Getta Robo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Λογικό, αν ο Martin τους έκανε πιο μεγάλους/ισχυρούς θα ήταν τελείως imbalanced χωρίς καμία ελπίδα "ανατροπής" μιας και στο σύμπαν του δεν έχει κάποιο αντίπαλο δέος... Γιγαντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ναι αλλά το μεθάνιο από τις κλανιές που φέρνουν οι γίγαντες βελτιώνουν το dragon fire Αν ήταν μεγαλύτεροι ούτε αυτοί θα έκαναν κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Το ερώτημα είναι πώς θα δούμε τα 2 επόμενα επεισόδια από το εξοχικό που δεν παίζει σταθερό τηλέφωνο και ίντερνετ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Σε παραπεμπω εδω : Παγκόσμιο Speedtest με την Ελλάδα στην 17η θέση στην ταχύτητα mobile Internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0ixRcq7TWOE Στο καλύτερο τελειώνει... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ναι αλλά το μεθάνιο από τις κλανιές που φέρνουν οι γίγαντες βελτιώνουν το dragon fire Αν ήταν μεγαλύτεροι ούτε αυτοί θα έκαναν κάτι... Αν ηταν μεγαλυτεροι οι δρακοι θα ειχαν τις ισες δυνατοτητες με τους ανθρωπους και τους τωρινους δρακους. Βαλιστρες πχ για γιγαντες. Αλλα το μεθανιο ειναι ενα ζητημα απο την αλλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Το ερώτημα είναι πώς θα δούμε τα 2 επόμενα επεισόδια από το εξοχικό που δεν παίζει σταθερό τηλέφωνο και ίντερνετ... Πρέπει να βρεις λύση (πχ κάποιο καφέ, πλατεία, γείτονα) μιας και το 6ο επεισόδιο μάλλον θα είναι το καλύτερο επεισόδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Το ερώτημα είναι πώς θα δούμε τα 2 επόμενα επεισόδια από το εξοχικό που δεν παίζει σταθερό τηλέφωνο και ίντερνετ... Αγόρασε πακέτο data και κάνε το κινητό σου modem για το laptop/ PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Γιγαντες. Εδώ αν δεις το βίντεο που έβαλε ο Spect στην προηγούμενη σελίδα, ο Balerion the Black Dread είχε φτάσει να είναι τόσο μεγάλος ώστε να μπορεί να κάνει στην κυριολεξία έναν γίγαντα μια μπουκιά. O Drogon είναι μεγάλος για την ηλικία του, αλλά είναι μικρούλης ακόμη. Αν ήταν οι δράκοι ακόμη μεγαλύτεροι σε φάση Tolkien, δεν θα ήταν καν συζητήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Αγόρασε πακέτο data και κάνε το κινητό σου modem για το laptop/ PC.Έχω αρκετό υπόλοιπο από τα 15GB της Cote. Οπότε μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω. Θα στείλω το Torrent στο NAS που είναι σπίτι, λογικά 720, και θα παίξω μετά είτε στο κινητό μέσω DS file, είτε στο λάπτοπ. Το θέμα είναι ότι 4G μόνο σε ένα σημείο στο μπαλκόνι πιάνω και αυτό αδύναμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Το ερώτημα είναι πώς θα δούμε τα 2 επόμενα επεισόδια από το εξοχικό που δεν παίζει σταθερό τηλέφωνο και ίντερνετ...Βασικά, αυτό! Ιδιο δίλημμα έχω. Μάλλον θα τα δω μαζεμένα όταν γυρίσω. Που να βρω την ησυχία μου και την μεγάλη οθόνη στο εξοχικό για να το απολαύσω. Οπότε, άσε όταν γυρίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Θα είναι καλή παρηγοριά για το τέλος των διακοπών να τα δείτε μαζεμένα όταν γυρίσετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leokatana Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Εγω τα ειδα δυο επεισοδια μαζεμενα το γουσταρα περισσοτερο. Πιστευω οτι δεν αξιζει να το δεις στο κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 όχι δεν αξίζει, και γω που είδα στο χωριό το 2ο στο λαπτοπ ψιλοξενέρωσα, θέλω τον καναπέ μου την μεγάλη οθόνη και το 5.1 να τρίζει το σπίτι βέβαια η μακακία είναι ότι τρως σποιλερ αβέρτα σε social media κτλ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Ολη αυτη η συζητηση μου θυμισε τον δρακο του King Septim στο Redguard τον Nafalilargus. Αναμνησεις παλιου gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα