Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βρίσκομαι σε αναζήτηση αυτή την περίοδο για ένα καλό και σχετικά οικονομικό tablet αυτό μου φαίνεται ότι είναι καλή περίπτωση

Απλά έχω 3 ερωτήσεις και αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως

1. To gearbest είναι αξιόπιστο? Από Κίνα μεριά έχω ψωνίσει μόνο από το banggood όπου δεν είχα κανένα θέμα στο παρελθόν

2. Χρεωστικές κάρτες δέχεται το συγκεκριμένο κατάστημα? Κ αν ναι, ποιες?

3. το play store λειτουργεί? (το ρώτησε κ άλλος φίλος πιο πάνω)

Δημοσ.

Ισχύει banggood και από εμένα ένα από τα αγαπημένα μου

Το μήνα τουλάχιστον 5-6 παραγγελίες κάνω και δεν έχει γίνει ποτε κάποιο λάθος ή να μου "καταχραστουν" χρήματα,η να μην μου στείλουν το αντικείμενο

• Like 1
Δημοσ.

Για το βάρος που μου βγάζει (1,4kg) παίζει να έχω κανένα θέμα με τελωνείο?

Επίσης, για τους γνώστες του gearbest, τι επιλέγω για αποστολή?

Flat rate shipping (10-25 days):

Auto (free) ή

Nederlands Post (SF)  +0,13

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες τελικά τότε παρήγγειλα το συγκεκριμένο tablet και σήμερα το παρέλαβα κανονικά.

Άνοιξα την συσκευασία, ήταν όλα όσα αγόρασα εκεί....Πάω να ανοίξω το tablet ....τπτ.....δεν κουνιόταν φύλλο. Λέω δεν θα έχει καθόλου μπαταρία (καλοπροαίρετος βλέπεται!!!!) κ το βάζω να φορτίσει....

Το συνδέω στην πρίζα, αναβοσβήνει ένα μπλε φωτάκι κοντά στο power buttton (υποθέτω ότι αυτό δείχνει ότι φορτίζει κανονικά). Έχει περάσει μιάμιση ώρα και συνεχίζει  να μην μου ανάβει.

Καμιά πρόταση? Πώς μπορώ να κινηθώ?

Δημοσ.

Να το αφήσεις να φορτίσει μερικές ώρες, μετά να το κρατήσεις πατημένο για λίγα δευτερόλεπτα το power button...έχω το Cube i9 και θέλει λίγο περισσότερο πάτημα για να ξεκινήσει.

...μην βιάζεσαι...

• Like 1
Δημοσ.

Απάντηση σε ερώτηση μου στο "ψάχνω για":

150$ @banggood

εισαι τυχερος,

απο Banggood το cube iwork10 ultimate edition dual boot το εχει -42 usd με τελικη τιμη κατι λιγοτερο απο 150 usd.

Δεν νομιζω να πετυχεις καλυτερη προσφορα με αυτα τα λεφτα.

Δημοσ.

Παίδες τελικά τότε παρήγγειλα το συγκεκριμένο tablet και σήμερα το παρέλαβα κανονικά.

Άνοιξα την συσκευασία, ήταν όλα όσα αγόρασα εκεί....Πάω να ανοίξω το tablet ....τπτ.....δεν κουνιόταν φύλλο. Λέω δεν θα έχει καθόλου μπαταρία (καλοπροαίρετος βλέπεται!!!!) κ το βάζω να φορτίσει....

Το συνδέω στην πρίζα, αναβοσβήνει ένα μπλε φωτάκι κοντά στο power buttton (υποθέτω ότι αυτό δείχνει ότι φορτίζει κανονικά). Έχει περάσει μιάμιση ώρα και συνεχίζει  να μην μου ανάβει.

Καμιά πρόταση? Πώς μπορώ να κινηθώ?

Κράτα το power button πολύυυυυ ώρα πατημένο.... Δοκίμασε και συνδυαστικά με τα volume buttons (πότε το ένα και πότε το άλλο μαζί με το power button) και κράτα τα πατημένα αρκετά - άστα και δοκίμασε ξανά. Αν δεν παίξει, απελπίσου...

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς παίδες δεν λέει να ανοίξει.

Σταματώ να γράφω στο συγκεκριμένο topic για να μην το χαλάσω άλλο και πάω να ανοίξω νέο θέμα στην υποκατηγορία tablets. Όποια βοήθεια δεκτή εκεί.

Δημοσ.

Δυστυχώς παίδες δεν λέει να ανοίξει.

Σταματώ να γράφω στο συγκεκριμένο topic για να μην το χαλάσω άλλο και πάω να ανοίξω νέο θέμα στην υποκατηγορία tablets. Όποια βοήθεια δεκτή εκεί.

Δυστυχώς αρκετά Κινέζικα τάμπλετ είναι προβληματικά και χαλάνε εύκολα..onda, chiwi, teclast κτλ κτλ.

Πάλεψε το μήπως ανάψει αλλιώς μίλησε με το μαγαζί. Λογικά θα σου προσφέρουν τα μισα χρήματα πίσω, η να το στείλεις και να το τσεκαρουν και αντικατάσταση/επισκευή.

• Like 2
Δημοσ.

έκανα dispute μέσω paypal και ζήτησα full refund αφού όπως προκύπτει ήταν dead on arrival.

Tώρα βλέπουμε πως θα εξελιχθεί το θέμα.

Αντικατάσταση δεν θέλω να κάνω από Gearbest. Καλύτερα να το ξαναγοράσω αργότερα αν θελήσω από banggood το οποίο ξέρω και εμπιστεύομαι καλύτερα και να έχω και σύμμαχο το paypal από την αρχή.

Δημοσ.

Μπήκα κι εγώ να κάνω μια επαναφορά ρυθμίσεων στα windows και τώρα δεν μπουτάρει...

Στο android μπαίνει κανονικά. 

Καμιά ιδέα κανείς;

Έχω την έκδοση των 8"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...