Dimnikou1971 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλό επεισόδιο.....Φθήνουν οι διάλογοι....Τρελή αναμονή για το επόμενο Τώρα που αποκάλυψε η γιαγιά Ταυρέλ ότι εκείνη δολοφόνησε το Τζόφρι, αναρωτιέμαι.....αν είχε ζήσει θα ήταν χειρότερος της Σέρσει? Νομίζω ναι. Η Σέρσει αποτρελάθηκε όταν έχασε όλα της τα παιδιά (κ τον Τόμεν χαμένο τον είχε κ ας ζούσε) Αν και πρέπει να τους αναγνωρίσω ότι σε αυτό τον κύκλο το γυρνάνε με το σπαθί τους. Χωρίς παλαβομάρες δηλαδή. Ο Τύριον αρχίζει κ φθήνει σαν χαρακτήρας, παρόλο που όπως διάβασα στο μεγάλο τόμο του GOT που αναφέρει την ιστορία του Westeros αφήνει να εννοηθεί ότι είναι κ αυτός Ταγκάρυεν (Ο Τρελοβασιλιάς μάλλον είχε γκόμενα την μάνα του). Δεν ξέρω, τα έχει κάνει σκατά, βασικά σκατά τα είχε κάνει κ με τους δουλέμπορους. (Η φράση της Γιαγιάς Ταυρέλ......are you a sheep? you are a dragon..... be a dragon ίσως μας σώσει εν τέλει) Θα συμφωνήσω με τους διαλόγους....παρότι τρελαμένο και οπαδός της σειράς περίμενα κάτι καλύτερο στην συνάντηση Τζον - Ντανυ. Τέλος οι Λάνιστερ άφησαν τουε συναισθαματισμούς κ το σπίτι τους να πέσει για να κερδίσουν το πόλεμο.....ίσως πρέπει να το ξανακάνει κ η Ντάνυ..... https://media.giphy.com/media/l46CkM4IUM487arPq/giphy.gif 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Περιμένω ανάλυση Manuel. Γενικά πάρα πολύ καλό το επεισόδιο, βλέπουμε ότι όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία αλλά μου έκανε εντύπωση το εξής Γιατί ο μπραν διάλεξε να πει για τη μέρα του γάμου της, στη σανσα και όχι κάποιο άλλο περιστατικό; ήταν λίγο awkward στιγμή δεδομένου ότι είχαν καιρό να ειδωθουν και στη πρώτη τους συζήτηση, αναφέρει μια άσχημη στιγμή της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δεν έχει τελειωμό η κατηφόρα του GoT. Σαν την Apple ένα πράγμα. Γ@ΜΗΣΕ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μα καλά; Πότε έφτασε κιόλας εκεί με το καράβι ο Σνοου; Μία μέρα μόνο είναι το ταξίδι; Ακόμα να υποθουν οι παραπάνω ερωτήσεις και έχω αρχίσει να αγχώνομαι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δεν έχει τελειωμό η κατηφόρα του GoT. Σαν την Apple ένα πράγμα. Γ@ΜΗΣΕ! Το νέο μου iPad βαράει παλαμάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 κάτι από την φαντασία μου που θα ήθελα να γίνει Θα ήθελα να είχε φτάσει ο bran στο winterfell και να είχε συναντήσει τον john, για να του πει ποιος πραγματικά είναι. Μετά να εφευγέ ο john στην ντενιρις, εκεί πραγματικά θα υπήρχε ένας πολύ καλός διάλογος!!! Αν δεν κάνω λάθος ο πραγματικός διάδοχος για τον θρόνο είναι ο john και όχι η ντενιρις γιατί ο ρειγκαν ήταν ο διάδοχος του θρόνου μετά τον τρελό Βασιλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Για τον από πάνω: Η Dani έχει ισχυρότερο δικαίωμα στη βασιλεία από τον Jon, επειδή ήταν παιδί του βασιλιά, ενώ ο Jon είναι εγγονός του. Επίσης: Μπορεί να μου πει κάποιος με ποιο τρόπο μαθαίνει ο Euron τις κινήσεις της Dani; ΟΚ, η επίθεση στο στόλο της Yara, ας δεχτούμε ότι, ήταν αναμενόμενη (λίγο-πολύ), υποθέτοντας ότι είχε στήσει καραούλι και την έπιασε απροετοίμαστη (θα έλεγα με τα παντελόνια κατεβασμένα, αλλά βιάστηκε ο καριόλης...).Την επίθεση των Άσπιλων στο CR πώς την έμαθε; Μήπως, λέω μήπως, υπάρχει κάποιος προδότης στην αυλή της Dani που ειδοποιεί τον Euron ή/και την Cercei για τις κινήσεις της Dani; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Για τον από πάνω: Η Dani έχει ισχυρότερο δικαίωμα στη βασιλεία από τον Jon, επειδή ήταν παιδί του βασιλιά, ενώ ο Jon είναι εγγονός του. Νομίζω το claim του Τζον, ως γιος του Ρέγκαρ, είναι ισχυρότερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Για τον από πάνω: Η Dani έχει ισχυρότερο δικαίωμα στη βασιλεία από τον Jon, επειδή ήταν παιδί του βασιλιά, ενώ ο Jon είναι εγγονός του. Οι άντρες προηγούνται των γυναικών νομίζω σε κάθε περίπτωση αλλά στη προκειμένη ο Jon ακόμα και ως γιος του Ρέιγκαρ είναι μπάσταρδος (απλά όχι Snow, νομίζω Waters θα ήταν το σωστό) οπότε πάλι δεν έχει δικαίωμα στο θρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Οι άντρες προηγούνται των γυναικών νομίζω σε κάθε περίπτωση αλλά στη προκειμένη ο Jon ακόμα και ως γιος του Ρέιγκαρ είναι μπάσταρδος (απλά όχι Snow, νομίζω Waters θα ήταν το σωστό) οπότε πάλι δεν έχει δικαίωμα στο θρόνο. Και αν υπήρξε γάμος; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Νομίζω δεν υπήρξε λήξη του πρώτου γάμου με την αδερφή του Όμπερυν για να υπάρξει νέος γάμος.Ήταν σε διάσταση μάλλον αλλά το διαζύγιο δεν είχε βγει...καταραμένη γραφειοκρατία του ουεστερος.. Όλα αυτά δε έχουν αξία έτσι κι αλλιώς. Ο πιο ισχυρός θα κάτσει στο θρόνο. και επίσης ο Jon δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει να κυβερνήσει.Τον βλέπω αφού σώσει τη χώρα από τους white walker να πηγαίνει πάλι στο τείχος να αράξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinoel Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Και εγώ πιστεύω ότι επειδή ο Ρειγκαν ήταν ο διάδοχος οπότε και τα παιδιά του έχουν προτεραιότητα. Αλλά ναι ήταν ένα φανταστικό σενάριο αυτό που έγραψα που θα ήθελα να είχε γίνει. Από την άλλη μετά δεν θα τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους οπότε δεν θα υπήρχε αυτή ή συνέχεια στην σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ένα μικρό πρόβλημα στους διαλόγους υπήρχε. Φάνηκε η έλλειψη του background που δίνουν τα βιβλία. Εξαιρετικό επεισόδιο κατά τα άλλα: http://pickpop.net/home-of-thrones/the-queens-justice-episode-3-review Θεωρητικά ναι αλλά το show έχει δείξει πως οι μάχες δεν κερδίζονται στα ίσια. Παρομοίως, δεν πρόκειται να δείξουν φέτος πως ο Jon δεν καίγεται από την φωτιά, οπότε το αναμενόμενο interaction θα είναι πιθανότατα μία απλή φιλική στάση των δράκων απεναντί του. Μπορεί να καεί ο Σνοου, δες το επεισόδιο της 1ης σεζόν που αντιμετωπίζει τον νεκρό που ανασταίνεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Νομίζω δεν υπήρξε λήξη του πρώτου γάμου με την αδερφή του Όμπερυν για να υπάρξει νέος γάμος.Ήταν σε διάσταση μάλλον αλλά το διαζύγιο δεν είχε βγει...καταραμένη γραφειοκρατία του ουεστερος.. Όλα αυτά δε έχουν αξία έτσι κι αλλιώς. Ο πιο ισχυρός θα κάτσει στο θρόνο. και επίσης ο Jon δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει να κυβερνήσει.Τον βλέπω αφού σώσει τη χώρα από τους white walker να πηγαίνει πάλι στο τείχος να αράξει. Οι Targaryan είναι πολυγαμικοί, δεν έχουν τέτοιο περιορισμό. Εαν υπήρξε γάμος Rhaegar - Lyanna ο John είναι ο πρώτος κατά σειρά διάδοχος. Παρόλα αυτά, αυτό που λες είναι η μεγαλύτερη αλήθεια. Ο ικανότερος στο παιχνίδι (όχι απαραίτητα ισχυρότερος) θα κυβερνήσει στο τέλος. Έτσι όπως το πάνε οι σεναριογράφοι, το βλέπω για Sansa στο τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 παιδια τον γιο του mad king τον έλεγαν πριγκηπα ράιγκαρ όχι ρειγκαν ρειγκαν ήταν ο παλιος πρόεδρος των ΗΠΑ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα