Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για το 3ο επεισόδιο:

Ήταν άψογο! Μας έδειξε ακριβώς πως παίζεται το παιχνίδι του Θρόνου. Η Σερσει ξεπαστρεψε όλους τους συμμάχους της Καλισι και φαίνεται να έχει το πάνω χέρι..

Μάλλον πολλοί περίμεναν να συμβεί κάτι φοβερό στη συνάντηση Σνοου με Καλισι και να απογοητεύτηκαν... Μας δείχνει έναν Σνοου αγχωμενο αλλά και πιστό στα πιστεύω του!

Ο Μπραντ τι φάση; Φάνηκε τελείως απόμακρος από την Σανσα, λες και δεν χάρηκε καθόλου. Γενικά ήταν "κόκκαλο" , σαν κάτι να άλλαξε μέσα του

Για το 3ο επεισοδιο:

Απο Alt Shift X (απο τους καλυτερους αναλυτες του ASOIAF και του GoT κατα τη γνωμη μου):

https://youtu.be/Eyun_LoNxnM?t=10m33s

Σ αυτο το βιντεο στο 10:30 το εξηγει με ενα αποσπασμα απο συνεντευξη του Isaac Hempstead Wright (ο ηθοποιος που ενσαρκωνει τον Μπραν) οτι πλεον βλεπει τοσα πολλα γεγονοτα, σε διαφορετικες χρονικες περιοδους και διαφορετικα μερη που πλεον εχει αρχισει και χανει την προσωπικοτητα του. Το εξηγει πιο καλα στο βιντεο  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το 3ο επεισοδιο:

Σ αυτο το βιντεο στο 10:30 το εξηγει με ενα αποσπασμα απο συνεντευξη του Isaac Hempstead Wright (ο ηθοποιος που ενσαρκωνει τον Μπραν) οτι πλεον βλεπει τοσα πολλα γεγονοτα, σε διαφορετικες χρονικες περιοδους και διαφορετικα μερη που πλεον εχει αρχισει και χανει την προσωπικοτητα του.

Αν ισχύει αυτό ότι σιγά-σιγά χάνει την προσωπικότητά του, ίσως να μην είναι πολύ far-fetched η άλλη θεωρία που λένε πολλοί ότι είναι ο Night King και οι νεκροί είναι απλά ένα επόμενο-σε-power level των warging δυνατοτήτων του.

Αν ισχύει αυτό ότι σιγά-σιγά χάνει την προσωπικότητά του, ίσως να μην είναι πολύ far-fetched η άλλη θεωρία που λένε πολλοί ότι είναι ο Night King και οι νεκροί είναι απλά ένα επόμενο-σε-power level των warging δυνατοτήτων του.

Εχει καποια λογικα στοιχεια η θεωρια + το σημαδι που εχει πλεον στο χερι του και μπορει να παιξει καποιο ρολο. Αλλα πιστευω στη σειρα τουλαχιστον δε θα παιχτει αυτο γιατι εχουν δειξει ηδη το προσωπο του ανθρωπου που εγινε ο Night's King. Θα ηταν πιστευω πολυ δυκολο να εξηγηθει.

δυο μερες εμειναν εγω το βλεπω παντα δευτερα βραδυ και φυσικα εκτος απο high definition εχω και ολα τα σχετικα σουβλακια πιτσες κοκα κολες παγωτα :P

Εγώ δεν άντεξα και το είδα και μπορώ να πω, πως δεν το μετάνιωσα :-D 

είναι τόσο καλό και έχει τόση αγωνία που σκέφτομαι να το ξαναδώ κανά 2 φορές ακόμα πριν το HD της Δευτέρας.

Όσοι έχετε δει το 4ο λέτε

Να δούμε τους Jaime και Bronn αιχμάλωτους;

• Like 1

• Moderators

Εγώ δεν άντεξα και το είδα και μπορώ να πω, πως δεν το μετάνιωσα :-D

είναι τόσο καλό και έχει τόση αγωνία που σκέφτομαι να το ξαναδώ κανά 2 φορές ακόμα πριν το HD της Δευτέρας.

Όσοι έχετε δει το 4ο λέτε

Να δούμε τους Jaime και Bronn αιχμάλωτους;

ελπιζω!!!

@_linuslost_

για την ερωτηση σου περιμενε το επομενο επεισοδιο, κανουν αναφορα στο θεμα αυτο

• Like 2

Επιτέλους ένα υπέροχο επεισόδιο στο got (μιλάω για το 4ο) απολαυστικό συγκινητικό για το λόγο που περίμενα πολύ καιρό τώρα και γενικά ένα επεισόδιο που σε κρατάει από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...