pontez2 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Εντομεταξυ έχει τρομερό ενδιαφέρον να δουμε και την εξέλιξη ενος ακομα χαρακτηρα. Του Beric Dondarrion Για ευνόητους λόγους. Δε μπορεί να μην έχει κάποιον σοβαρό ρόλο η ιστορία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Εντομεταξυ έχει τρομερό ενδιαφέρον να δουμε και την εξέλιξη ενος ακομα χαρακτηρα. Του Beric Dondarrion Για ευνόητους λόγους. Δε μπορεί να μην έχει κάποιον σοβαρό ρόλο η ιστορία του. Ολοι αυτοι θα παιξουν τον ρολο τους στον Great War . Ακόμα και η Melissandre Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2017 από Kostasspil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Γκούχου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Θυμοσαστε πριν 2-3 χρονια οταν περασε ο Jorah με τον Tyrion απο τα ερειπια στην Valyria τι εγινε? Στο 2.05 του βιντεο. Τι εγινε με αυτο,κανεις δεν ειπε τιποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Θυμοσαστε πριν 2-3 χρονια οταν περασε ο Jorah με τον Tyrion απο τα ερειπια στην Valyria τι εγινε? Στο 2.05 του βιντεο. Τι εγινε με αυτο,κανεις δεν ειπε τιποτε. https://www.youtube.com/watch?v=HbWpoTqO2y4 τι να πει? της ντανι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 τι να πει? της ντανι ειναι Ειναι επιβεβαιωμενο αυτο η απλα ετσι εχουν υποθεσει οι θεατες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Ειναι επιβεβαιωμενο αυτο η απλα ετσι εχουν υποθεσει οι θεατες? Τι λες ρε φιλε να σουλατσαρουν δρακοι στον κοσμο και να μην το ειχε παρει κανεις ιδεα? Και οκ μπορεις να πεις οτι ισως ο δρακος μενει μονο εκει κατω στην Βαλυρια που δεν παταει ανθρωπος,αλλα νομιζω πως ειναι παρατραβγημενο. Μια απορια τωρα που το παρατηρησα με το βιντεο,ο Τζορα και ο Τυριον εφτασαν με το καραβακι αυτο απο Βολαντις στο Μεερεν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Θυμοσαστε πριν 2-3 χρονια οταν περασε ο Jorah με τον Tyrion απο τα ερειπια στην Valyria τι εγινε? Στο 2.05 του βιντεο. Τι εγινε με αυτο,κανεις δεν ειπε τιποτε. O drogon ειναι οταν εχει φυγει μακρυα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Υπάρχει κάποιος λόγος που ο Drogon έχει προβάδισμα έναντι των άλλων 2? Ή δεν έχει κανένα προβαδισμα και εγω έχω αυτη την εντυπωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Αν θυμάμαι καλά, την είχε κοπανήσει σε κάποια φάση ενώ οι άλλοι 2 ήταν αλυσοδεμένοι σε ένα υπόγειο Οπότε είναι πιο ανεπτυγμένος/μεγάλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Έτρωγε σαν να μην υπήρχε αύριο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Έτρωγε σαν να μην υπήρχε αύριο. Κι εγώ το έκανα, αλλά δεν έπιασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Κι εγώ το έκανα, αλλά δεν έπιασε... Ναι αλλα αυτος ηταν σε αυτο το διαστημα που λεμε "θα παει ολο μποι"... Κατι μου λεει οτι εσυ δεν εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ναι αλλα αυτος ηταν σε αυτο το διαστημα που λεμε "θα παει ολο μποι"... Κατι μου λεει οτι εσυ δεν εισαι Τότε το έκανα, πριν από χρόνια! Το μεγαλύτερο ψέμα που άκουσα ποτέ μου. "Θα το πάρεις σε μπόι"! Για δράκος πήγαινα, χοντρός κατέληξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Υποθέτω ότι υπάρχει και μια μεγαλύτερη αδυναμία στον συγκεκριμένο μιας και φέρει το όνομα του πρώην της. Συνειρμικά και μόνο σε σχέση με τα αδέρφια της, ο καλ ντρογκο ήταν γομάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα