Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο pc της υπογραφης μου αν εκανα μια αναβαθμιση πουλωντας καποια κομματια και τα ανανεωνα με καινουργια ισως δινοντας και κατι παραπανω τι θα προτεινατε?για παραδειγμα να αλλαζα την καρτα,μητρικη και επεξεργαστη,ραμ και ssd

Δημοσ.

τίποτα.

Δεν βλέπω λόγο αναβάθμισης.

ισως να δώσεις την 970 και να πας σε αλλη κάρτα αν θες καλύτερα γραφικά.

απο εκει και πέρα,αν σε ικανοποιεί μην χαλάς τα χρήματά σου.

• Like 1
Δημοσ.

αν αλλάξεις οθόνη σε 4Κ τότε πάνε σε gtx1070 ή στην πιο φτηνή rx480 (όταν βγει). αλλιώς τι να την κάνεις την καλύτερη gpu σε 1080p...

Δημοσ.

φίλε αν το χρήμα ρέει, όλα έχουν νόημα. ε τι να σου πω, και σένα και άλλους τόσους εδώ μέσα που θέλετε αναβάθμιση στα τέρατα που χετε. προσωπικά δεν θα παιρνα ποτέ το pc που χεις εσύ ακόμη και να τα χα τα λεφτά, πόσο μάλλον να κάνω αναβάθμιση. οκ καταλαβαίνω ότι μπορεί να ναι το χόμπι σας και να σας αρέσει να αναβαθμίζεται να λλάζετε συνέχεια συστήματα, ΑΛΛΑ το θέμα μου είναι ότι δεν το παρουσιάζετε έτσι, αλλά ότι όντως αξίζει η αναβάθμιση που κάνετε και θέλετε και επιβεβαίωση γιαυτό απ' τους άλλους, πιο πολύ για να πείσετε τον εαυτό σας που στο βάθος πιστεύει ότι δεν αξίζει. τουλάχιστον παραδεχτείτε ότι θέλω να κάνω το ψώνιο μου και από κει και πέρα προτείνουμε ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. δεν το λέω προσωπικά, απλά βγάζω ένα παράπονο για το πως λειτουργεί το φόρουμ.

Δημοσ.

ρε φιλε δεν σου ζητησα να κραξεις ουτε να παραπονεθεις..μια γνωμη ζητησα και αν θες την δινεις..αν θες να κανεις το παραπονο σου ανοιξε ενα θεμα και παραπονεσου αλλα νομιζω εισαι εκτος θεματος..αν δεν σαρεσει το θεμα καποιου η το χομπι του η το πως θα χαλαει τα λεφτα του απλα μπορεις να μην απαντας..

Δημοσ.

Γουστο και καπελο του καθε ενος πως θα ξοδεψει τα χρηματα του.
Για να απαντησω ομως στην ερωτηση η μονη αναβαθμιση που θα ειχε νοημα θα ηταν η αναβαθμιση σε 1070, 480 η 1080 αν αλλαζε και η οθονη σε 1440p η 4Κ.
Διαφορετικα τιποτα (ισως μονο την προσθηκη ενος SSD 250GB 850 EVO ωστε να μπορεις να βαλεις και ολα τα αρχεια που χρησημοποιεις σε SSD και να κρατησεις τον HDD μονο για back up)

Δημοσ.

Γουστο και καπελο του καθε ενος πως θα ξοδεψει τα χρηματα του.

Για να απαντησω ομως στην ερωτηση η μονη αναβαθμιση που θα ειχε νοημα θα ηταν η αναβαθμιση σε 1070, 480 η 1080 αν αλλαζε και η οθονη σε 1440p η 4Κ.

Διαφορετικα τιποτα (ισως μονο την προσθηκη ενος SSD 250GB 850 EVO ωστε να μπορεις να βαλεις και ολα τα αρχεια που χρησημοποιεις σε SSD και να κρατησεις τον HDD μονο για back up)

οκ φιλε ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...