Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια msi nx8500gt με παθητικη ψυξη χωρις fan παρατημενη αλλα λειτουργικη. Ειχε ξεραθει η αλοιφη ανεβαζε τρελες θερμοκρασιες και εβαλα καινουργια. Σε απλη λειτουργια χωρις να ανοιξω τιποτα ειναι σταθερα στους 64 βαθμους. Arctic mx-4 περασα. Να δοκιμασω με pad?

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Γιατί δεν της κοτσάρεις έναν ανεμιστήρα απάνω της;

Στο κουτί υπάρχει αέρας ή το ανοίγεις και βγαίνει "η λάβα" απο μέσα;  Το υπόλοιπο σύστημα τι θερμοκρασίες έχει;

Γενικά αυτές οι κάρτες ήταν φουρνάκια (και στο τέλος ψηνόντουσαν) πάντως....

Παίζει να ανεβάσεις φωτογραφία κουτιού;

OCCT σε stress gpu ανεβαίνει πολύ; ps μην την αφήσεις να πάει στα 90....Κλείσε το αν το τρέξεις εκεί.

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη μου ειναι αδυνατο να ανεβασω screenshot :( Το υπολοιπο pc ειναι κομπλε, επεξεργαστης στους 35 και μητρικη 36. Το κουτι εχει ενα φανακι πισω, θελει βεβαια και ενα μπροστα ξερω. Πωωωως θα το κουμπωσω το φαν επανω στην ψυκτρα? Που θα το συνδεσω? Stressαρισμα δεν θελω να κανω, ηδη ειναι αρκετα πανω :P

https://asset.msi.com/resize/image/global/product/five_pictures9_1429_7cf6b681a9e80dee2bb04201f8d888d0.jpg62405b38c58fe0f07fcef2367d8a9ba1/1024.png

Δημοσ.

Το κούμπωμα όπως σου είπε και ο bc απο πάνω με δεματικά ή αν θες βάλε βίδες στην ψήκτρα, δεν είναι πρόβλημα. Τροφοδοσία πάρε απο την μητρική αν έχεις ελεύθερο κανένα 3πινο ή μετά απο μόλεξ, ότι δέχεται ο ανεμιστήρας που θα βάλεις.

Φανάκι μπροστά... Βάλε.... Βάλε.... 'Οσο πιο μεγάλο παίρνει το κουτί σου.

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα πολυ μικρο θεματακι. Το να το κουμπωσω πανω στην ψυκτρα βρηκα τροπο. Το φανακι ειναι με 2pin, 80mm απο τροφοδοτικο. Δεν μπορω να το συνδεσω σε 3pin ειναι καπως μικρο το βισματακι και το τροφοδοτικο ειναι γεματο με sata καλωδια. Molex εχει μονο ενα και δεν φτανει το καλωδιο. Αν εφτανε θα εκανα την πατεντα που μου ειχε δειξει παλια ο sheogorath που κανεις το fan οτι volt θες με το molex.

Δημοσ.

Βρες άλλο ανεμιστήρι με 3πινο ή μόλεξ.

Γίνεται να μπει και αυτό αλλά θέλει κοψίματα το καλώδιο, μονωτικές και δεν συμμαζεύεται, άστο....

Βέβαια μπορείς να βάλεις και ένα τέτοιο: link(και να κόψεις λίγο το πλαστικό του fan που έχεις τώρα για να μπει) αλλά αν είναι να πας να ψάχνεις καλώδια δεν παίρνεις καλύτερα καινούργιο ανεμιστήρα για να πάρεις και για μπροστά;

Δημοσ.

ΜΠΟΥΓΙΑΑΑ!!! 48 βαθμούς σε idle η γραφικών αχαχα :D πέτυχε η πατεντια! Ευχαριστώ παρα πολύ παιδιά για το κολπακι :)

Δημοσ.

Από περιέργεια μπορείς να μου πεις το κολπάκι με τα volt και τα molex? Επειδή θέλω να ρίξω τις στροφές σε ένα ανεμιστηρι που μου παίρνει τα αυτιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι φυσικα. Μου ειχε στειλει ενα μελος εικονα. Οριστε

http://www.overclockers.com/forums/attachment.php?attachmentid=39969&stc=1&d=1110846598

Σε αυτη την περιπτωση τωρα την δικη μου, δεν εκοψα καλωδια ειχε molex απο μονο του το fan. Αθορυβο σχετικα μια χαρα.

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Ναι φυσικα. Μου ειχε στειλει ενα μελος εικονα. Οριστε

http://www.overclockers.com/forums/attachment.php?attachmentid=39969&stc=1&d=1110846598

Σε αυτη την περιπτωση τωρα την δικη μου, δεν εκοψα καλωδια ειχε model απο μονο του το fan. Αθορυβο σχετικα μια χαρα.

Ωραίος, δεν το ήξερα ότι γίνεται τέτοια πατέντα. Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Το έκανα πριν λίγο στα 7v.
Έκανα χοντρή μάλλον λαλακία αλλά έκλεινε το τροφοδοτικό -surge protection έγραφε.

Τώρα ευτυχώς είναι οκ και γλίτωσα και από έξοδα για fan controllers κτλ :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...