Demon Lord Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω εδώ και κάνα μήνα το εν λόγω κινητό και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του μέχρι στιγμής. Έχω όμως τρεις ερωτήσεις για θέματα που θεωρώ "παράξενα". 1) Έχω κάνει την κάρτα μνήμης και την ενσωματωμένη του κινητού ένα ενιαίο χώρο και εκεί εγκαθιστώ όλες μου τις εφαρμογές, φωτό κλπ. Όταν επανεκκίνηση κάποιες εφαρμογές δε μου τις δείχνει στην αρχική οθόνη αλλά όμως είναι εγκατεστημένες, λειτουργούν μια χαρά και φαίνονται κανονικά στην καρτέλα που φαίνονται όλες μαζί (όχι "επιφάνεια εργασίας") . Κάρτα μνήμης έχω μια τυπική Kingston 16άρα κλάσης 10. 2) Όταν συνδέω το κινητό στο pc για να περάσω αρχεία βλέπω κανονικά τους φακέλους όλου του κινητού. Όμως έχει κάθε φάκελο περασμένο από δύο φορές. Παρόλα αυτά όταν χρησιμοποιώ κάποιο file manager από το κινητό (τον ES χρησιμοποιώ) τότε οι φάκελοι είναι κανονικά από μια φορά. Τελικά και εκεί μου τα δείχνει δυο φορές, δηλαδή έχει δυο φορές την καρτέλα τοπικό (για όσους χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο file manager) 3) Στο messenger του fb όταν κάνω ρυθμίσεις και κάνω επανεκκίνηση της συσκευής τότε δε μου κρατάει τις ρυθμίσεις και πάει στα default. Αυτό το κάνει μόνο με το messenger και με καμιά άλλη εφαρμογή. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Το κινητό έχει περασμένες κάθε διαθέσιμη αναβάθμιση και τρέχει την έκδοση anhdroid 6.0. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
panos- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Κάνα μήνα το 2nd Gen? Τέλος πάντων, δοκίμασε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
Demon Lord Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Εννοω πριν κανα μηνα το αγορασα, θα δοκιμασω. Ευχαριστω.
panos- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Εννοω πριν κανα μηνα το αγορασα, θα δοκιμασω. Ευχαριστω. Ναι το κατάλαβα, αλλά γιατι πήρες το 2nd και όχι το 3rd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα