Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"Your People cant fight... "

Αυτό μόνο και τίποτα παραπάνω

Επεισόδιο στο οποίο ο Dinklage παίρνει Όσκαρ για τις εκφράσεις του προσώπου του. Συγκλονιστικος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει απλά γάμη#$ε το επεισόδιο :-D :-D :-D

Άντε να έρθει η δευτέρα να το δω και σε HD :-D

δυο μερες εμειναν εγω το βλεπω παντα δευτερα βραδυ και φυσικα εκτος απο high definition εχω και ολα τα σχετικα σουβλακια πιτσες κοκα κολες παγωτα :P

• Like 2

δυο μερες εμειναν εγω το βλεπω παντα δευτερα βραδυ και φυσικα εκτος απο high definition εχω και ολα τα σχετικα σουβλακια πιτσες κοκα κολες παγωτα :P

Θρησκευτικη τελετη κανονικα :-D

• Like 1

Για το 3ο επεισόδιο:

Ήταν άψογο! Μας έδειξε ακριβώς πως παίζεται το παιχνίδι του Θρόνου. Η Σερσει ξεπαστρεψε όλους τους συμμάχους της Καλισι και φαίνεται να έχει το πάνω χέρι..

Μάλλον πολλοί περίμεναν να συμβεί κάτι φοβερό στη συνάντηση Σνοου με Καλισι και να απογοητεύτηκαν... Μας δείχνει έναν Σνοου αγχωμενο αλλά και πιστό στα πιστεύω του!

Ο Μπραντ τι φάση; Φάνηκε τελείως απόμακρος από την Σανσα, λες και δεν χάρηκε καθόλου. Γενικά ήταν "κόκκαλο" , σαν κάτι να άλλαξε μέσα του

Να ρωτησω κατι ασχετο παιδια,ειχατε δει πουθενα στα τρεηλερ που εχουν βγει,καμια σκηνη σε μερος που να μην εχουμε δει στην σειρα εως τωρα?Δηλαδη εννοω να ειναι και εμφανες εν μερει ποιο ειναι το μερος αυτο.Μλκια να εγκαταλειψουμε τελειως το Εσος.

παρα την απεγνωσμενη προσπαθεια των δημιουργων να μας κανουν να μην τρωμε οταν βλεπουμε με τις ωραιες εναλλαγες απο σκατα σε σουπες και απο πυον σε πιτες, εσυ λες οχι,μαζι σου δεν θα τους περασει..αλλα καλυτερα στερεες τροφες..

• Like 1

Θρησκευτικη τελετη κανονικα :-D

https://www.youtube.com/watch?v=wB9YIsKIEbA

παρα την απεγνωσμενη προσπαθεια των δημιουργων να μας κανουν να μην τρωμε οταν βλεπουμε με τις ωραιες εναλλαγες απο σκατα σε σουπες και απο πυον σε πιτες, εσυ λες οχι,μαζι σου δεν θα τους περασει..αλλα καλυτερα στερεες τροφες..

δεν εχω τετοια θεμματα ισα ισα μου ανοιγουν την ορεξη :P

Να ρωτησω κατι ασχετο παιδια,ειχατε δει πουθενα στα τρεηλερ που εχουν βγει,καμια σκηνη σε μερος που να μην εχουμε δει στην σειρα εως τωρα?Δηλαδη εννοω να ειναι και εμφανες εν μερει ποιο ειναι το μερος αυτο.Μλκια να εγκαταλειψουμε τελειως το Εσος.

σε κανενα spin off τωρα εσος,με το ζορι  προλαβουμε να δουμε καλα καλα τι θα γινει στο γουσεστερος σε 10 επεισοδια και με τους white walkers να μην εχουν περασει το τοιχος ακομα..που τι να δουμε δλδ αδεια λειβαδια και λεηλατημενες πολεις που αφησε πισω της η θυελογεννητη,το πολυ πολυ να μας δειξουν κανα νταριο ναχαρις ή κανα μπραβος για καμια σκηνη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...