benign Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 ok τα παραταω να προσπαθω να βρω πως βαζουμε spoiler Οπως εδω : 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Care to elaborate? Το επεισόδιο ήταν γεμάτο ανούσιες πραγματικά σκηνές ,που το μόνο σκοπό που εξυπηρετούσαν ήταν απλά να φτάσουμε στο τελευταίο 6λεπτό. Η σκηνή με τον βαρυς ήταν βλαμμένη και δεν υπήρχε κανένας λόγος να λάβει χώρα τώρα,στον προηγούμενο κύκλο ίσως. Το σκηνικό με τον Χιόνη ήταν επιεικώς για γέλια κ δείχνει πόσο έχουν πέσει οι διάλογοι συγκριτικά με το παρελθόν. Η άλλη η γελοιότητα με τον ευνουχο κ τη βοηθό,σε τι εξυπηρετούσε το να διαρκεί περισσότερο από τη σημαντικότερη στιγμή του επεισοδίου; Όσον αφορά τα του τέλους Ο Γιούρον διέθετε ραντάρ και οι άλλοι κοιμόντουσαν όρθιοι ξερω'γω και κανείς δε πήρε πρέφα 1000(!!!!) Πλοία για είναι τα ιπτάμενα των Φαιάκων ξερω'γω..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 20247680_10155855506546840_7306111916446654191_o.jpg Έλεος πότε θα πεθάνει το μούλικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Το επεισόδιο ήταν γεμάτο ανούσιες πραγματικά σκηνές ,που το μόνο σκοπό που εξυπηρετούσαν ήταν απλά να φτάσουμε στο τελευταίο 6λεπτό. Η σκηνή με τον βαρυς ήταν βλαμμένη και δεν υπήρχε κανένας λόγος να λάβει χώρα τώρα,στον προηγούμενο κύκλο ίσως. Το σκηνικό με τον Χιόνη ήταν επιεικώς για γέλια κ δείχνει πόσο έχουν πέσει οι διάλογοι συγκριτικά με το παρελθόν. Η άλλη η γελοιότητα με τον ευνουχο κ τη βοηθό,σε τι εξυπηρετούσε το να διαρκεί περισσότερο από τη σημαντικότερη στιγμή του επεισοδίου; Όσον αφορά τα του τέλους Ο Γιούρον διέθετε ραντάρ και οι άλλοι κοιμόντουσαν όρθιοι ξερω'γω και κανείς δε πήρε πρέφα 1000(!!!!) Πλοία για είναι τα ιπτάμενα των Φαιάκων ξερω'γω..... Για την σκηνή με τον Greyworm συμφωνώ. Δεν έχει νόημα σε αυτή την φάση να προσπαθούν να χτίσουν εντελώς δευτερεύοντες χαρακτήρες, εκτός αν το κάνουν μέσω των πρωταγωνιστών. Θα έχει νόημα η σκηνή αυτή μόνο αν πεθάνει στην επίθεση στο Casterly Rock στο επόμενο επεισόδιο, αλλιώς ήταν χάσιμο χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μια χαρα ηταν αυτο το επεισοδιο,απλα το πηγαν με πολυ γρηγορο ρυθμο λογω των λιγων επεισοδιων σε αντιθεση με τις προηγουμενες σεζον και μου φανηκε περιεργο.Για την τελευταια σκηνη ναι ηταν ψιλοfail πως ηρθε ο Euron και κανεις δεν τον πηρε χαμπαρι.Υποθετω πως θα υπαρχει αργοτερα η εξιλεωση για τον ευνουχισμενο χεστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Απο ενα σημειο σε καθε εργο κινηματογραφικο η λογοτεχνικο,καποιες εξελιξεις ειναι γρηγορες και προβλεψιμες.Δεν γινεται τα παντα να ειναι απροβλεπτα μεχρι τελους,υπαρχουν και εμπειροι αναγνωστες/θεατες και αρκετα εξυπνοι. Καποια πραγματα που εγιναν στο δευτερο επεισοδιο ειχαν προβλεφτει απο περισι απο το μισο internet. Ευχαριστη εκπληξη ηταν Οτι ο Sam ανελαβε να κανει καλα τον Jorah. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ο στόλος της Ντενιρις πιθανοτατα δεν ήξερε για την ύπαρξη του νέου στόλου των Ironborn, αντίθετα ο Euron ηξερε που ακριβώς βρισκόταν ο αντιπαλος στόλος (Dragonstone) επομένως θα μπορουσε να στήσει ενέδρα γνωρίζοντας οτι θα κινηθει νότια είτε προς K.L. είτε προς το Ντορν. Γενικότερα βλεπουμε απο την προηγουμενη σεζόν τις ισορροπίες να αλλάζουν πολύ γρήγορα. Θεωρητικά με αυτή την εξέλιξη η Ντενίρις έχασε την υποστήριξη του Ντορν και των Iroborn. Της μενει μονο ένα μέρος των Tyrel και οι υπόλοιποι ανατολίτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μαύρο χάλι το σημερινό επεισόδιο... Ακόμα και το τελευταίο 6λεπτο, με ζάλισε, με γρήγορα και ανούσια πλάνα μόνο και μόνο για να προσδώσει δράση και πολύ, κακόγουστο, εφέ. Για 7 επεισόδια που θα έχει η φετινή σεζόν, ανεπίτρεπτα πράγματα παρακολουθούμε. 1. Ο Σαμ προσπαθεί να πείσει τον δάσκαλό του για τον Τζόρα. Στο τέλος κάνει αυτό που θέλει. Άλλη μια χαζοαμερικανιά. 2. Η δρακομάνα απαιτεί υποταγή από τον Βάρυς. Γιατί τώρα κι όχι πριν; Τι θέλουν να μας πουν; Πώς χτίζει προφίλ ηγέτη; 3. Ο Άσπιλος αγαπάει κι αγαπιέται. Κάποια άλλη χρονιά που δεν θα έχει 7 επεισόδια. Άσκοπη σκηνή 4. Οι διάλογοι στο Συμβούλιο των Βόρειων είναι για γέλια. 5. Ο Έουρι, αφού πρώτα το τεράστιο παλούκι που έπεσε με δύναμη στο πλοίο των Γκρέυτζοι φυσικά δεν το κατέστρεψε.....κατέβηκε σαν τον Ορλάντο Μπλουμ στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Άλλη μια χαζοαμερικανιά...... Κάπου λείπει πλέον η ισορροπία στην σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Απορώ πως κανείς δεν μιλάει για την μεγαλύτερη απογοήτευση η συνάντηση Arya και Nymeria Είμαι και εγώ απο αυτούς που το 2ο επεισόδιο μου φάνηκε χαζό και πάνω απο το μισό ήταν ανούσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Απορώ πως κανείς δεν μιλάει για την μεγαλύτερη απογοήτευση Εδώ δεν υπάρχει ούτε ένα post για τις βυζάρες της Μissandei. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Απορώ πως κανείς δεν μιλάει για την μεγαλύτερη απογοήτευση η συνάντηση Arya και Nymeria Είμαι και εγώ απο αυτούς που το 2ο επεισόδιο μου φάνηκε χαζό και πάνω απο το μισό ήταν ανούσιο. Δεν ηταν η Nymeria. Αυτο μαλλον ειναι προαγγελος οτι θα βρει την Nymeria. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Εδώ δεν υπάρχει ούτε ένα post για τις βυζάρες της Μissandei. Μας τα χει ξαναδείξει, έχουμε δει και άλλες σεζόν! Αν όμως θες σχόλιο....με μια μικρή παράφραση από άλλο γνωμικό, έχω δει καλύτερα, έχω αγγίξει χειρότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Kάτι επίσης σημαντικό : Μας αφήνει υπόνοιες το επεισόδιο ότι μπορεί να πληγωθούν - σκοτωθούν οι δράκοι , κάτι που θα άλλαζε τα δεδομένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Το ξέραμε ήδη, γιατί αλλιώς θα είχαμε γεμίσει δρακοπούλια κι οι Ταργκάρυεν θα κυβερνούσαν ακόμα. Ακόμα μια χαζοαμερικανιά μου φαίνεται πως είναι η σκηνή αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα