/μήνα, για 4άρα γραμμή ιντερνετ χωρίς άλλες παροχές. Θα το υποστώ και αυτό. Στην τελική δεν έχει μεγάλη διαφορά η γραμμή που θα μου δώσουν με αυτήν που έχω.. Θα κάνω υπομονή λίγες μέρες... Σκεφτόμουν όταν ζήτησα από την εταιρία να μου αλλάξουν τη γραμμή σε 4άρα ενώ είχα μέγιστο download μόλις 6,5 KBps. Αυτή τη στιγμή δεν έχει τελειώσει το συμβόλαιό μου και η cyta αμέσως έκανε τη γραμμή μου 4άρα χωρίς λόγο ενώ έχω συμβόλαιο για 24άρα γραμμή που ισχύει ακόμα. Απλά επειδή ενημέρωσα νωρίς?!?!?! Τηλεφώνησα στην εταιρία για να διορθώσουν το πρόβλημα και αφού με κατεύθυναν από υπάλληλο σε υπάλληλο όλοι μου δήλωναν αναρμόδιοι για το πρόβλημά μου. Ζήτησα λοιπόν να βρουν αυτοί τον αρμόδιο του προβλήματός μου (δε γίνεται να μυρίσω τα νύχια μου και να πω... αυτός είναι ο σωστός), απλά μου είπαν πως θα επικοινωνήσει ο σωστός υπεύθυνος μαζί μου και αυτό δεν έγινε ποτέ. 
Είναι ΑΓΕΝΕΙΣ, λένε ΨΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις του ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ και η γραμμή που προσφέρουν είναι ΑΠΑΙΣΙΑ!!! 
Λυπάμαι πολύ που άργησα να το καταλάβω.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ θες να φύγεις απ την cyta και να πας αλλού?Σωστά?

Και τί εννοείς ο μήνας που θα μείνεις εκτός του συμβολαιου?Τί ειδοποίησες?Σου έκαναν συμβόλαιο δλδ για 1 μήνα?

Κανονικά περιμένεις να τελειώσει η διάρκεια του συμβολαίου σου και την επόμενη μέρα κάνεις αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία.Δεν ειδοποιείς την υπάρχουσα εταιρεία σου ,η μελλοντική σου εταιρεία αναλαμβάνει να τα φέρει εις πέρας.

Υποψιάζομαι ότι σου έκαναν ανανέωση συμβολαίου για 4αρα (που φυσικά θα είναι 24μηνο)

Για έναν μήνα δεν υπάρχει συμβόλαιο και ίσως γι αυτό κάνουν τους κινέζους.

Πηγαινε σε φυσικό μαγαζί και σπάστους τα νεύρα μέχρι να καταλάβουν αυτό που θες....κάθε μέρα που λεει ο λόγος μέχρι να στο λύσουν.

Δημοσ.

Να ξερεις παντως ότι ολοι οι παροχοι θα σου πουλησουν φυκια για μεταξωτες κορδελες, αν δεν εισαι κοντα σε Α/Κ η αν δεν εχεις στην περιοχη σου τις καινούργιες καμπινες του οτε μην περιμενεις προκοπη, εγω ημουν στην hol πηγα οτε για καλυτερα, με παραμυθιασαν για το vdsl ότι και καλα σε 2 μηνες θα μπουν καινούργιες καμπινες και θα πιανω το full της γραμμης μου κατι το οποιο και φυσικα ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

Συμπερασμα αν θελεις να αλλαξεις παροχο πηγαινε στον πιο οικονομικο ετσι και αλλιως ολοι τα ιδια χαλια είναι.

Δημοσ.

Είναι πολύ δύσκολο να γράφει ο κάθε ένας από εσάς και την περιοχή του έτσι ώστε να ξέρουμε για ποιά περιοχή μιλάμε και που υπάρχει πρόβλημα?? Δημήτρης Γαλάτσι.

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ θες να φύγεις απ την cyta και να πας αλλού?Σωστά?

Και τί εννοείς ο μήνας που θα μείνεις εκτός του συμβολαιου?Τί ειδοποίησες?Σου έκαναν συμβόλαιο δλδ για 1 μήνα?

Κανονικά περιμένεις να τελειώσει η διάρκεια του συμβολαίου σου και την επόμενη μέρα κάνεις αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία.Δεν ειδοποιείς την υπάρχουσα εταιρεία σου ,η μελλοντική σου εταιρεία αναλαμβάνει να τα φέρει εις πέρας.

Υποψιάζομαι ότι σου έκαναν ανανέωση συμβολαίου για 4αρα (που φυσικά θα είναι 24μηνο)

Για έναν μήνα δεν υπάρχει συμβόλαιο και ίσως γι αυτό κάνουν τους κινέζους.

Πηγαινε σε φυσικό μαγαζί και σπάστους τα νεύρα μέχρι να καταλάβουν αυτό που θες....κάθε μέρα που λεει ο λόγος μέχρι να στο λύσουν.

Όχι, δε μου έκαναν συμβόλαιο για 4άρα. Μετά τη λήξει του συμβολαίου η εταιρία εξακολουθεί να μας δίνει τις ίδιες παροχές που είχαμε με το συμβόλαιο με ακριβές τιμές. Το συμβόλαιό μου λήγει 1 Ιουλίου. Εγώ δε θέλω να πληρώσω πολλά χρήματα για παροχές που δεν έχω μέχρι να γίνει η νέα ενεργοποίηση. Οπότε ζήτησα από 1 Ιουλίου να μου αλλάξουν το πρόγραμμα. Δε φανταζόμουν πως έπρεπε να τους το ζητήσω τελευταία μέρα για να μη μου χαλάσουν ακόμα περισσότερο τη γραμμή. Ευτυχώς που δεν το ζήτησα πριν 1 μήνα!!! Έχουμε κάθε δικαίωμα να αφαιρούμε παροχές μετά τη λήξη του συμβολαίου για να μη μας έρθει ο κούκος αηδόνι. Και σε τοπικό κατάστημα να πάω, αλλαγή δε θα κάνουν γιατί εκεί κάτω στα κεντρικά κάνουν ότι θέλουν απροκάλυπτα. Είναι τόσο απατεώνες... Τόσο καιρό με εκμεταλλεύονται, Εχθές όλη μέρα με τη cyta ασχολιόμουν και προκοπή δεν είδα. Πια, θέλω να γίνει γρήγορα η αλλαγή και να μη τους ξαναδώ!

Δημοσ.

Θα σας πω την ιστορία μου με μια εταιρία που για χρόνια εμπιστευόμουν και χρησιμοποιούσα. 

Αυτή η εταιρία μας λέει ψέματα ότι η περιοχή μας δεν υποστηρίζει καλές ταχύτητες και μας ορίζει αυτή όποια ταχύτητα θέλει. Ακόμα και όταν ζητάμε από τοπικό κατάστημα της περιοχής μας να διορθώσουν την γραμμή, χωρίς λόγο πάλι την ξαναχαλούν μέσα σε λίγες μέρες!!! Αν επικοινωνήσεις μέσω mail απλά σε έγραφαν στα υποδήματά τους. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 24άρα γραμμή και μου προσφέρουν 4άρα με το έτσι θέλω. Έχω εξοργιστεί απίστευτα!!!

έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκλείσεις οτι το πρόβλημα είναι απ την δική σου μεριά η απλά γράφεις για να γράψεις;

ησουν παλαιότερα σε αλλο πάροχο και είχες μεγαλύτερη ταχύτητα συγχρονισμού;

έχεις ελέγξει την δική σου εσωτερική καλωδίωση και ειναι εντάξει;

έχεις συνδέσει το μόντεμ στον κατανεμητή του σπιτιού ώστε να αποκλείσεις δική σου υπαιτιότητα για αυτή την ταχύτητα;

Δημοσ.

Να ξερεις παντως ότι ολοι οι παροχοι θα σου πουλησουν φυκια για μεταξωτες κορδελες, αν δεν εισαι κοντα σε Α/Κ η αν δεν εχεις στην περιοχη σου τις καινούργιες καμπινες του οτε μην περιμενεις προκοπη, εγω ημουν στην hol πηγα οτε για καλυτερα, με παραμυθιασαν για το vdsl ότι και καλα σε 2 μηνες θα μπουν καινούργιες καμπινες και θα πιανω το full της γραμμης μου κατι το οποιο και φυσικα ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

Συμπερασμα αν θελεις να αλλαξεις παροχο πηγαινε στον πιο οικονομικο ετσι και αλλιως ολοι τα ιδια χαλια είναι.

Συμφωνώ και γι' αυτό το λόγο δε θα απαιτούσα ποτέ 24άρα γραμμή. Μετά από έρευνα διαπίστωσα πως η περιοχή μου υποστηρίζει περίπου 11άρα γραμμή. Αυτοί στη cyta τόσα χρόνια μου είχαν ρυθμίσει το ρούτερ έτσι ώστε δεν έπιανα γραμμή καλύτερη από 6,7 KBps. Εγώ χρήματα δε ξαναδίνω σε εταιρίες που με περιπαίζουν αλλάζοντας το συμβόλαιό μου όποτε θέλουν χωρίς να με ενημερώσουν και χωρίς να έχω συμφωνήσει. Γιατί ακόμα έχω συμβόλαιο 24άρας γραμμής και όχι 4άρας που μου έχουν βάλει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτοί στη cyta τόσα χρόνια μου είχαν ρυθμίσει το ρούτερ έτσι ώστε δεν έπιανα γραμμή καλύτερη από 6,7 KBps.

Μάλλον εννοείς 6.7Mbps. Τα 6.7KBps είναι ταχύτητα isdn...

Το ότι "υποστηρίζει" η περιοχή σου τόσο δεν σημαίνει ότι η γραμμή σου δεν είναι βιασμένη από παρεμβολές ή άλλα προβλήματα τα οποία μειώνουν επιπλέον τον συγχρονισμό. Σε αυτά δεν μπορεί να κάνει κάτι η Cyta/Forthnet/Wind/HOL, είναι θέμα OTE...

Δημοσ.

Τι line stats δείχνει το router σου? Δώσε ένα screenshot...

http://prnt.sc/bm0kku

Ιδού η απόδειξη. Να χαίρομαι την 24άρα γραμμή μου!

Μάλλον εννοείς 6.7Mbps. Τα 6.7KBps είναι ταχύτητα isdn...

Το ότι "υποστηρίζει" η περιοχή σου τόσο δεν σημαίνει ότι η γραμμή σου δεν είναι βιασμένη από παρεμβολές ή άλλα προβλήματα τα οποία μειώνουν επιπλέον τον συγχρονισμό. Σε αυτά δεν μπορεί να κάνει κάτι η Cyta/Forthnet/Wind/HOL, είναι θέμα OTE...

Υπάρχουν γείτονας της forthnet που πιάνει ταχύτητες που ούτε φανταζόμουν. Όταν το έμαθα άρχισα να ψάχνομαι..

Δημοσ.
δεν είσαι μονός που τον κλέβουν και γω υποτίθεται πληρώνω 24άρα στην vodafone :mad:  και πιο είναι το αστείο ότι είχα σύνδεσή 6mbs και με πήραν τηλ και με ψήσανε για να την κάνω 24άρα με ακριβότερο πάγιο :cry:

δες την μέτρησή ούτε 3mbs υπάρχουν και χειρότερα

5436726377.png

η δικαιολογία τους ότι στην πολυκατοικία μου με 8 διαμερίσματά και 1 μαγαζί έχουμε πολλές συνδέσεις και αν κάποιος φεύγει να τους πάρω τηλ να μου την φτιάξουν :wacko:

Δημοσ.

έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκλείσεις οτι το πρόβλημα είναι απ την δική σου μεριά η απλά γράφεις για να γράψεις;

ησουν παλαιότερα σε αλλο πάροχο και είχες μεγαλύτερη ταχύτητα συγχρονισμού;

έχεις ελέγξει την δική σου εσωτερική καλωδίωση και ειναι εντάξει;

έχεις συνδέσει το μόντεμ στον κατανεμητή του σπιτιού ώστε να αποκλείσεις δική σου υπαιτιότητα για αυτή την ταχύτητα;

Είμαι πάρα πολλά χρόνια στη cyta (10 ίσως) και δε ξέρω τι γινόταν τόσο παλιά... Κρίνω από την ταχύτητα του γείτονα που έχει άλλη εταιρία σε σχέση με τη δική μου και τη ρύθμιση που μου έχουν βάλει στο ρούτερ όπου δεν οφείλεται γι αυτό κανένας κατανεμητής. Επίσης για λίγες μέρες η γραμμή ήταν εντάξει όταν μου την έφτιαξε τοπικό κατάστημα της Βέροιας όπου μένω.

Είναι πολύ δύσκολο να γράφει ο κάθε ένας από εσάς και την περιοχή του έτσι ώστε να ξέρουμε για ποιά περιοχή μιλάμε και που υπάρχει πρόβλημα?? Δημήτρης Γαλάτσι.

Η περιοχή μου είναι Πανόραμα Βέροιας η οποία αποδεδειγμένα πιάνει καλύτερη γραμμή από αυτή που αρχικά μου είχαν ορίσει, πόσο μάλλον τώρα που μου την έκαναν 4άρα, χωρίς ποτέ να συμφωνήσω γι αυτό, ενώ ακόμα ισχύει το συμβόλαιό μου 24άρας γραμμής

Δημοσ.

Είμαι πάρα πολλά χρόνια στη cyta (10 ίσως) και δε ξέρω τι γινόταν τόσο παλιά... Κρίνω από την ταχύτητα του γείτονα που έχει άλλη εταιρία σε σχέση με τη δική μου και τη ρύθμιση που μου έχουν βάλει στο ρούτερ όπου δεν οφείλεται γι αυτό κανένας κατανεμητής. Επίσης για λίγες μέρες η γραμμή ήταν εντάξει όταν μου την έφτιαξε τοπικό κατάστημα της Βέροιας όπου μένω.

Το κατάστημα δεν κάνει τίποτα,στέλνουν στα κεντρικά και λογικά κάθε φορά σου κάνουν reset την γραμμή.

Δεν μας απασχολεί/σε απασχολεί τι ταχύτητα πιάνει ο διπλανός,μιας και δεν παίρνετε απ το ιδιο καλώδιο,Και γώ πιάνω 16Mbps και το διαμέρισμα απο κάτω μου πιάνει με το ζόρι 9 λόγω παλαιότητας.

Ο κατανεμητής του σπιτιού ειναι το κουτάκι που καταλήγει το καλώδιο του οτε.

Αν για πρώτο στάδιο δεν συνδεθεί εκει πέρα ενα μόντεμ/γινει μέτρηση γραμμής απο το καλώδιο του οτέ μέχρι το σπίτι σου,απλα γράφουμε για να γράφουμε.

Δυστυχώς με αυτά που γράφεις,και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω σε κανένα επίπεδο, κατηγορείς χωρίς να έχεις δει απο την μεριά σου αν υπάρχει πρόβλημα.

τα 4Μbps που λαμβάνεις αυτη την στιγμή μπορεί να ειναι απο προβληματικό καλώδιο(ναι γίνεται απο τη μια μέρα στην αλλη-νερά,υγρασίες-κανενα τρωκτικό να φάει καλώδιο-ακόμα και προβληματική καλωδίωση εντός σπιτιού-να κόπηκε καποιο καλώδιο,να χάλασε πρίζα τηλεφώνου)

Δημοσ.

Το κατάστημα δεν κάνει τίποτα,στέλνουν στα κεντρικά και λογικά κάθε φορά σου κάνουν reset την γραμμή.

Δεν μας απασχολεί/σε απασχολεί τι ταχύτητα πιάνει ο διπλανός,μιας και δεν παίρνετε απ το ιδιο καλώδιο,Και γώ πιάνω 16Mbps και το διαμέρισμα απο κάτω μου πιάνει με το ζόρι 9 λόγω παλαιότητας.

Ο κατανεμητής του σπιτιού ειναι το κουτάκι που καταλήγει το καλώδιο του οτε.

Αν για πρώτο στάδιο δεν συνδεθεί εκει πέρα ενα μόντεμ/γινει μέτρηση γραμμής απο το καλώδιο του οτέ μέχρι το σπίτι σου,απλα γράφουμε για να γράφουμε.

Δυστυχώς με αυτά που γράφεις,και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω σε κανένα επίπεδο, κατηγορείς χωρίς να έχεις δει απο την μεριά σου αν υπάρχει πρόβλημα.

τα 4Μbps που λαμβάνεις αυτη την στιγμή μπορεί να ειναι απο προβληματικό καλώδιο(ναι γίνεται απο τη μια μέρα στην αλλη-νερά,υγρασίες-κανενα τρωκτικό να φάει καλώδιο-ακόμα και προβληματική καλωδίωση εντός σπιτιού-να κόπηκε καποιο καλώδιο,να χάλασε πρίζα τηλεφώνου)

Μακάρι να ήταν έτσι κορίτσι, αλλά όχι. Για κάποιες μέρες το τοπικό κατάστημα μου έφτιαξε τη γραμμή. Το είδα με τα μάτια μου στις ρυθμίσεις του ρούτερ, επίσης το έβλεπα στα download rates όταν κατέβαζα. Για τη βελτίωση της γραμμής όταν το ζήτησα από τοπικό κατάστημα τι φταίει? Δε νομίζω να τη διόρθωσε κάποιο τροκτικό που βαριόταν. Τι συμβαίνει είναι προφανές.  Η γραμμή μου τώρα είναι 4άρα γιατί έτσι την έκαναν. Απόδειξη η ρύθμιση του ρούτερ όπου παραθέτω σε εικόνα στο παρακάτω link

Μου την κάνουν ακόμα χειρότερη από την χάλια που ήδη ήταν χωρίς δική μου υπαιτιότητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ιδού η απόδειξη. Να χαίρομαι την 24άρα γραμμή μου!

Υπάρχουν γείτονας της forthnet που πιάνει ταχύτητες που ούτε φανταζόμουν. Όταν το έμαθα άρχισα να ψάχνομαι..

Η σελίδα με τα line stats όμως? Attenuation, margin κτλπ κτλπ...

Ο γείτονας δεν είναι στο ίδιο καλώδιο όμως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...