Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Το μικρότερο εώς τώρα επεισόδιο αλλά ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 "Your People cant fight... " Αυτό μόνο και τίποτα παραπάνω Επεισόδιο στο οποίο ο Dinklage παίρνει Όσκαρ για τις εκφράσεις του προσώπου του. Συγκλονιστικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δεν καταδέχομαι να το δω σε χαμηλή ποιότητα. Θα περιμένω για 1080. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Καριο$%@##ς με αναγκάζεται να το δω σε χάλια ποιότητα ελπίζω να μην το μετανιώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δεν θα το μετανιωσεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ωραίο επεισόδιο. Δεν αξίζει να το δεις σε χαμηλή ανάλυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εντάξει απλά γάμη#$ε το επεισόδιο :-D Άντε να έρθει η δευτέρα να το δω και σε HD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ενδιαφερουσα αναλυση για αυτα που λεγαμε. Να ξεκαθαρισω οτι δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με το 4ο επεισοδιο. https://www.youtube.com/watch?v=Ol8Vjx54B-c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εντάξει απλά γάμη#$ε το επεισόδιο :-D Άντε να έρθει η δευτέρα να το δω και σε HD δυο μερες εμειναν εγω το βλεπω παντα δευτερα βραδυ και φυσικα εκτος απο high definition εχω και ολα τα σχετικα σουβλακια πιτσες κοκα κολες παγωτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 δυο μερες εμειναν εγω το βλεπω παντα δευτερα βραδυ και φυσικα εκτος απο high definition εχω και ολα τα σχετικα σουβλακια πιτσες κοκα κολες παγωτα Θρησκευτικη τελετη κανονικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Για το 3ο επεισόδιο: Ήταν άψογο! Μας έδειξε ακριβώς πως παίζεται το παιχνίδι του Θρόνου. Η Σερσει ξεπαστρεψε όλους τους συμμάχους της Καλισι και φαίνεται να έχει το πάνω χέρι.. Μάλλον πολλοί περίμεναν να συμβεί κάτι φοβερό στη συνάντηση Σνοου με Καλισι και να απογοητεύτηκαν... Μας δείχνει έναν Σνοου αγχωμενο αλλά και πιστό στα πιστεύω του! Ο Μπραντ τι φάση; Φάνηκε τελείως απόμακρος από την Σανσα, λες και δεν χάρηκε καθόλου. Γενικά ήταν "κόκκαλο" , σαν κάτι να άλλαξε μέσα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Να ρωτησω κατι ασχετο παιδια,ειχατε δει πουθενα στα τρεηλερ που εχουν βγει,καμια σκηνη σε μερος που να μην εχουμε δει στην σειρα εως τωρα?Δηλαδη εννοω να ειναι και εμφανες εν μερει ποιο ειναι το μερος αυτο.Μλκια να εγκαταλειψουμε τελειως το Εσος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 δυο μερες εμειναν εγω το βλεπω παντα δευτερα βραδυ και φυσικα εκτος απο high definition εχω και ολα τα σχετικα σουβλακια πιτσες κοκα κολες παγωτα παρα την απεγνωσμενη προσπαθεια των δημιουργων να μας κανουν να μην τρωμε οταν βλεπουμε με τις ωραιες εναλλαγες απο σκατα σε σουπες και απο πυον σε πιτες, εσυ λες οχι,μαζι σου δεν θα τους περασει..αλλα καλυτερα στερεες τροφες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Θρησκευτικη τελετη κανονικα https://www.youtube.com/watch?v=wB9YIsKIEbA παρα την απεγνωσμενη προσπαθεια των δημιουργων να μας κανουν να μην τρωμε οταν βλεπουμε με τις ωραιες εναλλαγες απο σκατα σε σουπες και απο πυον σε πιτες, εσυ λες οχι,μαζι σου δεν θα τους περασει..αλλα καλυτερα στερεες τροφες.. δεν εχω τετοια θεμματα ισα ισα μου ανοιγουν την ορεξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Να ρωτησω κατι ασχετο παιδια,ειχατε δει πουθενα στα τρεηλερ που εχουν βγει,καμια σκηνη σε μερος που να μην εχουμε δει στην σειρα εως τωρα?Δηλαδη εννοω να ειναι και εμφανες εν μερει ποιο ειναι το μερος αυτο.Μλκια να εγκαταλειψουμε τελειως το Εσος. σε κανενα spin off τωρα εσος,με το ζορι προλαβουμε να δουμε καλα καλα τι θα γινει στο γουσεστερος σε 10 επεισοδια και με τους white walkers να μην εχουν περασει το τοιχος ακομα..που τι να δουμε δλδ αδεια λειβαδια και λεηλατημενες πολεις που αφησε πισω της η θυελογεννητη,το πολυ πολυ να μας δειξουν κανα νταριο ναχαρις ή κανα μπραβος για καμια σκηνη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα