Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο που δεν καταλαβαινω εγω,απο την στιγμη που ο Night King ειναι δημιουργημα των children of the forest πως μπορερε να ξεπερασει τις δικες τους μαγικες ιδιοτητες και να γινει πανισχυρος? Ελπιζω να ξεκαθαριστει καποτε αυτο.

Λογικά έγινε ότι συμβαίνει στις υπόλοιπες σειρές ή ταινίες που εμπλέκεται η μαγεία.. Έπαιξαν με την "μαύρη" μαγεία, δηλαδή πάνω από τα κυβικά τους και ξέφυγε η κατάσταση από τον έλεγχο τους

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επιτέλους ένα καλό επεισόδιο. 

Μου θύμισε τα παλιά, καλά επεισόδια που

στους τίτλους τέλους ήσουν εκνευρισμένος γιατί οι Lannister κέρδιζαν σε κάθε επίπεδο.

Παραήταν ευκολάκι για την Dany, η κατάσταση έπρεπε να γίνει πιο αμφίρροπη.

Τα επεισόδια δεν έλεγαν ότι θα κρατούσαν 90 λεπτά το καθένα; Μόνο το τελευταίο είναι μεγάλο σε διάρκεια, 81 λεπτά.

Νομίζω ότι αυτό ισχύει για την 8η σεζόν. Πάντως τo επόμενο επεισόδιο θα είναι 50 λεπτά, το μικρότερο ever :-(

• Like 2

Πολυ γερο επεισοδιο,απο τα καλυτερα που εχω δει εδω και πολυ καιρο.

Παρεπιμπτοντως οι διαλογοι Τζον και Ντανυ ειναι εφικτο να γινουν πιο βαρετοι?

Ολοι οι υπολοιποι χαρακτηρες εχουν ωραιες σκηνες και καλες ατακες,και οι δυο "πρωταγωνιστες" εχουν τις χειροτερες σκηνες.

• Like 1

Προβλεπω την συμβουλη για επιθεση σε ανοιχτη περιοχη με τους Dothraki να την δινει ο Jon στην Daenerys και μετα την νικη της,σαν ανταμοιβη,να του κανει την χαρη να στειλει μια αποστολη στον Βορρα να ελεγξουν αυτα που τους λεει για τον Night King.''

Κακώς κρίνετε τη σειρά ανά επεισόδιο. Ανά 10λεπτο είναι το σωστό.

-Βαρετό το 2ο 10λεπτο, έχει πέσει πολύ η σειρά.

-Πολύ δυνατό το 3ο 10λεπτο, μου θύμισε το 1ο 10λεπτο κλπ

• Like 7

Προσωπικα δεν θεωρω οτι εχει πεσει η σειρα.Πολυ δυσκολο να πεισει καποιος για την υπαρξη μιας απειλης που απο τους υπολοιπους θεωρειται μυθος και δεν υπαρχει δυνατοτητα εξυπνων διαλογων για μια τετοια κατασταση,εκ των πραγματων.

Απλά δεν έχουν το budget για να κάνουν κάθε μάχη μεγάλη σαν το battle of blackwater ή of bastards, και περνάνε οι μάχες "στα γρήγορα".

Πχ η όλη μάχη στο highgarden κατά 50% ήταν οι σκηνές που είχαμε δει στα trailers, ούτε 5 λεπτά. Αν και μικρή ενόχληση που διαρκεί τόσο λίγο η δράση, κατανοητό.

Πάντως μέχρι τώρα νικά η Cersei με τη Dany να έχει χάσει 3 συμμάχους.

Αν και το promo του επόμενο επεισοδίου αφήνει να εννοηθεί ότι πλέον θα βάλει και τους δράκους στο παιχνίδι για κατά μέτωπο επίθεση.

Με πόσους dothraki και πόσους Ασπυλους έχει πάει στα επτά βασιλεια η δρακομανα;

Διότι σε όλα τα επεισόδια όλοι αφήνουν να εννοηθεί πως αν ήθελε να πάρει τον θρόνο το έκανε εύκολα κσι σκότωνε το ίδιο εύκολα τη Σερσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...