Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 28/6/2016 στις 3:02 ΜΜ, Kostasspil είπε

Αυτή που τον κοζαρε, η Άρυα δεν ήταν;

wait, what?!

Στις 28/6/2016 στις 3:51 ΜΜ, benign είπε

Το εχει πει ο Μαρτιν οτι ο Reed θα παιξει ρολο σημαντικο στις επομενες σεζον.

Τον έχουμε δει καθόλου αυτόν στο "παρόν", ή μόνο στο όραμα; Μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι ο πατέρας της τύπας που έμεινε να συνοδεύει τον Μπραν.

Στις 28/6/2016 στις 4:23 ΜΜ, TAKE5 είπε

Πριν ή μετά την μονομαχία τους?

Πωωωω.... Ναι.

Στις 28/6/2016 στις 4:53 ΜΜ, GiOrGoSk21 είπε

Μάγκες, εκεί που μιλάει ο uncle Benjen με τον Bran, που του λέει ότι το τείχος έχει μαγεία κι άρα δεν μπορούν να το περάσουν οι White Walkers... Τι φάση; Πίπες ή όντως δεν μπορούν να το πηδήξουν οι WW; Αν ισχύει, τότε τι αγχώνoνται ο κόσμος (οι Night's Watch, ο Snow, οι wildings κλπ); Ή δεν το ξέρει κανείς αυτό με τη μαγεία (και τι διάολο, μυστικό το κρατούσαν τόσα χρόνια, why);

ΔΕΝ του είπε ότι δεν μπορούν να το περάσουν οι WW, αλλά ότι δεν μπορούν να το περάσουν οι νεκροί. Ο ίδιος ο Benjen Stark είναι ψιλονεκρός/ψιλοζόμπι στην παρούσα φάση και δεν μπορεί να περάσει το τείχος.

Οι White Walkers ΔΕΝ είναι νεκροί, απλά είναι... άλλο είδος. Τους μπερδεύεις με τους wights: εκείνοι είναι οι νεκροί που ξαναζωντανεύουν , και το transformation τους το είδαμε στο επεισόδιο Harrenhall. Hardhome

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
  Στις 28/6/2016 στις 6:49 ΜΜ, wahnsinn είπε

wait, what?!

Η σερβιτόρα η καυλίτσα ήταν η Άρια. Σε τι ανάλυση το έβλεπες και σου ξέφυγε? :P

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 28/6/2016 στις 6:49 ΜΜ, wahnsinn είπε
ΔΕΝ του είπε ότι δεν μπορούν να το περάσουν οι WW, αλλά ότι δεν μπορούν να το περάσουν οι νεκροί. Ο ίδιος ο Benjen Stark είναι ψιλονεκρός/ψιλοζόμπι στην παρούσα φάση και δεν μπορεί να περάσει το τείχος.

Οι White Walkers ΔΕΝ είναι νεκροί, απλά είναι... άλλο είδος. Τους μπερδεύεις με τους wights: εκείνοι είναι οι νεκροί που ξαναζωντανεύουν , και το transformation τους το είδαμε στο επεισόδιο Harrenhall.

Ναι η αλήθεια είναι ότι είπε: "And while it stands, the dead cannot pass." (απ' την άλλη, δε ξέρουμε και ποιους εννοούσε, γιατί είναι κάπως... γενικός/αόριστος ο όρος "dead")... Τέσπα είδωμεν.

Διευκρίνιση: Για το επεισόδιο με την νεκρανάσταση, μάλλον το Hardhome θα εννοείς, όχι Harrenhall, right;

Δημοσ.

Καυλιτσα ήταν μόνο η αποθανουσα.. Και η Σανσα που λογικά μόνο εγώ θέλω να μην πεθάνει :P

Η φράση the dead are coming, αναφέρεται στους WW. Δεν αντιμετωπίζονται ως κάτι άλλο

Δημοσ.
  Στις 28/6/2016 στις 4:02 ΜΜ, ThReSh είπε

Ο πατέρας της, ο αδερφός της πέθανε σε προηγούμενη season...

Ήταν ο μόνος επιζών μαζί με τον Ned στη μάχη του Tower of Joy, aka o backstabber...

Για τον ξανθουλη λες και εσύ; για δώσε ένα λινκ

Οκ, αυτό το είδαμε κάπου στη σειρά ή είναι από τα βιβλία;

Δημοσ.
  Στις 28/6/2016 στις 7:28 ΜΜ, Kostasspil είπε

Καυλιτσα ήταν μόνο η αποθανουσα.. Και η Σανσα που λογικά μόνο εγώ θέλω να μην πεθάνει :P

Δεν θα μαλώσουμε ποτέ για γκόμενα :P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
  Στις 28/6/2016 στις 7:32 ΜΜ, mary είπε

Για τον ξανθουλη λες και εσύ; για δώσε ένα λινκ

Οκ, αυτό το είδαμε κάπου στη σειρά ή είναι από τα βιβλία;

Το flashback (vision του Bran) με τον πατέρα Reed και το Ned στο Tower of Joy ήταν σε ένα επεισόδιο της 6ης season...

Ο θάνατος του γιου του και αδερφού αυτής που είναι με τον Bran ήταν στην 5η season νομίζω...

Δημοσ.
  Στις 28/6/2016 στις 7:41 ΜΜ, ThReSh είπε

Το flashback (vision του Bran) με τον πατέρα Reed και το Ned στο Tower of Joy ήταν σε ένα επεισόδιο της 6ης season...

Ο θάνατος του γιου του και αδερφού αυτής που είναι με τον Bran ήταν στην 5η season νομίζω...

Αν λέτε γι' αυτόν, στο S04E10 χαιρέτησε.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 28/6/2016 στις 7:41 ΜΜ, ThReSh είπε

5η σεζον δεν ειδαμε καν Μπραν ^^

Δημοσ.

παντως αυτη τη στιγμη ολα φανταζουν πολυ happy end, πιστευω οτι εχει να πεσει αρκετο δραμα ακομα και το τελος θα ειναι γλυκοπικρο...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
  Στις 28/6/2016 στις 10:46 ΜΜ, overpower είπε

5η σεζον δεν ειδαμε καν Μπραν ^^

Για αυτό το νομίζω, aka not sure...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...