blazar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Έβαλα για ασφάλεια μια κάμερα hikvision την οποία αγόρασα από το ebay. Όταν έστησα το δίκτυο, κατέβασα από το ίντερνετ το πρόγραμμα iVMS-4200 για να μπορώ να βλέπω εικόνα και να καταγράφω. Έκανα τις ρυθμίσεις αρχικά από τη σελίδα της κάμερας και του ρούτερ και ήμουν έτοιμος. Όταν λοιπόν άνοιξα το πρόγραμμα, δεν μπορούσα να δω live εικόνα, παρά μόνο τις καταγραφές. Ανοίγοντας κάποιον περιηγητή και μπαίνοντας στη σελίδα της κάμερας, έβλεπα live εικόνα, όπως επίσης και από τα κινητά που είχα εγκαταστήσει το ανάλογο πρόγραμμα. Ψάχνοντας λίγο στο ίντερνετ, βρήκα την τελευταία ενημέρωση που έχουν βγάλει για το iVMS-4200 και την εγκατέστησα. Πλέον μπορώ μέσα από αυτό το πρόγραμμα να βλέπω κανονικά live εικόνα όπως επίσης και τις καταγραφές, δεν μπορώ όμως να βλέπω εικόνα από το κινητό. Γνωρίζει κάποιος που οφείλεται το πρόβλημα; Να ενημερώσω πως σε άλλο μου σπίτι, που έχω στήσει δίκτυο με τις συγκεκριμένες κάμερες και έχοντας κατεβάσει την έκδοση του iVMS-4200 που μου παρουσίασε το πρόβλημα, έχω live εικόνα και από το πρόγραμμα και από τα κινητά. Η μόνη διαφορά είναι πως αυτός ο υπολογιστής έχει windows 10, ενώ ο υπολογιστής που μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα, έχει windows 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα