Wayward Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Οσο για τον μικρό αδύναμο, ειδαμε πως ητηθηκε κατά κράτος το βουνο απ τον Ομπεριν, άσχετα με το τέλος που ήταν καθαρά η υπερβολικη σιγουριά του μικρόσωμου. Ναι μόνο που ο Όμπεριν κρατούσε spear για να μειώσει το πλεονέκτημα του Mountain σε έκταση χεριών και μέγεθος σπαθιού και όχι ένα "ξίφος" 50 πόντων Ok πέρα από την πλάκα προφανώς δεν είναι σημεία αυτά να κολλάμε στη συγκεκριμένη σειρά, είναι σειρά φαντασίας και προφανώς χρειάζεται και suspension of disbelief για να το ευχαριστηθείς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον LongTom, σειρά φαντασίας είναι μην τρελαίνεστε, αν το πάμε με το ρεαλισμό θα χάσουμε την ουσία αφού η σειρά δεν είναι ιστορική τύπου "The pillars of the Earth". Αν μπαίναμε στην λογική του τι είναι πραγματικό να γίνει θα είχα ενστάσεις του κατά πόσο ο δράκος θα μπορούσε να βγάζει φωτιές τόσο συχνά όσο έκανε στην μάχη και δεν χρειάζεται κάποιος χρόνος να κάνει reload, δηλαδή να είναι ικανός να ξεφουρνίζει φλόγες τόσο γρήγορα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον LongTom, σειρά φαντασίας είναι μην τρελαίνεστε, αν το πάμε με το ρεαλισμό θα χάσουμε την ουσία αφού η σειρά δεν είναι ιστορική τύπου "The pillars of the Earth". Αν μπαίναμε στην λογική του τι είναι πραγματικό να γίνει θα είχα ενστάσεις του κατά πόσο ο δράκος θα μπορούσε να βγάζει φωτιές τόσο συχνά όσο έκανε στην μάχη και δεν χρειάζεται κάποιος χρόνος να κάνει reload, δηλαδή να είναι ικανός να ξεφουρνίζει φλόγες τόσο γρήγορα... Δεν ξέρω για την σειρά, αλλά το βιβλίο είναι για τον βρούτσο από άποψη ρεαλισμού(εκτός από το θέμα αρχιτεκτονική-κατασκευή, που όταν τελειώσεις πας για BSc Πολιτικός Μηχανικός-Αρχιτέκτονας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Α)Είναι μια τηλεοπτική σειρά με δράκους, απέθαντους και μαγικά πλάσματα.... Β)Σύμφωνα με το Lore η άρια είχε εκπαιδευτεί από swordmaster και από ασσασίνους(δεν θυμάμαι πως του λέει ο μπάμπα-Μάρτιν στα βιβλία).Επίσης είχε και εμπειρία σε μάχη έναντι κλασσικών τεχνικών. Γ)Στην πραγματικότητα έχει τεράστιο πλεονέκτημα η ψηλή κυρίως λόγω δύναμης και εμβέλειας των πλοκαμιών χεριών της, αλλά τίποτα δεν αποκλείει να συμβεί αυτό που έδειξαν.Δύσκολο ναι, αλλά όχι απίθανο. Συμπέρασμα:Είναι μια φανταστική κατάσταση σε έναν φανταστικό κόσμο, εφόσον δεν είναι τελείως cheesy καταστάσεις αλά Ζήνα-Wonder Woman, προσωπικά δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα. Αυτα δεν γιναν ουτε στην Ζηνα.Οι δρακοι που κολανε; Αν ειναι πιο παραλογο ο δρακος απο αυτο που ειδαμε, αυτο λες; ωραιο παραδειγμα.... Εγω δεν ειπα να μην νικησει, να νικησει. η Αρια εχει super powers σαν Ζηνα ή wonderwoman; αν οχι δεν στεκει καθολου. Τι σχεση εχει η τεχνικη ρε φιλε και ποιος την εκπαιδευσε; για δυναμη μιλαμε. Δηλαδη αν η Αρια πεταξει, θα μου πεις, οπως ο superman... ή δες τους δρακους Ή δεν καταλαβαινεις τι βλεπεις, ή δεν καταλαβαινεις τι γραφω, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Αυτο δεν ειναι τιποτα, εδω η Αρια σταρκ εβγαλε αμυνα με ενα σπαθι στιλετο εναντιον στην Lady Brien με ενα σπαθι 2 μετρα. Αυτο απλα δεν στεκει, εκτος αν εχεις super power.Και τι σπαθαρα ειχε η Μπριεν, το oathkeeper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 (εκτός από το θέμα αρχιτεκτονική-κατασκευή, που όταν τελειώσεις πας για BSc Πολιτικός Μηχανικός-Αρχιτέκτονας).Δεν υπήρχαν τότε πολιτικοί μηχανικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabyRage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί το τελευταίο επεισόδιο θεωρείται τόσο καλό... Μόνο η μάχη άξιζε, όλα τα υπόλοιπα στο winterfell ήτανε σούπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Αυτα δεν γιναν ουτε στην Ζηνα. Οι δρακοι που κολανε; Αν ειναι πιο παραλογο ο δρακος απο αυτο που ειδαμε, αυτο λες; ωραιο παραδειγμα.... Εγω δεν ειπα να μην νικησει, να νικησει. η Αρια εχει super powers σαν Ζηνα ή wonderwoman; αν οχι δεν στεκει καθολου. Τι σχεση εχει η τεχνικη ρε φιλε και ποιος την εκπαιδευσε; για δυναμη μιλαμε. Δηλαδη αν η Αρια πεταξει, θα μου πεις, οπως ο superman... ή δες τους δρακους Ή δεν καταλαβαινεις τι βλεπεις, ή δεν καταλαβαινεις τι γραφω, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Και τι σπαθαρα ειχε η Μπριεν, το oathkeeper. Εντάξει τώρα, πιο παράλογο από δράκους να χάσει μια τύπισσα από μια άλλη; Την εκπαίδευσε ένας swordmaster στο πρώτο βιβλίο και στους ασσασίνους είχε εκπαιδευτεί στην δολοφονία και στο να αντιμετωπίζει τους bravos,δεν θυμάμαι τι έγινε στην σειρά. Δεν υπήρχαν τότε πολιτικοί μηχανικοί. Δεν ξέρω τι πτυχίο με έδωσαν όταν τελείωσα το βιβλίο, πρέπει πάω σπίτι να το ελέγξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Αυτα δεν γιναν ουτε στην Ζηνα. Οι δρακοι που κολανε; Αν ειναι πιο παραλογο ο δρακος απο αυτο που ειδαμε, αυτο λες; ωραιο παραδειγμα.... Εγω δεν ειπα να μην νικησει, να νικησει. η Αρια εχει super powers σαν Ζηνα ή wonderwoman; αν οχι δεν στεκει καθολου. Τι σχεση εχει η τεχνικη ρε φιλε και ποιος την εκπαιδευσε; για δυναμη μιλαμε. Δηλαδη αν η Αρια πεταξει, θα μου πεις, οπως ο superman... ή δες τους δρακους Ή δεν καταλαβαινεις τι βλεπεις, ή δεν καταλαβαινεις τι γραφω, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Και τι σπαθαρα ειχε η Μπριεν, το oathkeeper. Περπατάνε οι νεκροι, έχεις δράκους, μυθικά οντα, γιγαντες,φαντάσματα σκοτωνουν κόσμο, γινεται ανάσταση νεκρών και το πρόβλημά σου ειναι πως η Αρυα νικάει την Μπρέιν; Ναι μπορουμε να δουμε την Αρυα να πετάει επειδή ήπιε αίμα δράκου ξερω γω και την Νταινέρις να βγάζει φωτιές επειδη ειναι η δρακομάνα. Βλέπουμε ένα καλογυρισμένο ΠΑΡΑΜΥΘΙ που ολα μπορουν να συμβουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Διπλό ποστ για κάποιο λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Οσο για τον μικρό αδύναμο, ειδαμε πως ητηθηκε κατά κράτος το βουνο απ τον Ομπεριν, άσχετα με το τέλος που ήταν καθαρά η υπερβολικη σιγουριά του μικρόσωμου.Στο εγραψε και αλλος παρανω. Καμια σχεση. Την θυμαμαι την μαχη, δεν ειχε κατι παραλογο. Ο αλλος παιζει να μην βλεπει καν την σειρα, εσυ μαλλον δεν θυμασαι τι βλεπεις. ( Το εχω γραψει 3 φορες. Δεν εχω προβλημα στο ποιος θα νικησει. αλλο εγραψα. Ειδες και την Αρια να νικαει, μαλλον αλλη σειρα βλεπουμε. Lady Μπριέν την λενε, οχι μπρέιν που ειναι ο εγκεφαλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Διπλό ποστ για κάποιο λόγο. Εδω και 4 μερες υπαρχει καποιο προβλημα στο ινσομνια στα posts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Στο εγραψε και αλλος παρανω. Καμια σχεση. Την θυμαμαι την μαχη, δεν ειχε κατι παραλογο. Ο αλλος παιζει να μην βλεπει καν την σειρα, εσυ μαλλον δεν θυμασαι τι βλεπεις. ( Το εχω γραψει 3 φορες. Δεν εχω προβλημα στο ποιος θα νικησει. αλλο εγραψα. Ειδες και την Αρια να νικαει, μαλλον αλλη σειρα βλεπουμε. Τιποτε παράλογο, απλά του έσπασε το κρανίο με τα χέρια ένας ετοιμοθάνατος και στα καπάκια πέθανε (και τον ανέστησαν μετά σαν ζομπι.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί το τελευταίο επεισόδιο θεωρείται τόσο καλό... Μόνο η μάχη άξιζε, όλα τα υπόλοιπα στο winterfell ήτανε σούπα. Νταξει και εσυ,δεν σου αρεσε πχ η μονομαχια Αρυα και Μπριεν? Και ηταν απο τα λιγα πια επεισοδια,που οι διαλογοι δεν ηταν τελειως εμετικοι.Ειχαμε μια αστεια υποδοχη της Αρυα στο Winterfell,βλεπουμε τον Μικροδακτυλο να μαθαινει ολο και περισσοτερα για την οικογενεια Σταρκ,και το Dragonstone καλυτερα να το λεγαμε πια Love Island,με τοση σεξουαλικη ενταση μεταξυ Τζον και Ντανυ στην σπηλια,καθως και με ενα νεο ξαφνικο ερωτικο τριγωνο μεταξυ Νταβος,Μισσαντει και Greyworm. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2017 από armin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Τιποτε παράλογο, απλά του έσπασε το κρανίο με τα χέρια ένας ετοιμοθάνατος και στα καπάκια πέθανε (και τον ανέστησαν μετά σαν ζομπι.)Ο ομπεριν πεθανε. Ο αλλος δηλητηριαστικε απο εναν μη ιασιμο δηλητηριο απο το spear. Δεν κινδυνεψε απο τραυμα,ουτε πεθανε και αναστηθηκε.Προσεχεις καθολου την σειρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Ο ομπεριν πεθανε. Ο αλλος δηλητηριαστικε απο εναν μη ιασιμο δηλητηριο απο το spear. Δεν κινδυνεψε απο τραυμα. Προσεχεις καθολου την σειρα; Ημαρτον. Το βουνο ειχε πεσει ανασκελα απ τα τραυματα, οχι απ το δηλητηριο που ενέργησε πολυ αργοτερα. Και ομως παρα τα βαρια του τράυματα, κατάφερε να κάνει αυτο που έκανε και στα καπάκια να ξαναμεινει αναισθητος. Σου φαινεται λογικο? Για τελευταια φορά, βλέπεις ένα παραμυθι με μυθικά πλάσματα. Δεν υπάρχει λογικη σε πολλά απ όσα βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα