gpgalanis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ενδιαφερουσα η θεωρια με τον Μπραν που ελπιζω να παιξει τελικα σημαντικο ρολο στην εξελιξη της σειρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Είδατε το σενάριο του 6ου που διέρρευσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Είδατε το σενάριο του 6ου που διέρρευσε; Προσωπικα αποφευγω καθε τι που εστω και κατα τυχη μπορει να αποτελεσει spoiler. Ενας περισσοτερο λογος ειναι , οτι κατα την γνωμη μου,λογω εξελιξης το σεναριο ειναι ηδη πιο προβλεψιμο απο τις προηγουμενες σεζον,οποτε δεν αξιζει να χαλασουμε το ενδιαφερον της σειρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Για τους ανυπόμονους εδώ: http://pickpop.net/home-of-thrones/3152397 Προσοχή, τεράστιο spoiler alert για το άρθρο (εφόσον είναι αληθινή η διαρροή που μάλλον είναι ). Αφορά γεγονότα βόρεια του Τείχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αν και το Link αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, αυτά έχουν γίνει "leak" εδώ και μερικούς μήνες αν δεν κάνω λάθος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ναι όπως τα λες είναι. Οι λεπτομέρειες κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Διαβασα καταλαθος ξεκαρφωτο spoiler για το 3ο επεισόδιο στο fb. Εχω 2 μερες για να το θάψω πίσω στη σκέψη μου. Οτι χειρότερο καποιοι τυποι σε ξεκαρφωτα posts σε reddit/fb που το κάνουν αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 να ρωτησω κατι στο βιβλιο εκτος απο τον παλιο τον ειγκον τον κατακτητη υπαρχει και αλλος γιατι ετσι καποιος μου ειπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι, στα βιβλία υπάρχει κι ένας άλλος χαρακτήρας τον οποίο δεν θα δούμε στην σειρά. book spoiler Ο Rhaegar είχε και άλλα παιδιά εκτός του Jon. Στα βιβλία ο Varys δεν στηρίζει την Daenerys, αλλά έναν άλλο υποτιθέμενο επιζώντα Targeryan, τον Aegon (γιο του Rhaegar και της Elia Martel, αδερφής του Oberyn), τον οποίο κανονικά ξέραμε ότι σκότωσε το βουνό, όταν ήταν βρέφος (θυμάσαι αυτό που έλεγε ο Oberyn στο βουνό "you raped her, you murdered her, you killed her children"). Ο Varys ισχυρίζεται ότι το βρέφος που σκότωσε το βουνό δεν ήταν ο πραγματικός Aegon και ότι τον πραγματικό τον φυγάδεψε πριν γίνει το όλο συμβάν. Πλέον είναι περίπου στην ηλικία της Daenerys και του Jon και κρατά την ταυτότητά του κρυφή βάφοντας τα μαλλιά του κλπ, και βρισκόμενος υπό την προστασία του Varys και κάποιων άλλων χαρακτήρων έχει ανατραφεί υποτίθεται με τον σωστό τρόπο ώστε να διεκδικήσει κάποια στιγμή τον θρόνο και να γίνει καλός βασιλιάς. Ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις ότι όλο αυτό είναι ένα ψέμα που ο ίδιος ο Varys έχει κατασκευάσει και ότι δεν είναι ο πραγματικός Aegon. Επομένως πιθανότατα δεν είναι κάτι το τρομερά σημαντικό για την πλοκή. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2017 από Gilmaru 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Εάν δεν με απατά η μνήμη μου, κάποια στιγμή, στην 1η ή 2η season, είχαμε δει το πρόσωπο που αναφέρεται στο πιο πάνω spoiler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Nope. Όχι, ακόμη και στα βιβλία εμφανίζεται στο 5ο για πρώτη φορά. Δεν πρόκειται να τον δούμε στην σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μπορεί, δεν έχω διαβάσει τα βιβλία οπότε κατά πάσα πιθανότητα, κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μήπως εννοείς τον Viserys, που είδαμε στην 1η σεζόν? Από αυτόν προκύπτει και το όνομα Viserion, ενός εκ των 3 δράκων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αυτο που δεν καταλαβαινω εγω,απο την στιγμη που ο Night King ειναι δημιουργημα των children of the forest πως μπορερε να ξεπερασει τις δικες τους μαγικες ιδιοτητες και να γινει πανισχυρος? Ελπιζω να ξεκαθαριστει καποτε αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μπορει και να μην ειναι δημιουργημα αυτων. Ετσι μας εδειξαν, αλλα στα βιβλια λεει διαφορετικα πραγματα απ'οτι διαβασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα