Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 ένα ακόμα ανούσιο επεισόδιο...άντε άλλα 5 μείνανε να δούμε όλα ανούσια επεισόδια είναι μέχρι την μεγάλη μάχη ε?? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ε, ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μ' αρέσει που μερικοί το παρουσιάζουν και σαν αγγαρία. "Άντε άλλα 5 μέινανε μέχρι να τελειώσει αυτό το μαρτύριο". Ναι ειναι πολύ κουραστικό να κάθεσαι και να βλέπεις σειρές... Full μαζοχισμός γενικά, με το ζόρι το ανέχεστε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Πολύ ατάκα με την λέξη "ανούσιο" παρατήρησα, μάλλον το καλοκαίρι δεν προσφέρεται για ξεκίνημα GoT seasson (πόσο μάλλον μετά και απο τόσους μήνες...survivor)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μ' αρέσει που μερικοί το παρουσιάζουν και σαν αγγαρία. "Άντε άλλα 5 μέινανε μέχρι να τελειώσει αυτό το μαρτύριο". Ναι ειναι πολύ κουραστικό να κάθεσαι και να βλέπεις σειρές... Full μαζοχισμός γενικά, με το ζόρι το ανέχεστε. Έλα μου ντε, να βγάλουν την φανελίτσα μην κρυώσουν και να κάνουν πολλά ντούσσζζ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Σαφώς καλύτερο από το πρώτο. Η αρχική σκηνή με τον Βάρυς άκυρη εντελώς βέβαια αλλά συνολικά πολύ καλύτερο από την πρεμιέρα της σεζόν. Θα μπορούσαν τα μισά απ' όσα έγιναν στο #2 να τα έχουν βάλει στο #1 ώστε να υπάρχει μια ισορροπία. Μακάρι να συνεχίσει ανοδικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Προσωπικά, θεωρώ πολύ απότομη την αλλαγή της Dany από το style συμπεριφοράς "να το συζητήσουμε" στο style "είμαι η βασίλισσα και σας γ@μ@ω όλους άμα γουστάρω". Φυσικά, η σειρά πλέον "τρέχει", δεν έχει την άνεση των 10 επεισοδίων ανά season, οπότε, ναι, ίσως και να ήταν αναμενόμενη εξέλιξη απλώς υπό διαφορετικές συνθήκες μπορεί να γινόταν πιο ομαλό το πέρασμα. Κατά τα άλλα, καλό επεισόδιο, αναμένουμε το επόμενο για εξελίξεις. Episode 3 promo https://www.youtube.com/watch?v=UloFQjVd_lE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Btw γιατί τα όπλα των Sand Snakes ήταν χωρίς δηλητήριο? Δεν είχαν χρόνο για προετοιμασία? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Πάμε να σχολιάσουμε τα όσα ενδιαφέροντα είδαμε και σε αυτό το επεισόδιο! Από αρνητικά, θα πω ότι δε μου άρεσε το γρήγορο editing στην τελευταία σκηνή. Δεν βρήκα κάτι άλλο που να έχει πρόβλημα. Η πρώτη σκηνή με την Ντενέρις τον Βάρις δείχνει την ωριμότητα των σεναριογράφων, που δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη και "ΟΚ, πέρασε καιρός, ας μην ασχοληθούμε ξανά με αυτό το θέμα" κτλ. Όλα πρέπει να συζητηθούν και να βγούνε στην επιφάνεια, όπως ακριβώς θα συνέβαινε στην πραγματικότητα και μπράβο τους που έθεσαν το παρελθόν του Varys ως θέμα. Όχι όπως στις περισσότερες σειρές/ταινίες, όπου "εντάξει μωρέ, συμπαθής φαίνεται αυτός ο χαρακτήρας, κοιτάχτηκαν στα μάτια, λύθηκαν τα προβλήματα". Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν αληθινό, σκοτεινό κόσμο, όπου οι κινήσεις και οι σκέψεις των χαρακτήρων είναι σφαιρικές. Και το τέλος της σκηνής, φανερώνει τη νέα δυναμική στη σχέση τους. Ο λόγος που δεν συνέβη νωρίτερα αυτός ο διάλογος είναι σαφής σε μένα: δεν είχε ακόμη εγκαθιδρυθεί η συμμαχία. Και βεβαίως, ακόμη και αν αυτή η συζήτηση δεν πήγαινε καλά και η Ντενέρις δεν σκόπευε να τον εμπιστευθεί και του έπαιρνε το κεφάλι, δεν είχε να χάσει τίποτα με το να τον χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς της. Προφανώς ήξερε ότι σε κάθε περίπτωση, στο χρονικό σημείο αυτό είναι σύμμαχοι. Οι συμμαχίες δεν έχουν να κάνουν με τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη. Αυτοί που δεν καταλαβαίνετε τους λόγους που η Ντενέρις χειρίζεται τα θέματα με τους τρόπους που τα χειρίζεται, πρέπει να θυμηθείτε ότι καλός και σωστός ο χαρακτήρας του Νεντ Σταρκ, αλλά έχασε το κεφάλι του με αυτά που έκανε και ελάχιστο καλό έκανε στο τέλος. Βεβαίως είναι συμπαθέστατος, βεβαίως θα θέλαμε τέτοιες συμπεριφορές να ανταμείβονται, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι έτσι, είναι πολύ πιο σκληρή και το έχουν παρουσιάσει αυτό υπέροχα. Μόνο σε (λοιπές) σειρές και ταινίες οι "καλοί" κερδίζουν χωρίς να χρειαστεί να βάψουν τα χέρια τους με αίμα. Και πώς συμβαίνει αυτό; Πάντα με συμπτώσεις, τη συμπάθεια του σεναριογράφου και πολλές αλόγιστες συμπεριφορές από τους "κακούς". Αυτό δεν είναι η ζωή, όμως, όποιος διαβάζει ιστορία βλέπει ότι αυτά είναι μόνο φαντασιώσεις για να μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα. Η Ντενέρις, λοιπόν, το χειρίζεται καταπληκτικά. Η διαφωνία (θα έπρεπε να) είναι, στο αν θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο σκληρή (αυτό που της λέει η γιαγιά Ολένα "Be a dragon"), καθώς ωραία ιδέα να πάμε να πάρουμε όσο πιο αναίμακτα γίνεται το King's Landing, αλλά ίσως και να δημιουργήσει προβλήματα και αν χαθεί το πλεονέκτημα, τα αποτελέσματα θα είναι τρεις φορές χειρότερα. [σχολιάζει η γυναίκα μου στη σκηνή όπου είναι μαζεμένοι όλοι γύρω από το τραπέζι: "ο μόνος που έχει πουλί σε αυτήν την αίθουσα είναι ο Τύριον". Το σκέφτομαι λίγο... ποιοι είναι οι άντρες στο τραπέζι; Theon, Varys, Grey Worm... Χαχαχα, έχει δίκιο!] Πολύ ωραία και η παρουσίαση της μεριάς της Σέρσει από τη σειρά, που όσα λέει για την Ντενέρις είναι μεν αλήθειες, αλλά μισές αλήθειες. Σωστό και λογικό. Εξυπηρετεί τα συμφέροντά της και πείθουν όσα λέει. Η ιστορία του Τζόρα και του Σαμ προχώρησε γρήγορα γρήγορα! Μου αρέσουν αυτά, που δεν χάνουν χρόνο. Ωραία και η φάση με το κρανίο του δράκου. Πολύ εντυπωσιακό και πλέον ξέρουμε και κάτι για το τι μας περιμένει (είναι βέβαιο ότι δεν θα την βγάλουν τη σειρά οι δράκοι, τουλάχιστον όχι και οι τρεις). Η σκηνή με την Μισαντέι και τον Γκρέι Γούορμ απαραίτητη (και παρεμπιπτόντως πολύ μικρή σε διάρκεια, δεν είναι λες και εστίασε το επεισόδιο εδώ, οπότε δεν καταλαβαίνω τα παράπονα). Είναι σημαντικό να ξέρουμε για τον Γκρέι Γούορμ την εξέλιξη του χαρακτήρα του, σίγουρα θα παίξει ρόλο στις μάχες που έρχονται. Και όχι, δεν εννοώ ότι θα πολεμήσει καλύτερα επειδή τον περιμένει μια γκόμενα. Το ανάποδο λογικά θα συμβεί. Θα αποδειχθεί αδυναμία. Game of thrones βλέπουμε. Όταν ο Ρομπ αθέτησε το λόγο του και το καθήκον του για την καψούρα του, ακολούθησε σφαγή, όχι ευτυχισμένο τέλος. Όσον αφορά την Άρια (γέλασα με το "έχω κάνει μια-δυο πίτες τώρα τελευταία"), νομίζω η σειρά επιβεβαιώνει κάτι που σκέφτομαι εδώ και χρόνια, ότι ο δρόμος που έχει επιλέξει, όσο και αν τον γουστάρουμε θεωρητικώς, διαφθείρει σε μεγάλο βαθμό. Αλλάζει τον άνθρωπο. Δεν μπορείς να βγεις ο ίδιος έχοντας σφάξει κόσμο. Δεν ξέρουμε ακόμη τι ακριβώς σημαίνει η σκηνή με τη Nymeria, αλλά ίσως και να σημαίνει αυτό. Ότι η Nymeria άλλαξε, γιατί η Arya άλλαξε... Θα δούμε, είναι ακόμη ανοιχτό. Μου άρεσε πολύ το κείμενο στη σκηνή όπου ο Τζον Σνόου μιλάει στους άρχοντες. Εκεί που γυρίζει το κλίμα εναντίον του, σκεφτόμουν άντε να τους πείσει τώρα... Έχουν πολύ καλά επιχειρήματα. Αλλά είπε ακριβώς αυτά που έπρεπε (με έπεισε και εμένα, χεχεχε). Ποιοτικοί διάλογοι και πολύ σωστή η απόφαση να αφήσει τη Σάνσα στο πόδι του, αν και φοβάμαι ότι μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ. Δεν ξέρω, θέλω να πιστέψω στη Σάνσα, αλλά... Ήταν πάντως ένα ρίσκο, που καλά έκανε και το πήρε. Μακάρι να του βγει. Άτιμε μικροδάχτυλε, πότε θα πεθάνεις... Πολύ θα το ευχαριστηθώ... Η τελευταία σκηνή τώρα, όπως είπα, με πείραξε λίγο σκηνοθετικά (όχι αρκετά ώστε να μου τη χαλάσει, αλλά σε μια άψογη σειρά, ε, το πρόσεξα). Δεν μπορώ τις action σκηνές, όπου δεν βλέπεις τι γίνεται. Από την άλλη, παρόλο που ήταν ΠΟΛΥ λογικό να συμβεί αυτή η επίθεση, με ξάφνιασε. Δεν καταλαβαίνω πως μου το κάνει αυτό η σειρά και δεν βλέπω τα πιο λογικά γεγονότα να έρχονται. Κάπου με κάνει και ξεχνιέμαι και μου το φέρνει από εκεί που δεν το περιμένω. Μάλλον δε θέλω και να πιστέψω ότι θα συμβούν κάποια πράγματα. Επίσης, ο Theon δεν είναι λες και μπορούσε να κάνει κάτι, ούτε μάθαμε και τίποτα καινούργιο. Προφανώς δεν ήταν δυνατό να έχει ξεπεράσει όλο αυτό το φόβο που του προκάλεσαν τα βασανιστήρια. Θα χρειαστεί να περάσει κι άλλα σοκ σαν το σημερινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Πολύ hate και γκρίνια πάντως βλέπω και εδώ και σε άλλες σελίδες με σχόλια. Ιδιαίτερη εντύπωση μου κάνει η γκρίνια για τις "ανούσιες σκηνές" τύπου Γριζοσκώληκα Μισαντέι λες και εδώ και 60 επεισόδια δεν έχουν υπάρξει άπειρες σκηνές απλά και μόνο για να μας δείξουν λίγο βυζάκι ή για λίγο χιούμορ πχ Εμένα αυτό που λίγο με έχει προβληματίσει είναι ότι το έχουν χάσει λίγο σε έννοιες όπως ο χρόνος, η απόσταση, η δυναμικότητα. Δλδ βλέπουμε κάποιους χαρακτήρες να πηγαίνουν από τη μία άκρη στην άλλη σαν με τηλεμεταφορά.... ενώ πχ ο στρατός των white walker (που δε χρειάζονται ξεκούραση , φαγητό κλπ) έρχεται με ρυθμούς χελώνας. Επίσης οι Γκρέιτζοι πήραν όλα τα καράβια και ο Έουρον έφτιαξε άλλα χίλια λες και ήταν από τα ΙΚΕΑ ξέρω γω.. και τα επάνδρωσε πως ακριβώς ; Τόσο μεγάλη δύναμη σε στρατό είχαν οι Γρκέιτζοι που μας τους παρουσίαζαν σαν μια τελειωμένη οικογένεια λίγο πιο πριν. Γενικά είναι εμφανές ότι εκεί που στις πρώτες σεζόν το πήγαιναν λάου λάου ξαφνικά τρέχουν και αυτό δημιουργεί παράδοξα. Πάντως δε ξέρω για σας αλλά εγώ που το να σκαλίζω έτσι πληγές με ξεραμένο αίμα το βρίσκω oddly satisfying θα μπορούσα να δω ένα επεισόδιο μόνο με Σαμ να σκαλίζει τον Τζόρα μέχρι να του τα βγάλει όλα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ahigh_forvalue Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 100 καραβια πρεπει να εκλεψαν η γιαρα και ο θειον,δεν ξερουμε ποσα ειχαν πριν,παντως τωρα εχει συνολικα 1000. δεν τα φτιαξανε απο το μηδεν,δηλαδη μια 500αρα θα την ειχαν σιγουρα.. σε σχεση με το χρονο δεν νομιζω οτι τα γεγονοτα συμβαινουν παντα ταυτοχρονα,μπορει κατι που βλεπουμε σε μια σκηνη να ειναι ενα μηνα πριν σε σχεση με μια αλλη σκηνη..και ετσι εξηγηται οτι καποια πραγματα φαινεται να συμβαινουν γρηγορα γτ απλα πηδανε χρονικα πραγματα που πιστευουν δεν εχει σημασια να τα δειξουν.. οπως μπορει να ειναι τα ταξιδια στα οποια δεν συμβαινει τιποτα και μπορει να διαρκουνε μερες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ναι, για τα χρονικά πολλοί μπερδεύονται, αλλά είναι ξεκάθαρο από πάρα πολλές σκηνές, ότι σε κάποια πράγματα υπάρχουν αποστάσεις στο χρόνο, ενώ σε άλλα όχι. Για μένα ο (τεχνικός) λόγος είναι ότι δε σπαταλάνε καθόλου χρόνο σε ανούσιες σκηνές, οπότε σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργούν την αίσθηση στον θεατή (που έχει συνηθίσει σε πιο συμβατικές σκηνοθεσίες), ότι συμβαίνουν γεγονότα το ένα πίσω από το άλλο, ενώ σε άλλες ότι έχει περάσει πολύς καιρός. Ε, κάπου πρέπει να συνηθίσουμε και εμείς ότι η κινηματογραφική γλώσσα που χρησιμοποιούν δεν είναι η ίδια με των υπολοίπων. Καλό παράδειγμα είναι το ταξίδι του Βάρυς στον προηγούμενο κύκλο, που πολλοί σχολίαζαν ως γρήγορο, λες και έδειξε στη σειρά πόσο κράτησε... Επίσης, στην πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου φέτος, έγινε το ανάποδο, κάποιοι υπέθεσαν πόσος χρόνος είχε περάσει από την αντίστοιχη σκηνή στο περυσινό επεισόδιο και δεν μπορούσαν να βγάλουν νόημα από κάποια πράγματα, αλλά είναι κάτι που δε μας το δείχνει, οπότε... Εγώ όταν είδα την Άρυα ως Walder Frey, υπέθεσα ότι αυτή η σκηνή γίνεται αμέσως μετά που τον σκοτώνει, όχι ότι πέρασαν τόσες μέρες και κανείς δεν πρόσεξε ότι λείπει ο Walder Frey ή ότι η Arya περίμενε για να γίνει μάζωξη. Σκέφτομαι ότι αφού τον σκοτώνει, αμέσως μετά ζητάει να οργανωθεί γλέντι και γίνεται άμεσα η επόμενη σκηνή. Δεν ξέρω, δε νομίζω ότι χρειάζεται πραγματικά να τα εξηγούν αυτά περισσότερο, θα ήταν κουραστικό, σαν να μας κάνουν μάθημα. Χρειάζεται απλά λίγη θετική προδιάθεση και λιγότερο αρνητικό πνεύμα. Έχουν αποδείξει πολλάκις ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, από ένα σημείο και έπειτα πρέπει να σταματάει η κριτική και να απολαμβάνουμε το ταξίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Τέσπα, αφήστε τις μιζέριες, 11 επεισόδια έμειναν, μετά θα λυσάμε για κανά spin off μπας κ γιατρέψουμε τον πόνο μας. Νομίζω πως έχουν ήδη συμφωνήσει για 2 spin-offs.. Περι επεισοδίου, και μένα μου φάνηκαν λίγο κατώτεροι της σειράς κάποιοι διάλογοι και κάποιες σκηνές ίσως κράτησαν παραπάνω ενώ μπορούσαν να δώσουν αυτόν τον χρόνο στην τελευταία.. κατά τ'άλλα ήταν καλό επεισόδιο. Επίσης μου φάνηκε πολύ περίεργο που η Άρια δεν ήξερε ότι ο Τζον έχει πάρει πάλι τον βορρά, εκτός αν οι σκηνές της είναι γυρισμένες χρονικά λίγο μετά την μάχη με τον Ράμσεϊ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Btw γιατί τα όπλα των Sand Snakes ήταν χωρίς δηλητήριο? Δεν είχαν χρόνο για προετοιμασία? αυτο σκέφτηκα κι εγώ αι λεω,στο επόμενο επεισόδιο μετά απο κάνα δυο ώρες,τέντα ο γιουρον αλλα ως φαίνεται τις έπιασε στον ύπνο και κατέληξαν να κάνουν το σκιάχτρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα