Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Παιδιά, άμα γράφεται θεωρίες, να το σημειώνεται έξω από το spoiler ότι έχει θεωρίες. Όπως έγραψα και νωρίτερα, είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κολλήσει το παζλ (από βιβλία και σειρά). Δε χρειάζεται να το μάθουμε όλοι (και μετά να γκρινιάζουμε ότι ήταν προβλέψιμο και το ξέραμε όλοι).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και αν ηταν ο μπραν απο το μελλον που γυρισε στο παρελθον ?

Το ότι επηρεάζει γεγονότα στο παρελθόν δε σημαίνει ότι μπορεί και το σώμα του να γυρίζει σε αυτό. Δεν είναι time travel με την τυπική του έννοια. Και γενικότερα δεν παίζει αυτή η θεωρία, στα βιβλία τουλάχιστον ήταν γνωστό ότι ο Night's King ήταν αρχικά First Man και o 13ος Lord Commander του Night's Watch. Πολύ πιο πιθανό να είναι προγονός του.

Το ότι επηρεάζει γεγονότα στο παρελθόν δε σημαίνει ότι μπορεί και το σώμα του να γυρίζει σε αυτό. Δεν είναι time travel με την τυπική του έννοια. Και γενικότερα δεν παίζει αυτή η θεωρία, στα βιβλία τουλάχιστον ήταν γνωστό ότι ο Night's King ήταν αρχικά First Man και o 13ος Lord Commander του Night's Watch. Πολύ πιο πιθανό να είναι προγονός του.

ειναι γνωστό οτι τα βιβλία με την σειρά εχουν μεγαλες διαφορες , μπορει να μην κανει ταξιδια αλλα δεν ξερουμε ποσο πολυ μπορει να επηρεάσει τον χωρόχρονο, το οτι πονεσε στην σπηλια οταν ειδα το οραμα και οτι ειπε στο ξωτικο εσυ το εκανες και ο διαλογος που ακολουθησε σιγουρα δεν ηταν τυχαιος 

ε? ποτε? που?

Δεν θυμάσαι την παρακάτω σκηνή;

Before he became a White Walker, the Night King was a First Man that was captured by the Children of the Forest, Leaf among them. Leaf pressed a dragonglass dagger into his chest, causing his eyes to turn blue and turning him into the first of the White Walkers.

• Like 1

Ευτυχώς που μου το ανέφερες, γιατί ήθελα να την αλλάξω και το είχα ξεχάσει.  B)

Side note: δεν ξέρω αν γίνεται αλλά ο τίτλοs τηs καρτέλαs που ξεκινάει με μικρό αντί για κεφαλαίο μου χτυπάει άσχημα στον ψυχαναγκασμό, please fix  :-D  :-D  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...