Προς το περιεχόμενο

Checking for updates...Win 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω εναν πύργο και πηρα ενα καινουριο δισκο,του εκανα φορματ,και οταν πηγα να περασω ενημερωσεις.Εχει μεινει απο χθες εκει,και δεν βρισκει updates.Δοκιμασα πολλα fixes και μπηκα σε αναλογα forums αλλα κανεις δεν φαινεται να μπορει να μου λυσει το προβλημα.Αναβαθμισα το windows update στην τελευταια εκδοση...τιποτα....εκανα φορματ...τιποτα...Εχω win 7 home premium πειρατικα.Αλλαξα την εκδοση των windows αι σε ultimate αλλα τιποτα...Ακομα κατεβασα τον ΙΕ 11 σε περιπτωση που ηταν εκει το προβλημα...

Δημοσ.

Βαλ το να ψαχνει για ενημερωσεις και μετα απο καποια ωρα θα τις βρει, δεν χρειαζεται να περνας fixes ή να κανεις αλλες πατεντες, Αστο οσο χρονο χρειαζεται και θα τις βρει. ΜΗΝ μπεις στον πειρασμο να το σταματησεις trust me το εχω κανει πολλες φορες.

Δημοσ.

κατέβασε το WSUS offline να σου περάσει τις ενημερώσεις.

Διαφορετικά αναλόγως του επεξεργαστή του συστηματος θα κάνει απο μερικές ώρες μέχρι μερικές μέρες να βρει ενημερώσεις.

Επίσης,θα μπορούσες να βρεις εκδοση του λογισμικού με τις τελευταιες ενημερώσεις ώστε να μην περιμένεις να τις περάσει κλπ,αλλα νομίζω πάλι θα ψάξει για ενημερώσεις οπότε δεν το γλυτώνεις.

Δημοσ.

...Εχω win 7 home premium πειρατικα.Αλλαξα την εκδοση των windows αι σε ultimate αλλα τιποτα...Ακομα κατεβασα τον ΙΕ 11 σε περιπτωση που ηταν εκει το προβλημα...

Μήπως πετράκη αγόρι μου, να αγοράσεις πρώτα νόμιμη άδεια για win, γιατί απαγορεύεται να συζητάμε για παράνομο λογισμικό?

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές, τα updates στα 7άρια υπολειτουργούν μετά την έλευση των 10 (όλως τυχαίως φαντάζομαι :devil:). Μπορεί να πάρει και μέρες, οπότε άστο. Αν δεν έχεις sp1, κατέβασε τουλάχιστον αυτό από της ms και πέρασε το για να γλυτώσεις μερικά updates. Επέλεξε την ανάλογη x64 ή x86 για το λειτουργικό σου.

Υ.Γ. Άλλαξε την αρχική δήλωση σου σχετικά με τη νομιμότητα του λειτουργικού για να μη κλειδώσει.

Δημοσ.

εγω προσωπικα κατεβασα  τα Windows6.1-KB2670838    Windows6.1-KB3020369    Windows6.1-KB3102810  το αφησα κανα 3ωρο και μετα εστρωσε ''βγαζοντας''  τις υπολοιπες ενημερωσεις  ... μπορεις να βαλεις κ αυτο 

http://www.insomnia.gr/_/articles/operating-systems-browsers/windows-7/microsoft-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF-r11740

συμφωνω με τον φιλο micos απο τα μεσα περιπου μαιου μεχρι τωρα παρατηρειται πολλα προβληματα με τον windows update των 7 λες και κατι γινεται επιτηδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...