stevengreeceGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Το θέμα μου είναι ασχετο, αλλά όλοι με μπέρδεψαν και ο καθένας μου λέει αλλά. Περιμένω να μου στείλουν headphones, και τους ρωταω ποτέ θα βρίσκονται στο σπίτι μου και μου στέλνουν σήμερα We will ship the headphones to you by the upcoming friday. Δηλαδή την Παρασκευή που μας έρχεται ή την επόμενη? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
stevengreeceGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Θα τα ταχυδρομήσουν αυτήν την Παρασκευή.Επίσης μου έστειλαν αυτό μόλις τώραHi, We will ship them by this friday. To Greece I'd give the shipping a week or so. Br, Markus Δηλαδή στο σπίτι μου θα βρίσκονται σε 2 εβδομάδες ή και περισσότερο?
NEFTIS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μπορεί να καθυστερησουν 1 εβδομάδα απο τη μέρα αποστολης. Μη τους πρηζεις άλλο. Το επόμενο mail θα είναι υβριστικό. Περνανε πρώτα απο το σπίτι μου, να τα δοκιμάσω αν είναι καλά. Και μετά τα στελνω στον παραλήπτη. Είναι πολλές οι συχνοτητες να τεσταρω. 1
stevengreeceGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 1 εβδομάδα εννοεί 7 εργάσιμες ημέρες? Πάντως σε αρκετές μεταφορικές όπως η FedEx μεταφέρουν 24/7.
ziaba Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 αν μιλάμε για τον ιδιωτικό τομέα έτσι όπως έχουμε καταντήσει και οι 7 μέρες την εβδομάδα είναι εργάσιμες στο δημόσιο είναι 5 την εβδομάδα πλην τις γιορτές
stevengreeceGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Τελικά διάβασα οι περισσότερες εταιρεία από Φινλανδια προς Ελλαδα κάνουν 4-6 μέρες. Θα προλαβω να τα παραλαβω πριν τις διακοπές μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα