Christos_Tz Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Γεια χαρα..εχω μια ερωτηση...θελω να προβω σε αγορα ενοs samsung 850 evo και θελω να τον βαλω στο ενα απο τα δυο λαπτοπ μου..το ενα λαπτοπ μου εχει windows 10 home και το αλλο δεκαρια pro..το θεμα ειναι οτι σε αυτο με τα home θελω να του βαλω pro αλλα δεν μπορω με φορματ..παλι εκδοση home μου περναει...και ρωταω τωρα αν κλονοποιησω τα windows 10 pro απο το αλλο μου λαπτοπ στον ssd και μετα τον κανω εγκατασταση στο λαπτοπ που εχω τωρα την home εκδοση ωστε να το εχω το μηχανημα με pro και αυτο θα ειμαι οκ η θα εχω θεμα με την microsoft για κλεδι ενεργοποιησηs κτλ??
Grim Ripper Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Θα έχεις θέμα με το κλειδί, επίσης το πιθανότερο είναι να έχεις πρόβλημα και με τα drivers (εκτός αν είναι ολόιδια τα λαπτοπ).
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Γεια χαρα..εχω μια ερωτηση...θελω να προβω σε αγορα ενοs samsung 850 evo και θελω να τον βαλω στο ενα απο τα δυο λαπτοπ μου..το ενα λαπτοπ μου εχει windows 10 home και το αλλο δεκαρια pro..το θεμα ειναι οτι σε αυτο με τα home θελω να του βαλω pro αλλα δεν μπορω με φορματ..παλι εκδοση home μου περναει...και ρωταω τωρα αν κλονοποιησω τα windows 10 pro απο το αλλο μου λαπτοπ στον ssd και μετα τον κανω εγκατασταση στο λαπτοπ που εχω τωρα την home εκδοση ωστε να το εχω το μηχανημα με pro και αυτο θα ειμαι οκ η θα εχω θεμα με την microsoft για κλεδι ενεργοποιησηs κτλ?? Τι φορματ κάνεις? Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως? Γιατί θες τα pro και όχι τα home?
Christos_Tz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αχαα..μαλιστα αρχιζω και το καταλαβαινω..δεν εχω κανα θεμα με τα home..μια χαρα ειναι για αυτα που κανω...οπωs και τα pro..διαφορεs ιδιαιτερεs δεν βρισκω..οποτε οκ να βαλω και τα home στον ssd...οσο για φορματ..οταν κανω παντα clean install κανω σε οτι και αν εχουνε περασει απο τα χερια μου μεχρι τωρα..οχι τα laptops δεν ειναι ιδια..ειναι διαφορετικεs μαρκεs.. Πρεπει να εκανα χαζη ερωτηση μου φαινετε..διοτι εχετε δικιο..το κυριοτερο ειναι οτι λογω διαφορετικηs μαρκαs λαπτοπs θα εχω θεμα με τουs drivers...
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Οπότε βάζεις τα home με το κλειδάκι του. Κάθε λάπτοπ έχει δικό του κλειδί και είναι μόνο για αυτό. Παντρεύεται δηλ. το λάπτοπ και δεν είναι δυνατόν να το χωρίσει Εξαίρεση αποτελεί αν κάποιος αγόρασε λάπτοπ χωρίς win και στη συνέχεια αγόρασε κλειδί retail. Μόνοτα retail key μπορούν να εγκατασταθούν σε άλλα λάπτοπ ή desktop.
Christos_Tz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ok blueblood..ευχαριστω...και κατι ακομα...ειδα οτι στο πακετο του 850 evo δεν εχει μεσα τα απαιτουμενα καλωδιακια για συνδεση με usb στο λαπτοπ για cloning(ετσι δεν ειναι??..αυτα τα εχει ο μεσα ο 850 pro..)...εγω εχω ενα icy box κουτακι 2.5 ιντσων usb 2 ομωs..που εχω βαλει μεσα εναν 2.5 ιντσων σκληρο και τον εχω μετατρεψει σε εξωτερικο..αν τοποθετησω τον ssd στο κουτακι θα μπορω να τον συνδεσω με το λαπτοπ για να κανω το windows cloning..ετσι δεν ειναι???
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ναι μπορείς να το κάνεις. δεν θα έχεις πρόβλημα.
Christos_Tz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω για τιs πληροφοριεs αδελφε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα