djsatos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλησπερα.απο εχτες ειμαι κατοχος ενος alienware (δεν μπορω να καταλαβω πιο ακριβως μοντελο ειναι)... Το βρηκα ευκαρια σε εκθασιακο μοντελο γι αυτο το πηρα...ξερω πως ειναι gaming laptop. Χαρακτηριστικα: οθονη 17",i7-4700mq,16gb ram,4gbkarta grafikon... Ερωτησεις: 1)πως θα δω ποιο μοντελο ειναι???για να δω για drivers 2)windows7 or windows 10 gia music production? 3)επισης την μπαταρια την εχει μεσα.πρεπει να βγαλεις το καπακι απο κατω και να την βγαλεις! Καλο δεν ειναι να την αφαιρουμε να μην χαλασει οπως με ολα τα αλλα λαπτοπ???
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 εφόσον ειναι εκθεσιακό,η μπαταριά θα έχει φάει ζόρια αναλόγως τον καιρό που είναι στο τραπέζι. απο εκει και πέρα, κοιτάζεις απ την κάτω μεριά έχει ενα service tag,μπαίνεις στη dell βάζεις το tag και σε πάει στο μοντέλο και βλέπεις τι drivers έχεις διαθέσιμους. εφόσον μιλάμε για τέτοιο λαπτοπ με τετοια χαρακτηριστικά δεν βλέπω τον λόγο να μπουν τα 7αρια.Προσωπικά 8.1 η 10αρια. Βέβαια δεν ξέρω τι βάρος έχει η μουσική παραγωγή που γράφεις στο πόστ,εκτος κ αν μιλάς για κανένα virtual dj οπότε παίζει παντού.
djsatos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μιλαμε για ableton και μουσικη παραγωγη με πολλα channels ,plugins,kai midi... Η μπαταρια δεν θα πρεπει να βγει οπως σε ολα τα αλλα λαπτοπ???
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 για ποιον λόγο να βγει; κ αμα γινει διακοπή ποιος θα σε προστατέψει; τι νόημα έχει το λαπτοπ χωρίς μπαταρία; σε κάθε λάπτοπ τα τελευταια χρόνια υπάρχει λειτουργία που διακόπτεις την φόρτιση της μπαταρίας και τελείωσε.Η dell μάλιστα έχει 100% τέτοια λειτουργία στο λογισμικό της. το ableton το γνωρίζω σαν πρόγραμμα, δεν ξέρω να σου πω τι θα είναι καλύτερο.
djsatos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αυτο το κολπο ξερεις πως το λενε να διακοπτει την φορτιση της μπαταριας???δηλαδη φορτιζει τερμα και μετα διακοπτει την φορτιση??? Και βαζεις αυτο το service number στην dell και σου δινει ολους τους drivers της μαζεμενους??,
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 εαν το λάπτοπ δεν έχει γίνει φορμάτ,θα κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο της μπαταρίας που βρίσκεται στη γραμμή έναρξης και θα σου βγάλει "μετρητής μπαταρίας DELL" η κάτι παρόμοιο(τουλάχιστον στο δικό μου έτσι γράφει). Στα επόμενα μοντέλα απο μένα βέβαια έχει τρομερά περισσότερες επιλογές. Εχει να ρυθμίσεις απο ποσο % θα φορτίζει μέχρι πόσο % κλπ. Αν δεν υπάρχει,εικάζω οτι αν εγκατασταθεί το dell quickset(η αν έχει αντιστοιχο στους drivers για το συγκεκριμένο) θα εμφανιστεί έπειτα. ps. Αν θες κάτι αλλο επειδή δεν παρακολουθώ το fοrum κάνε απάντηση με παράθεση το μήνυμα μου ώστε να ειδοποιηθώ και να το δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα