Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 7 (Open Spoiler Thread Seasons 1-6)

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου άρεσε περισσότερο απ' το προηγούμενο.

Μόνο σε εμένα φάνηκε άσχημη η αρχική σκηνή με τη Καλίση ? Δεν υποτίθεται πως έχει ήδη μάθει και συζητήσει με / για τον Βάρις ? Ο ίδιος στη προηγούμενη σεζόν τηλεμεταφέρθηκε στο westeros για να τις κλείσει συμμαχίες... Πρώτη φορά μίλησε η Καλ σε αυτή τη σεζόν, και καλύτερα να μην άνοιγε το στόμα της. Έβγαλε ένα πολύ αυταρχικό ψωνίστικο και μου θύμισε Cersei προηγούμενων σεζόν. Άνετα τη βλέπω μέχρι το τέλος της σειράς να έχει γίνει ίδια ο πατέρας της και να στηρίζουμε Cersei.

επίσης

Για να καταλάβω... Τώρα υποτίθεται ότι όλος ο στρατός της Καλίσι εκτός των Unsullied που θα πάνε Casterly Rock αφανίστηκε από τον Euron ? Σε 6 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Για να καταλάβω... Τώρα υποτίθεται ότι όλος ο στρατός της Καλίσι εκτός των Unsullied που θα πάνε Casterly Rock αφανίστηκε από τον Euron ? Σε 6 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου ?

Όχι, απλά δεν πρόλαβαν να πάνε στο Dorne για να μαζέψουν ένα μέρος του στρατού που θα πήγαινε King's Landing...

• Like 2

επίσης

Έχασε όλο το στόλο της και το στρατό που (θα) είχε από το Dorne..Έχει ακόμα τους unsullied,dothraki και tyrells λογικά

• Like 1

ξερουμε υπο την αρχηγια ποιου θα ειναι το ντορν πλεον?φανταζομαι θα συνεχισουν να ειναι στο πλευρο της καλισι γτ αλλιως δεν βγαζει νοημα το οτι  αποδεχτηκαν την ελαρια σαν βασιλισσα και οτι δεν νοιαστηκε κανεις που σκοτωσε τον βασιλια,

ολο αυτο εγινε με την λογικη οτι ο λαος του ντορν ηθελε εκδικηση απο τους λανιστερ με την οποια δεν ψηνοταν να ασχοληθει ο ντοραν

ok τα παραταω να προσπαθω να βρω πως βαζουμε spoiler :-D

κλικ στο εικονίδιο που εχει την υδρόγειο και λεει source και στο παράθυρο που θα σου βγάλει κλικ στο bbcode και διαλεξε spoiler

Γιατι ενδιαφερεται η Cersei για το συγκεκριμενο δωρο?

Γιατί η Ellaria σκότωσε την κόρη της, τη Myrcella.

Οι sand snakes δε θα λείψουν σε κανέναν πάντως.

• Like 3

Εγώ νομίζω πως το πρώτο ήταν ελαφρώς καλύτερο, βέβαια αυτό είχε περισσότερη δράση.

Ανάλυση του επεισοδίου και για το πως διαμορφώνεται η κατάσταση στο Westeros εδώ:

http://pickpop.net/home-of-thrones/review

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...