kargo130 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι; Δεν υπαρχουν υποτιτλοι γενικα. Υπομονη μεχρι δευτερα
coffeex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Που μιλανε με τα κινητα; Στο διάλειμμα από τα γυρίσματα. Δεν άντεξα τελικά. Από χθες ζοριζομαι αλλά σήμερα το είδα. Δεν ξέρω πόσοι το προσέξατε Jon: 10000 men? Less? Davos: Fewer! Jon: What? Ναι
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δεν υπαρχουν υποτιτλοι γενικα. Υπομονη μεχρι δευτερα αγγλικοι παιζουν 1
overpower Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Που μιλανε με τα κινητα; Ειναι αυτο που λεμε πιο πισω για το πως φτανουν τα μηνυματα τοσο γρηγορα
Alithinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 ποπο τι επεισοδιάρα ήταν αυτή ? (4η) μπορεί να είχε μια τηλεμεταφορά αλλά χαλάλι, ήταν ΓΑΜΑΤΟ επεισόδιο!!! Περίμενα πόσα χρόνια να δω κάποια πράγματα... spoiler 4ου Πείτε μου σας παρακαλώ ότι ο Jaime θα ζήσει. Αν και χαζούλης και με την ομάδα των κακών τον λυπάμαι. Πο ρε πούστη μου. Και με όλα αυτά απ τη πανοπλία και το σιδερένιο χέρι... Τι σόι υπερ-cliffhanger ήταν αυτό ? Ποιος αντέχει τώρα άλλες 10 μέρες για να δει τη συνέχεια ?
blueangel3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Υποτιτλους βρήκατε ρε παιδια? Δεν αντέχω !
Alithinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Υποτιτλους βρήκατε ρε παιδια? Δεν αντέχω ! Αν είναι εδώ θα βρεις: http://www.subs4series.com/searchResults-game+of+thrones.html υπ όψιν όμως ότι αν και επεισοδιάρα, η ποιότητα είναι κακή και τελειώνει με απίστευτο cliffhanger.
koystado Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 ποπο τι επεισοδιάρα ήταν αυτή ? (4η) μπορεί να είχε μια τηλεμεταφορά αλλά χαλάλι, ήταν ΓΑΜΑΤΟ επεισόδιο!!! Περίμενα πόσα χρόνια να δω κάποια πράγματα... spoiler 4ου Πείτε μου σας παρακαλώ ότι ο Jaime θα ζήσει. Αν και χαζούλης και με την ομάδα των κακών τον λυπάμαι. Πο ρε πούστη μου. Και με όλα αυτά απ τη πανοπλία και το σιδερένιο χέρι... Τι σόι υπερ-cliffhanger ήταν αυτό ? Ποιος αντέχει τώρα άλλες 10 μέρες για να δει τη συνέχεια ? Θα ζήσει πιάνεται αιχμάλωτος 1
mary Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ωραίο επεισόδιο. Δεν αξίζει να το δεις σε χαμηλή ανάλυση^ Αυτό! ^Μην κάνετε τον κόπο να δείτε το leak. Είναι τόσο κορυφή το επεισόδιο που θα σας χαλάσει η χάλια ποιότητα. 2
coffeex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 ^ Αυτό! ^ Μην κάνετε τον κόπο να δείτε το leak. Είναι τόσο κορυφή το επεισόδιο που θα σας χαλάσει η χάλια ποιότητα. Και εγώ έτσι νόμιζα ότι θα ήταν χαλιά αλλά δεν ήταν, εκεί που χαλάει είναι στο καλύτερο σημείο του επεισοδίου. Γενικά το επεισόδιο είναι τόσο καλό που αποκλείεται να το δει κάποιος μόνο 1 φορά. 2
coffeex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Χωρίς να δώσω το παραμικρό spoiler. Σαν επεισόδιο από την αρχή μέχρι το τέλος + οι αγαπημένοι χαρακτήρες + τα συναισθήματα, για μένα ΝΑΙ. Ένα θα σας πω όταν είναι να δείτε το επεισόδιο κλείστε κινητά κτλ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα