10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μιλάς για παρωχημένο λογισμικό,και χωρίς av,αν είναι να βάλει και ubuntu 8.04,για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Εγώ online έβλεπα διακεκομένα,φαινόταν η αδυναμία του επεξεργαστή. To μέγεθος δεν έχει σημασία,η ανάλυση ναι. 720p μάλλον έλεγε πως είναι,από το πετσοκόψιμο,θα είχε ποιότητα dvd. Αν είναι να κάνει τον τεχνικό στο πλαίσιο κάθε δυο μέρες,καλύτερα να μη το κάνει καθόλου. Άποψή μου πάντα.
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Εννοειται οτι για το μηχανημα που μιλαμε δεν το συζηταω οτι πρεπει να ειναι στην τσιτα συνεχεια αλλα αν δεν εχει συναλλαγες με τραπεζες η΄ taxis και τετοια που χρειαζεται κατι πιο ασφαλες τοτε για χαζο ιντερνετ απλοικα την παλευει..Κι επισης μιλαω για παρωχημενο λογισμικο γιατι μιλαμε για παρωχημενο hardware.. Αντε και μιας και το ξανα πιασαμε υπαρχει και καλυτερη λυση. Αντι να δωσεις εως 20 ευρω που λες φιλτατε, δωσε κανα 30αρι-40 βαρια και παρε ενα μεταχειρισμενο πακετακι μητρικη-cpu-2gb ram και εισαι σουπερ! καναν απλο c2d δηλαδη και μετα βαζεις και καλυτερα windows (8.1) η΄ αν drivers δεν..τοτε windows 7. Απλα εγω προτεινα οτι καλυτερο θα μπορουσε να κανει με αυτα που εχει και βοηθεια μας..Κι εννοειται οτι ο καθενας λεει την αποψη του και οποιος θελει συμφωνει η΄διαφωνει κοκ ! Δεν χωριζουμε κατι ουτε πληρωνομαστε! Α! Στο vlc παιζει σε καλη αναλυση οπως σου το ειπα οσο για την αναλυση που λες της tv κτλ ισχυεi, κοντα σε 720p την ειχα στο pc
Dr_73 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Λαπτοπ αντίστοιχων προδιαγραφών ... στο οποίο είχα βάλει 2gb ram. Έκατσε η κόρη μου και είδε youtube ... Τετέλεσται το λαπτοπ. Με μονοπύρηνα , δεν αξίζει να ασχολείται κανείς πλέον, εκτός κι αν θέλει ΜΟΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ή κατέβασμα torrents . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα