Saimonsam Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πριν 2-3 μέρες έκανα απεγκατάσταση δυο προγραμμάτων της Adobe που δεν μου χρειαζόταν με τον Revo Unistaller και εγκατέσησα ενα άλλο(crack). Απο κει κ μετά συμβαίνουν τα εξής: Όταν πληκτρολογώ είτε στο Google, Word, σημειωματάριο, Photoshop οπουδήποτε, μόλις κάνω μια παυση ας πούμε 5 δευτερολέπτων ο κέρσορας σταματάει να αναβοσβήνει κ για να συνεχίσω θα πρέπει να κλικάρω κ πάλι (ακόμα κ αυτό το κειμενάκι που γράφω με κούρασε...) Βέβαια αυτο που παρατήρησα είναι πως στην ουσία συμβαίνει αυτο, γιατί τη στιγμή εκείνη αποεπίλεγεται το παράθυρο το οποίο χρησιμοποιώ τη στιγμή εκείνη. Αποχρωματίζεται το πλαίσιο του σαν να κλικάρω σε κάποιο άλλο παράθυρο. Γενικά ο,τι επιλέγω είτε αυτο είναι κείμενο, είτε φάκελος, μετα απο κάποια δευτερόλέπτα αποεπιλέγεται!! Έτρεξα το Bitdefender δεν βρήκε τίποτα. Ενημέρωσα καρτα γραφικών αλλα τπτ. Όποιος γνωρίσει ας βοηθήσει. Windows 8.1 64 bit i7 4790K 16gb Ram GeForce gtx780 ti
micos000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Για αρχή δοκίμασε να δεις αν στο κάνει και σε ασφαλή λειτουργία. Αν δε στο κάνει, γύρνα σε κανονική λειτουργία και κάνε τα παρακάτω Δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και άνοιξε τη διαχείριση εργασιών Μεγάλωσε το παράθυρο ώστε να βλέπεις όλες τις διεργασίες παρασκηνίου. Πάτα alt+prtscr για να πάρεις ένα screenshot από το παράθυρο μόνο και επικόλλησε το στη ζωγραφική Αν θέλεις σώσε το αρχείο για να μην το χάσεις Άνοιξε τον browser (μη κλείσεις τίποτα ακόμα) και περίμενε να χάσει το focus του, μόλις το κάνει πάτα ALT+F4 Εμφάνισε τη διαχείριση εργασιών και δες ποια διεργασία χάθηκε από τη λίστα και πες μας σε επόμενο μήνυμα. Δες αν τώρα χάνει πάλι το focus ο browser. Αν δεν διορθωθεί με τις διεργασίες παρασκηνίου, επανέλαβε με τις διεργασίες των windows, αν και δε νομίζω να φταίνε αυτές (των windows). 1
Saimonsam Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Για αρχή δοκίμασε να δεις αν στο κάνει και σε ασφαλή λειτουργία. Αν δε στο κάνει, γύρνα σε κανονική λειτουργία και κάνε τα παρακάτω Δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και άνοιξε τη διαχείριση εργασιών Μεγάλωσε το παράθυρο ώστε να βλέπεις όλες τις διεργασίες παρασκηνίου. Πάτα alt+prtscr για να πάρεις ένα screenshot από το παράθυρο μόνο και επικόλλησε το στη ζωγραφική Αν θέλεις σώσε το αρχείο για να μην το χάσεις Άνοιξε τον browser (μη κλείσεις τίποτα ακόμα) και περίμενε να χάσει το focus του, μόλις το κάνει πάτα ALT+F4 Εμφάνισε τη διαχείριση εργασιών και δες ποια διεργασία χάθηκε από τη λίστα και πες μας σε επόμενο μήνυμα. Δες αν τώρα χάνει πάλι το focus ο browser. Αν δεν διορθωθεί με τις διεργασίες παρασκηνίου, επανέλαβε με τις διεργασίες των windows, αν και δε νομίζω να φταίνε αυτές (των windows). Λοιπόν μπηκα σε safe mode και όλα λειτουργούσαν μια χαρά κανένα πρόβλημα αλλά με το που γύρισα σε κανονική λειτουργία το πρόβλημα εμφανίστηκε πάλι... Τελικά έκανα το κόλπο με screenshots και παρατήρησα πως τη στιγμη που απενεργοποιούνταν η επιλογή μου, στη διαχείριση εμφανιζόταν μια διεργασία της adobe! Τελκά απενεργοποίησα αυτή τη διεργασία και τέλος καλό όλα καλά. Κάτι σχετικά απλό αλλα μου έφαγε 2 μέρες... Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα