Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι θεωρεις οτι ο Euron ηταν εκει? 

1 - Euron με καποια πλοια πανε για τα Snakes

2 - Τα υπολοιπα πλοια του Euron πανε παραλληλα προς CR

Δειχνει το πλοιο του.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα όμως σε αυτά είναι πως θα πειστούν όλοι οι υπόλοιποι ότι όντως ο Τζον είναι γιος της Λυανά και του Ρεγκαρ. Θα χρειαστούν κάτι περισσότερο από τα οράματα ενός παιδιού..

πολυ ωραιο το 3ο επεοσοδειο το χαρηκα.

σε αυτο που λες δεν μου φαινεται δυσκολο φανταζομαι σαν ταργκεριαν θα εχει μια ιδιατερη σχεση με τους δρακους της Νταινέρυς που θα δειχνει την καταγωγη του.

Δημοσ.

O Μόρμοντ είναι γεωγραφικά κοντά στην ξανθιά;

όχι αλλά τι σε πειράζει όπως τα έχουν κάνει το time travel παίζει κατά κόρον πλέον ότι θέλουν κάνουν...γελοίο έχει καταντήσει 

Δημοσ.

Γιατί ο μπραν διάλεξε να πει για τη μέρα του γάμου της, στη σανσα και όχι κάποιο άλλο περιστατικό; ήταν λίγο awkward στιγμή δεδομένου ότι είχαν καιρό να ειδωθουν και στη πρώτη τους συζήτηση, αναφέρει μια άσχημη στιγμή της

Αν και παραήταν άβολο για την ίδια αλλα και για μας σαν θεατές, πιστεύω πως έπρεπε να της πει κάτι τέτοιο προσωπικό για να καταλάβει η ίδια ότι γνωρίζει πράγματα ο Bran τα οποία δεν θα έπρεπε να γνωρίζει. Έτσι θα την κάνει να καταλάβει, και όταν με το καλό αποκαλύψει τους γονείς του Jon θα ξέρει η Sansa ότι πρόκειται για αλήθεια.

Αλλιώς φαντάσου να έφτανε στο Winterfell και να τους έλεγε όλους ότι ο Jon είναι ο rightful heir τως 7 Kingdoms. Θα τον περνούσαν για τρελό

Για τον από πάνω: Η Dani έχει ισχυρότερο δικαίωμα στη βασιλεία από τον Jon, επειδή ήταν παιδί του βασιλιά, ενώ ο Jon είναι εγγονός του.

Επίσης:

Μπορεί να μου πει κάποιος με ποιο τρόπο μαθαίνει ο Euron τις κινήσεις της Dani; ΟΚ, η επίθεση στο στόλο της Yara, ας δεχτούμε ότι, ήταν αναμενόμενη (λίγο-πολύ), υποθέτοντας ότι είχε στήσει καραούλι και την έπιασε απροετοίμαστη (θα έλεγα με τα παντελόνια κατεβασμένα, αλλά βιάστηκε ο καριόλης...).

Την επίθεση των Άσπιλων στο CR πώς την έμαθε; Μήπως, λέω μήπως, υπάρχει κάποιος προδότης στην αυλή της Dani που ειδοποιεί τον Euron ή/και την Cercei για τις κινήσεις της Dani;

1) Όπως έχουν πει και άλλοι, ο Jon θα έχει το ισχυρότερο δικαίωμα μιας και είναι γιος του μεγαλύτερου αδερφού της Dany.

2)

Το ανέφεραν και στην σειρά ότι επειδή οι Lannisters ήξεραν ότι ο Tyrion είναι Hand of the Queen, θα συμβούλευε την Dany να επιτεθεί στο Casterly Rock και έτσι τους περίμεναν.

Οι άντρες προηγούνται των γυναικών νομίζω σε κάθε περίπτωση αλλά στη προκειμένη ο Jon ακόμα και ως γιος του Ρέιγκαρ είναι μπάσταρδος (απλά όχι Snow,  νομίζω Waters θα ήταν το σωστό) οπότε πάλι δεν έχει δικαίωμα στο θρόνο.

1) Δεν ισχύει αυτό για τους Targaryen ότι οι άντρες προηγούνται. Ο Jon πάλι έχει το ισχυρότερο δικαίωμα, αλλα γιος του αδερφού της Dany - όχι επειδή είναι άντρας.

Επίσης, πιθανότατα να υπήρξε γάμος και να μην είναι μπάσταρδος.

Τα επίθετα των μπάσταρδων του κόσμου του Martin βγαίνουν απο τον τόπο στον οποίο ανήκουν οι μπάσταρδοι, μιας και δεν "ανήκουν" σε κάποια οικογένεια. Ως αυτού, πάλι Snow θα ήταν.

Νομίζω δεν υπήρξε λήξη του πρώτου γάμου με την αδερφή του Όμπερυν για να υπάρξει νέος γάμος.Ήταν σε διάσταση μάλλον αλλά το διαζύγιο δεν είχε βγει...καταραμένη γραφειοκρατία του ουεστερος.. :-D

Όλα αυτά δε έχουν αξία έτσι κι αλλιώς. Ο πιο ισχυρός θα κάτσει στο θρόνο. και επίσης ο Jon δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει να κυβερνήσει.Τον βλέπω αφού σώσει τη χώρα από τους white walker να πηγαίνει πάλι στο τείχος να αράξει.

Δεν έχει σημασία αν είχε λήξει η όχι ο πρώτος γάμος του πατέρα του Jon μιας και οι Targaryen έπαιρναν πολλούς συζήγους.

Κριμα και ειχα πονταρει σε γαμο τους για να τα σαρωσουν ολα.

Το πιο λογικό είναι να γίνει αυτό στο τέλος :) Αλλιώς θα σκοτωθούν αναμεταξύ τους μιας και θέλει εκείνη όλα τα Kingdoms και της λέει αυτός παρε τα απαυτά μου.

O Μόρμοντ είναι γεωγραφικά κοντά στην ξανθιά;

Nope.

Εδώ έφτασέ τόσο γρήγορα ο Jon στο Dragonstone απο το Winterfell μέσου White Harbor, ο Jorah δεν είναι κοντά απο το Oldtown;; :P

Γιατι θεωρεις οτι ο Euron ηταν εκει? 

1 - Euron με καποια πλοια πανε για τα Snakes

2 - Τα υπολοιπα πλοια του Euron πανε παραλληλα προς CR

LpFw0Jc.png

~~~~~

Και τέλος

mdbKVF-dfhJyiLRkEJWxZMkww9F3W1xNTcRbJRew

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως 

Ο Bran είναι μεγάλο πρόβλημα για τον Littlefinger. Ο Varys και o Littlefinger μπορεί να είναι καλοί στο να γνωρίζουν πράγματα, αλλά ο Bran είναι πλέον σε άλλο επίπεδο. Η Sansa έχει πλέον δίπλα της τον καλύτερο κατάσκοπο στα 7 βασίλεια. :P Το λογικό θα είναι μόλις ο Littlefinger συνειδητοποιήσει την δύναμη του Bran να προσπαθήσει να τον ξεφορτωθεί.

Κατά τ' άλλα, έτσι όπως το κόβω η Daenerys ίσως επιτεθεί στοn στρατό των Lannister καθώς επιστρέφουν από το Highgarden

1) Δεν ισχύει αυτό για τους Targaryen ότι οι άντρες προηγούνται. Ο Jon πάλι έχει το ισχυρότερο δικαίωμα, αλλα γιος του αδερφού της Dany - όχι επειδή είναι άντρας.

Βασικά ισχύει κανονικότατα και για τους Targeryan νομίζω. Δεν θυμάμαι να υπάρχει κάποια γυναίκα διάδοχος, θύμισέ μου αν κάνω λάθος. Αν υπήρχε θα ήταν πάντως σπάνια περίπτωση.

Δημοσ.

Το ποιος έχει νόμιμο δικαίωμα νομίζω έχει πάει περίπατο προ πολλού. Επίσης ο Jon ακόμα και όταν το μάθει δε νομίζω η αντίδρασή του να είναι "I am the rightfull king " αλά Στάνις που μας τα είχε κάνει τσουρέκια να κάτσει στο θρόνο σόνυ και ντε επειδή "έτσι πρέπει
Επίσης όλο αυτό θα βασίζεται στο όραμα του Μπραν το οποίο όποιος θέλει το πιστεύει.

Δημοσ.

Μα δεν το είδε στον ύπνο του ρε παιδιά ο Μπραν, γεγονός είναι. Το μόνο που χρειάζεται είναι ν το αποδείξει και ίσως ο HR παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό όντας παρών στα γεννητούρια.

Δημοσ.

Και πάλι θα είναι μόνο μία μαρτυρία. Δεν φτάνει. Είναι όντως αρκετά δύσκολο να αποδειχθεί, αλλά στην τελική δεν χρειάζεται να το πιστέψουν όλοι, αρκεί να το πιστέψει η Daenerys. Θεωρητικά αν η Daenerys το αποδεχόταν και παντρευόταν με τον Jon, έχοντας νικήσει τον πόλεμο, τελειώνει εκεί η υπόθεση. Η αλήθεια του νικητή είναι η αλήθεια που θα γράφουν τα βιβλία ιστορίας. :P

Προσωπικά βέβαια δε νομίζω ότι θα παίξει ρόλο για τον Iron Throne και ενδεχομένως στο τέλος της σειράς ο θρόνος να μείνει άδειος, πιστεύω ότι απλά θα παίξει ρόλο αφηγηματικά σε σχέση με την προφητεία για τον Azor Ahai κλπ και την τελική μάχη με τους white walkers. Ίσως επίσης ο Jon Snow ανακαλύψει ότι έχει κάποια σύνδεση με τους δράκους όπως η Daenerys.

Δημοσ.

Ένας τρόπος να επιβεβαιώσει ο john ότι είναι targaryen, είναι ότι θα μπορεί να καβαλήσει δράκο αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Πάντως

Ο Bran είναι μεγάλο πρόβλημα για τον Littlefinger. Ο Varys και o Littlefinger μπορεί να είναι καλοί στο να γνωρίζουν πράγματα, αλλά ο Bran είναι πλέον σε άλλο επίπεδο. Η Sansa έχει πλέον δίπλα της τον καλύτερο κατάσκοπο στα 7 βασίλεια. :P Το λογικό θα είναι μόλις ο Littlefinger συνειδητοποιήσει την δύναμη του Bran να προσπαθήσει να τον ξεφορτωθεί.

Αν δεν έχω καταλάβει λάθος, το τι μπορεί να δει περιορίζεται χωρικά στο ότι πρέπει να υπάρχει κόντα heart tree. Δεν βλέπει να δει τα πάντα όπου και να γίνονται, και παρόλο που υπάρχουν ακόμα τέτοια δέντρα στον βορρά, είναι σχεδόν εξαφανισμένα από τον νότο λόγο της θρησκείας των seven.

Δεν είναι τόσο ισχυρή η ικανότητα του δηλαδή.

Δημοσ.

Αν δεν έχω καταλάβει λάθος, το τι μπορεί να δει περιορίζεται χωρικά στο ότι πρέπει να υπάρχει κόντα heart tree. Δεν βλέπει να δει τα πάντα όπου και να γίνονται, και παρόλο που υπάρχουν ακόμα τέτοια δέντρα στον βορρά, είναι σχεδόν εξαφανισμένα από τον νότο λόγο της θρησκείας των seven.

Δεν είναι τόσο ισχυρή η ικανότητα του δηλαδή.

Μα αυτό που λες αναιρείται από το γεγονός ότι είδε την γέννηση του Jon. Κάτι που έγινε πριν καιρό στον νότο (Dorne), όπου δεν υπήρχε δέντρο κοντά αν δεν κάνω λάθος. Υποτίθεται ότι οι Andals είχαν κόψει όλα τα weirwood trees πριν πολύ καιρό παντού εκτός του βορρά.

Επίσης, υπάρχει heart tree και στο Kings Landing, αν και δεν έχει το κλασσικό weirwood tree που έχουν τα βόρρια Godswoods.

http://awoiaf.westeros.org/index.php/Godswood

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...